Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zjedz sałatę, wygoń lenia - lato niedługo więc czas na ćwiczenia! cz. 28
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-09, 08:53   #2012
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Zjedz sałatę, wygoń lenia - lato niedługo więc czas na ćwiczenia! cz. 28

Cytat:
Napisane przez Niedorosla_Antonina Pokaż wiadomość
aaaa

widziałam dziś na mieście tego chłopczyka z nowotworem co nóżki nie ma, teraz już na protezę uszbierali rodzice jego no i się popłakałam zbierałam z ludźmi nakrętki dla niego, ponoć sporo suma wyszła z tego, a najważniejsze, że dołożyłam malutką cegiełkę i to mnie cieszy
Kacperek

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Hej.

Ale mnie choróbsko rozkłada.

Hero podsumowanie jest na mojej stronie na FB
Zdrówka
Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
witajcie, czy moge do was dolaczyc? Mam 25 lat, 166cm 75 kg , moj cel to minus 10 kg na poczatek, a potem kolejne 10, od dzis zaczynam chodzic na silownie, odzywianie - zdrowe jedzenie, 3-5 posilkow w ciagu dnia, ciemny chleb razowy, warzywa, na sniadanie lub deser jogurt naturalny z musli lub platkami owsianymi, truskawkami i borowkami, obiady warzywa i ryba lub kurczak w przyprawach. I tak kazdy dzien, od ponad dwoch tygodni. Jestem dwa miesiace po porodzie mam slicznego przystojnego synka, obecnie siedze w domu, jedynie spacery z synem mnie ratuja, ale to za malo zeby schudnac, jesli mam tak mala aktywnosc, wiec do diety postanowilam dolaczyc silownie na poczatek same aeroby, plus karnityna, mam nadzieje ze cos mi to da. Oczywiscie tz bedzie w domu z dzieckiem, kiedy ja bede walczyc z kg Przygarniecie mnie?
hey

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora