Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAŁY, ŚREDNI i DUŻY PENIS, budowa i rozmiar - wątek zbiorczy cz II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-06-11, 09:15   #243
kahoko hino
Zakorzenienie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI i DUŻY PENIS, budowa i rozmiar - wątek zbiorczy cz II

Cytat:
Napisane przez arrekk Pokaż wiadomość
Trochę mieszasz, piszesz że było źle, bo facet nie miał umiejętności, i to nie o wielkość raczej chodzi , a potem piszesz, że wolisz większe bo małe są beee.
Skoro nie chodzi o długość, a raczej grubość , to zapewniam cię ,że jest wielu, którzy maja krótkie, ale za to grube członki , więc potencjalnie z małym nie koniecznie musi być źle.
Wydaje mi się ,że masz jakieś skrzywione postrzeganie wielkości penisów, skoro namawiasz faceta z 12 cm na jakieś terapie hormonalne, bo chyba raczej na takie się nie załapie, bo to jest mniejszy penis , ale w normie, i raczej takich terapii z nfz-u nie dostanie.
Piszesz dalej ,że masz faceta z penisem 21cm , i 14,5 obwodu , toż to prawdziwy koń, bez obrazy, ale może z 1, albo 2 % populacji takiego ma. Więc dla ciebie nawet zupełnie średni penis taki 15-16 cm będzie za mały.

bo duże penisy mnie podniecają, dlatego je wolę.

nie 'wysyłam' nikogo na terapie hormonalne; jesli chłopak ma z tym problem i jest niski, to może mieć zaburzoną gospodarkę hormonalną. 'wysłałam' to na badanie krwi, które powinno się robić rutynowo, co jakis czas.

jesli dla Ciebie 21/14,5 cm to koń, to chyba konia nie widziałes. owszem, jest to większy niż mniejszy penis, ale miałam do czynienia nawet z większymi.

penis 15-16cm może mnie zadowolić, bo pochwę mam ciasną. z tym, że ja lubię ostrzejszy seks i do tego duży penis się bardziej nadaje.

pochwę można ćwiczyć, na penisa można założyć nakładkę. naprawdę istnieją rozwiązania tych problemów, jesli je ktos ma.
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując