Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-08, 12:46   #2488
Mediona
Zadomowienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
My też tak jeździmy w lecie temperatura 21-23 stopnie chyba że jest na prawdę gorąco to obniżamy aż się w aucie ochłodzi i wracamy to tej temperatury.

Pytanie do was mam!
Czy jest któraś z was która nie idzie do szkoły rodzenia?
Żadna z moich koleżanek nie chodziła.
A ja znów mam mieszane uczucia czy iść i itp
Ja nie ide do s szkoly rodzenia. Nie mam czasu na szkole.

Cytat:
Napisane przez grita Pokaż wiadomość
Hej

Kupiłam dziś sobie w Lidlu fajną tunikę i sukienkę maxi, ale do tej akurat nie jestem przekonana i nie wiem czy nie oddam.

Fajna koszula I rzeczywiście będzie się mniej podwijać dzięki takiemu wykończeniu dołu

Wow, ale już duża! Jest co nosić w brzuszku Ja mam usg za 2 tygodnie, ale jestem ciekawa ile Młody waży i jak tam się ma

A rzeczywiście już ktoś o nim pisał. W wolnej chwili przejrzę, co tam ciekawego ma u siebie. Dzięki
Mój mały szaleje cały czas Jak się budzę w nocy na siku to czuję, że kopie, wieczorem jak zasypiam czuję jak się wierci, rano też zazwyczaj daje czadu. W dzień, jak jestem aktywna to go mniej czuję, widocznie usypia go kołysanie

Ale masz już dużo ubranek i rzeczy, super
Ja z % męża też nie mam żadnego problemu, wszystko jest dla ludzi, byleby z umiarem i rozsądkiem

Ja nie byłam w pierwszej ciąży i teraz też się nie wybieram.
Ja lubie kiecki maxi. Jak sa upaly to u mnie się sprawdzaja takie. Co do % to nie mam z tym problemu, moj lubie piwko w domu wiec mu nie bronie, dobrze ze po barach nie lubie sie szwedac. A jak jest jakas imprezka to pije wisky. Wszystko jest dla ludzi. Do porodu mam zwykly bialy T-shirt. A po porodzie mam koszule nocna taka ładna.
19.09.2015 Mała Mi.
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/21309
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora