|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka długość penisa jest najlepsza? | |||
poniżej 10 cm |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
między 10 cm a 12 cm |
1 | 1,64% |
między 12 cm a 14 cm |
6 | 9,84% |
między 14 cm a 16 cm |
18 | 29,51% |
między 16 cm a 18 cm |
14 | 22,95% |
między 18 cm a 20 cm |
12 | 19,67% |
powyżej 20 cm |
10 | 16,39% |
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | |
Przyczajenie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI i DUŻY PENIS, budowa i rozmiar - wątek zbiorczy cz II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, partner jest dobrze zmierzony. To 20 cm kiedyś bolalo i nie wchodził caly ale teraz już nie mamy tego problemu. Pochwa jest rozciągłość więc może zmieścić naprawdę dużo. Każdy też ma prawo wybierać partnera jak chce. Mi zależy na dużym penisie, ty możesz oczekiwać ciasnej cipki. Problem polega tylko na tym że mięśnie pochwy można ćwiczyć i tym samym poprawić ciasnosc ale tak łatwo się penisa nie powiększy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo duże penisy mnie podniecają, dlatego je wolę. nie 'wysyłam' nikogo na terapie hormonalne; jesli chłopak ma z tym problem i jest niski, to może mieć zaburzoną gospodarkę hormonalną. 'wysłałam' to na badanie krwi, które powinno się robić rutynowo, co jakis czas. jesli dla Ciebie 21/14,5 cm to koń, to chyba konia nie widziałes. owszem, jest to większy niż mniejszy penis, ale miałam do czynienia nawet z większymi. penis 15-16cm może mnie zadowolić, bo pochwę mam ciasną. z tym, że ja lubię ostrzejszy seks i do tego duży penis się bardziej nadaje. pochwę można ćwiczyć, na penisa można założyć nakładkę. naprawdę istnieją rozwiązania tych problemów, jesli je ktos ma. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakieś badanie krwi nic tu nie wniesie, ale może się mylę. Kurcze , gdzie ty tych facetów znajdujesz ? , skoro widziałaś jeszcze większe od 21 cm , toż to praktycznie nie możliwe, chyba ,że spotykasz się z facetami z ogłoszeń internetowych, albo źle mierzysz. Bo przespać się z kilkoma facetami i do tego mieć szczęście, że paru z nich miało więcej niż 21 cm jest praktycznie niemożliwe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Badanie hormonów i interpretacja lekarza na pewno nie zaszkodzi. jesli ma problemy hormonalne, to bardzo ważne jest, by wykryć je jak najwczesniej, zanim zmiany będą trwałe. jak się umie szukać to się znajduje, ot co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Przyczajenie
|
Oj ale problemy tu chłopaczki mają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale chodziło mi o aktywność którą można uprawiać tylko w dany, niekoniecznie naturalny, sposób ze względu na fizyczność. Edytowane przez af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 Czas edycji: 2015-06-11 o 16:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to taka ujma na honorze, założyć nakładkę, żeby i kobiecie było fajnie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Konto usunięte
|
Żadna ujma. Ale nakładka nie zastąpi dorodnego penisa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Miałam kiedyś wibrator o wymiarach podobnych do Twojego faceta, i to było dla mnie za dużo... Nie wchodził cały, przy szybszych ruchach uderzał w szyjkę tak, że bolało za bardzo (mimo moich tendencji masochistycznych ![]() A też lubię bardzo ostro, mocno i szybko ![]() Tak więc nie każda kobieta będzie preferować większe penisy... Powiedzmy, że dla mnie idealnie to tak 14-18, średnica koło 4cm... Ale w zasadzie nigdy nie ganiałam za nikim z miarką, oceniam na oko ![]() A, i od języka ważniejsze są dla mnie palce ![]() Jedyne co mogę poradzić posiadaczom zbyt małych to szukanie dziewczyny której nie zależy zbyt z przyjemności z samej penetracji... A co do nakładek, to nie wiem czy facet w ogóle z tym cokolwiek czuje.
![]() |
![]() |
#254 |
Przyczajenie
|
A teraz pytanie o te hormony. Jeśli dajmy na to było za mało to leki typu proviron itp. nie są przypadkiem niebezpieczne? Ile taki lek może dać mniej więcej przyrostu? Wiadomo wszystko na receptę za zgodą lekarza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Bite, i świetnie! <3
![]() ![]() lalala.... ![]() po drugie - żaden lekarz nie przepisze Ci leku na porost penisa. jeśli masz zaburzoną pracę przysadki bądź nadnerczy (czy jakikolwiek inny problem medyczny), to lekarz to będzie leczył. ewentualny przyrost objętości ciał jamistych w penisie jest efektem ubocznym - być może i przez wielu porządanym, ale to nie jest cel terapii. po trzecie - nikt nie wie (a już na pewno nikt na wizażu) jak Twoje ciało zareaguje na terapię przepisaną przez lekarza (o ile będzie taka potrzeba). Rozmiar penisa może się zmienić, może pozostać taki sam. Po raz kolejny podkreślam - uważam, że jeśli młody chłopak (16 lat) nie jest za wysoki (175cm wzrostu) i ma penisa poniżej średniej ('małego'), to zrobienie badań hormonalnych i sprawdzenie, czy wszystko jest OK chociażby z podstawowym testosteronem jest dobrym pomysłem. badanie krwi jest tanie, szybkie i w miarę znośne ![]() co do nakładek na penisa - zależy, jaka nakładka. to są sprawy bardzo indywidualne; moja koleżanka i jej partner używali kilku, mieli różne odczucia w zależności od modelu. Edytowane przez kahoko hino Czas edycji: 2015-06-11 o 23:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Przyczajenie
|
Witajcie ,kolego nie masz się co martwić.Masz dopiero 16 lat każdy organizm inaczej się rozwija.W twoim wieku miałem około 178 cm,obecnie mam 193,Poczekaj jeszcze z tymi wszystkimi badaniami.Nie ma się co martwić.Za 2 ,3 lata ewentualnie o nich możesz pomyśleć,teraz zajmij się szkołą,rozwijaj się ,a przede wszystkim sportem oraz zbilansowaną dietą,gdyż ma ona bardzo duże znaczenie na sprawność naszego sprzętu ![]() ![]() Edytowane przez lazar21 Czas edycji: 2015-06-12 o 00:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez lazar21 Czas edycji: 2015-06-12 o 10:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
FYI, znamy ok. 120 genów, które wpływają na docelowy wzrost człowieka, a ich wpływ ogranicza się do ok. 10%. Wzrost jest w znacznym stopniu warunkowany przez srodowisko, nie geny. Wzrost lub brak wzrostu penisa nie musi czegokolwiek dowodzić. może urosnie, bo tak Ci jest dane, może nie urosnie, bo tak Ci jest dane. a może masz zaburzenia hormonalne. zrozum, że tu chodzi o zdrowie, a nie o długosć przyrodzenia, która jest jedynie efektem ubocznym o niewielkim stosunkowo znaczeniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Przyczajenie
|
Normalny odchył, nie żadne zaburzenia hormonalne. Można się przebadać, stracić na to kilka dni, żeby się dowiedzieć, że wszystko w normie jest. Gdyby fiut miał 5cm, to wtedy by pewnie coś było nie tak. Ot mniejszy fiut, podobnie jak niższy człowiek. Nie każdy musi mieć 185, taki co ma 172 też jest normalny. Messi nawet 170 nie ma i jest z nim wszystko w porządku.
Edytowane przez eduu Czas edycji: 2015-06-12 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
A ja miałem operację w styczniu była pobierana krew i mówili, że wszystko w porządku i mogę być operowany. Czy takie badanie wystarcza? Czy to kompletnie coś innego? ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skąd my mamy wiedzieć, pod jakim kątem badali Twoją krew? ![]() poczuje, jesli ma ciasną pochwę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
masz normalny obwód 12-13 to średnia obwodu, większość facetów oscyluje wokół tej liczby , 12,3-12,5 to średnia według badań.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Skoro taka ,,rozklapiocha'' jak ja dała radę, to myślę, że trudno ci nie będzie zadowolić kobietę, bo ja byłam mimo wszystko szczęśliwa z nim w łóżku, aż do tego wyznania. Dlatego raczej tobie może być bardziej źle niż kobiecie (ale na pewno nie każdej). Teraz powoli się obkurczam ćwicząc mięśnie kegla, ale nie powiem ci czy jest lepiej, bo już z tym facetem sypiać nie będę. Edytowane przez marcinkowska_ela Czas edycji: 2015-06-12 o 17:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Przyczajenie
|
Penis o dł. 13-16 to według mnie polski (europejski ) standard. Według mnie mężczyzna normalnie obdarzony jest w stanie świetnie zaspokoić kobietę. Poza tym najważniejsze są uczucia, które kobietę wiążą z mężczyzną. Bardzo dużo zależy od tego, czy kochamy naszego partnera i czy nas podnieca.
---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Poza tym prawidłowy sposób mierzenia to od strony brzucha i bez wgniatania centymetra (linijki w brzuch). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez lazar21 Czas edycji: 2015-06-12 o 18:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.