![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Cytat:
![]() Nie, coś Ty ![]() wylądowałyśmy oczywiście w Plazie ![]() ![]() ![]() ja jestem jakoś ogólnie przygnębiona i smutna dlatego tu nic nie piszę ![]() ale czytam ![]()
![]() |
#392 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kliknelam ![]() Cytat:
![]() ![]() Nareszcie sama przegladam watek i mam szanse nadrobic!! ![]() czy komus jest tak samo zimno jak mi? ![]() ide sobie poogladac jakis film.. zrobic herbatke i w ogole, moze bedzie mi cieplej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
Z Tobą- zawsze
![]() Czekaj na przesyłkę ![]() Nija-nie lubię jak sie smutasz ![]() ![]() Luzia-mi jest tak zimno-prawie zawsze ![]()
![]() |
#394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Muszę się poskarżyć, że mnie brzuch boli, bo malinówka nadchodzi... ![]() Nija nie smutaj ![]() Uhahana Ty masz mieć dobry humor ![]() Luzia mi też strasznie zimno, ale na szczęście jeszcze nigdzie nie musze wychodzić ![]() Krówka możesz przekazać część wypłaty na cele charytatywne, czyli na mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |||
Zakorzenienie
|
dziękuje
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Na co wydasz swoją wyplate?? Cytat:
![]() I mi też zimno. Nie spałam od 4 bo śniły mi sie koszmary najpierw z TŻ,a później jakieś inne i o 4 obudziłam mojego biedaka bo kazal mi pisać jak coś sie w nocy bedzie mi działo.O dziwo nie spał i pisaliśmy do 5 po czym wstałam o 7 bo na 8 byłam umówiona z koleżanka na miasto. Wiec bylam na zakupach i chwale się ![]() ![]() ![]() A i co najważniejsze bransoletke dla koleżanki ![]() Za miesiąc fundujemy sobie z mama perfumy na spółe albo Gucci Envy Me ,albo Euphorie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Wtajemniczenie
|
Marta fakt, 3 wrzesień nie za ciekawa data, ale zaczęliśmy byc ze sobą 3 maja, więc też ciekawie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() aaaaaa niby kliknelam na cytowanie ale nic sie nie pojawilo ![]() nija nie zamartwiaj sie niczym ![]() a ja nie mam takiej daty od ktorej jestem z tztem.. pamietam tylko kiedy pierwszy raz sie spotkalismy (doskonale pamietam 1 i 2 spotkanie ze szczegolami), ale w ogole nie bylo czegos takiego jak 'bedziesz ze mna?'. a jak go spytalam kiedys czy wie ile juz jestesmy razem, to on "aa ze dwa lata!" a ja ze jestesmy 1,5 roku, "no, 2 lata!!", heh.
#399 |
Konto usunięte
|
A ja skończyłam prace - byla awaria systemu wiec ankiet nie było
![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz chyba pojde przejsć sie po sklepach i przymierzyc taki upatrzony pasek w H&M ale coś zimno na dworze dlatego tak to odkładam... Wczoraj chyba widziałam P. Tzn jestem tego na 90% pewna bo jechał na rowerze w kasku (hmm...dziwne) i okularach, ale ten wzrok i ta bluza która tak dobrze pamietam bo kiedys mi ją dał zebym wniej spała...To musiał być on ![]() To co pisze jest bez sensu wiem ale musiałam to gdzies napisac... Myślałam nawet czy by nie zalozyc sobie bloga ale z drugiej strony nie chciałabym aby ktoś obcy czytał co pisze i jeszcze na dodatek zostawiał mi jakieś durne komentarze - zaproszenia do siebie czy fanklubu i takie tam... |
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nie jest to żadna głupota pisz u nas ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#401 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje takiego zarobku ![]() ja wczoraj bylam na kawie z kolezanka i wydawalo mi sie, ze widze X..ten ktory odezwal sie po 2 latach. doslownie z tylu gosc wygladal identycznie, no ale to nie byl on. wiem jakie to dziwne z deka uczucie. a jesli chcesz zalozyc bloga-polecam blog.pl. tam zalozenie bloga kosztuje i raczej nikt nie wypisuje durnych komentarzy. Cytat:
![]() a spotkalismy sie pierwszy raz bodajze 2 dni przed walentynkami ![]() ![]()
![]() |
#402 |
Wtajemniczenie
|
Durga niezła kwota Ci się uzbierała
![]() A to co piszesz wcale nie jest bezsensu, przecież po to tu jesteśmy, żeby się wyżalić, wysłuchac innych itp. ![]() Marta my w sumie też nie mieliśmy jakiejś konkretnej daty, tylko tak sobie mniej więcej ustaliliśmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wariacie ![]() Cytat:
Może faktycznie byłoby lepiej, żeby powiedział Ci wszystko, co zamierza i w ogóle... tylko czy on sam to wie? Cytat:
![]() Mój zły humor był spowodowany chyba... sama nie wiem. Chyba wczorajszym niedosytem po wyjściu ze znajomymi i rozmowie z wiecie kim. Nie wiem, no, oczekiwałam jakiś miłych słów, a było tak... zwyczajnie. Swoją drogą sam napisał i spytał jak poszedł mi egzamin, ale... no nie wiem. Bez sensu. No. Cytat:
No nieważne, i tak nie kupię, tym bardziej w ciemno ![]() Cytat:
Chyba po prostu nie jesteśmy po całym w miarę ciepłym lecie przyzwyczajone do tego, co teraz się robi. Napisz później, jaki film oglądałaś ![]() Cytat:
![]() Ja często tak mam, że 'widzę' kogoś wszędzie. I nawet nie zawsze jest to ktoś, kto mnie interesuje. Miałam taki okres, że często zdawało mi się, że widzę mojego kuzyna. Obudziłam się dzisiaj koło 11 [zawsze, jak mam taki wyraźny sen, który później pamiętam, to śpię długo] i byłam pewna, że jest sobota i przestraszyłam się, że nie zdążę kupić rzeczy, których potrzebuję, bo mi sklepy pozamykają ![]() Swoją drogą ciekawe, czy dostanę gdzieś czerwone ramiączka do stanika ;/
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' Edytowane przez uhahana Czas edycji: 2007-08-31 o 15:45 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#404 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie bój się tego. Taka szczera rozmowa pomaga, nawet nie wiesz jak bardzo. ![]() Sama miałam ostatnio takie dwie..:| Cytat:
![]() Jak ty masz 95 to on jest ciemny.. ![]() Chyba, że się mylę.. Cytat:
![]() ![]() uhahana-a ty 'he' co się też smucisz? Przetrzepać Wam tyłki? ![]() ![]() Mi też jest okropnie zimno. Czuję już jak zima nadchodzi..:| Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie zakładaj bloga. Ja jakoś nie jestem do tego przekonana. Zawsze możesz tutaj pisać a wiesz, że nie tylko nikt nie napisze nic głupiego, ale doradzimy Ci, pocieszymy;* A z nim.. coś może być? Ciągnie Cię do niego? Wiem, że kochasz R. ale może z P coś by było..? Czy to tylko na zasadzie koleżeństwa? A ja znalazłam coś takiego http://www.allegro.pl/item231233943_...e_taniej_.html Jak myślicie który by mi pasował? Zastanawiam się nad 03, 12, 16? Właśnie zjadłam 2 kawałki szarlotki zrobionej własnoręcznie.. ![]() Powiem nieskromnie, że jest pyszna.. ![]() Chce ktoś? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Wtajemniczenie
|
Blaque mi z tych rózy podoba się 03
![]() ![]() U mnie właśnie zrobiło się prawie całkiem ciemno i okropnie leje, nic mi się nie chce, jezcze w piżamie siedzę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oj ja juz mam ![]()
![]() |
#407 |
Konto usunięte
|
Blaque z tych roży najbardziej podoba mi sie 03 i 16 (ewentualnie 33) i myśle ze właśnie te kolory by Ci pasowały bo jestes podobna na do mnie i jakbym miała dla siebie wybierać to wziełabym któryś z tych (ale chyba abrdziej 16 bym wziela) Ja mam 95 ale w mnie w Sephorach i douglasach nie ma akurat tych odcieni które są na tym zdjeciu
![]() No własnie problem z tym ze ja nie kocham R. Tylko mi sie wydawało ze go kocham a teraz juz rozumiem ze to tylko taka dziwna obsesja była...i pod koniec kwietnia zakochałam sie w P. (dlatego przestałam tez pisac w naszym wątku bo to to była ta straszna rzecz o której Wam pisałam ze sie jej wstydze bo wiem ze jest zła w zwiazku z czym odchodze z Urodzonych 1989...)...ale nigdy juz nie bedziemy razem. A mnie tak to boli ze juz zyc nie moge ![]() I strasznie sie ciesze ze jest ten wątek, ze moge sie tu Wam wypisac i Wy mnie zrozumiecie ![]() Martusia jak u Ciebie pada to u mnie chyba tez zaraz bedzie bo jakieś ciemne chmury sie przed chwila przywlekły pod moj dom... :roleyes: Z malinowymi wspołczuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Wtajemniczenie
|
Durga u mnie już przeszło, ale dalej są chmury, pewnie cały dzień będzie taki jak nie lubię z deszczem i ciagłą ciemnością
![]() Rozumiem, co dla Ciebie znaczy ta cała sytuacja i jak się musisz przez to czuć :glasiu : Co do malinowych to mnie brzuch najbardziej boli przed i pierwszy dzień, później już nic. Pamiętam jak na początku jak miałam okres cały czas mnie brzuch bolał, ale to było okropne bleee |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Raczkowanie
|
oj u mnie tez sie zanosi na deszcz
![]() ![]() ![]() ![]()
#410 |
Zadomowienie
|
jakos pozno tu dzis dotarlam
bo zawsze to z samego rana . nie moglam spac , obudzilam sie o 5 .. a raczej obudzil mnie telefon . brat dzwonil . jechal do pracy i jakies 3 ulicy od naszego domu ktos ukradl tą "klape" co przykrywa studzienke . a ze bylo ciemno , niezauwazyl i wjechal w to ;/ urwal kolo i cos tam chyba jeszcze chyba moj pech przeniosl sie na niego :/
#411 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o dziwo najbardziej sie wysypiam, kiedy klade sie np po 11 a wstaje ok 6. a jak spie 10 godzin to nie. co do ramiaczek to predzej kupisz jakis tani stanik do 15 zl z odpinanymi niz same czerwone. tak mi sie wydaje. Cytat:
03 i 12 suuuper ![]() w sklepie nie widzialam takich, jakby byly to pewnie bym odzalowala i sie skusila na ktorys. tylko tam babka sprzedaje jeden uzyty raz i to bez pedzelka. no ja mam jasna karnacje, ale akurat rozow uzywam roznych, jasnych i ciemniejszych, pudru brazujacego czasem tez. wydaje mi sie ze nie pasuja mi jedynie takie ceglaste. u mnie slonce, ale zimno jest juz od kilku dni.. i dobrze.
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny...
Dzisiaj wysłał mi rano smsa, ktory byl do niej... Traktuje ją tak ja mnie. Nic się dla niego nie zmieniło oprócz mordy. On w ogóle nie ma uczuć. Nie wiem co mam robić. Naprawdę potrzebuje pomocy... |
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na pewno specjalnie ![]() nie wiem juz co Ci poradzic, bo cokolwiek tutaj napiszemy i tak nie przestaniesz o nim jeszcze dlugo myslec. ale kiedys minie. swiat nie konczy sie tylko na nim, pamietaj! ![]()
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za pomoc
![]() Te co wymieniłam też mi się najbardziej podobają ![]() ![]() No właśnie musze poszukać na innych aukcjach-może będą.. A co myślicie o tym? Brać? ![]() http://www.allegro.pl/item239354159_...z_niemiec.html Durga-rozumiem.. Wiesz, że jeśli chcesz pogadać to zawsze możesz pisać na PW..:glasiu : Veio- ![]() Cios poniżej pasa.. ![]()
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
To nie bylo specjalnie. On mówił coś o swojej nodze, a potem na sam koniec, że jest z nią myslami i że niestety nie będzie mógł do niej napisac bo jego tato wchodzi na kompa
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
Chodzi o to, że może wysłał specjalnie do Ciebie. Niby do niej pisał, a wysłał do Ciebie..
Zresztą.. sama nie wiem Faceci są dziwni.. ![]()
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wytłumaczyłam, ze to nie było specjalnie napisane do mnie.
Gdyby tak było to posunął by się do czegoś bardziej perfidnego. Nie wiem czym mam się ratować. Gdzie szukać pomocy... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#419 |
Konto usunięte
|
Myslę ze pomogło by Ci znalezienie sobie jakiegoś zajęcia, maksymalne wypełnienie czymś dnia. Niedługo zacznie sie szkola, będziesz spedzała w niej kilka godzin dziennie, potem gdy wrocisz do domu nadal bedziesz o niej myślała, odrabiała lekcje, uczyła sie do matury itd - to pomoże. Musisz po prostu ciagle coś robić i nie myśleć o nim i o tym co sie stało. Bezczynne siedzenie i zastanawianie się (a także marzenie) to chyba najgorsze co może być.
Blaque dziekuje ![]() Do tej pory o wszystkim wiedziała tylko Agosek, teraz po częsci wiecie juz wszystkie... A co do tuszu to ja go nie używałam wiec sie nie wypowiem - bardzo podobał mi sie efekt po Meybelline Sky High Cur...coś tam nie pamietam dokładnie nazwy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
Durga-
![]() Popatrzę na niego na KWC ![]() W sklepie kosztują koło 40zł.. ![]() A właśnie uhahana-jasne, że wypiję, chociaż nad Twoim zdrowiem się zastanowię.. ![]() ![]() Co do tego chłopa, to kobito wyjdź ty z jakąś inicjatywą, he? ;D Nie przejmuj się bo Cię ugryzę w nos ;P ;*
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.