Zakorzenienie
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
I Catrice, i Chanele, kosmetyków bardzo wiele.- Cz. 6- Czerwiec
Witam w moim kolejnym wątku kosmetycznym!
*W pierwszej kolejności oddaję rzeczy za Guilty/Guilty Intense i ew. Guilty Black i meteorki w odcieniu 02 najchętniej- w oryginalnym opakowaniu. Chętnie obadam też fajne buty w rozm. 39, inne zapachy, kolorówkę MAC,mgiełki Victoria's Secret i inne rzeczy z wish. Preferuję większe wymiany, bez rozdrabniania i konkrety za konkrety.
*Odpisuję w Twoim wątku.
*Jestem wybredna, mam naprawdę dużo rzeczy, zarówno ubrań, jak i kosmetyków, a jak większość bab używam kilku ulubionych rzeczy na krzyż.
*Zapraszam również do wątku ciuszkowego, w którym znajdują się również modne, firmowe ciuchy, które również z przyjemnością wymienię na kosmetyki.
*Zapraszam do wymiany!
NIEKOSMETYCZNIE
* Ipod Nano 2GB, sprawny. Stan wizualny bdb, oferuję sam odtwarzacz. Kabel na All. kosztuje grosze 
*Etui na tablet Michael Kors, stan idealny, 15' zdaje się. Na mój telefon za duże, a na tablet za małe 
*Szczoteczka soniczna Elle marki Beurer, użyta do 5 razy maks, mam z wymianki, fajny gadżet, ale ja nie jestem w kwestii ich używania zbyt systematyczna. Szczoteczka, akumulator+ 3 wymienne końcówki.
*Piankowe, różowe, nowe etui na tablet.
*kosmetyczki-używane, niezniszczone: fioletowa, w sam raz do torebki, z pomarańczową kokardką Ted Baker- gumowa, zielona z rączkami Estee Lauder, na życzenie fotki
*nowa w folii książka Tomka Tomczyka- 'Blog. Pisz, kreuj, zarabiaj.'
*nowy wosk YC Sparkling Snow
PERFUMY
*La Petite Robe Noire EDP, ok. 35/50 ml
*La Prairie Midnight Rain Sheer Mist- tester- ubytek psików testowych z 50 ml, za coś super!
*zafoliowana 30 ml Daisy Dream Marc Jacobs, mój zapas, mogłabym oddać za Guilty Intense lub meteorki
*DownTown CK EDP, niewielki ubytek z 30ml
*Miniatura zapachu Givenchy Ange ou Demon- taki flakonik http://www.dolce.pl/givenchy/ange-ou-demon/6617.php5
*odlewka zapachu Fancy Nights Jessica Simpson- 3 ml- zmieniła kolor, zapach bez zmian
*odlewka Benefit So Hooked on Carmella- 5 ml
*odlewka Escentric Molecules 02- ok. 10 ml
*nowy spray do ciała Incandessence Avon
*nowe perfumy Oriflame Power Woman, 30 ml
*L'Agent Agent Provocateur- 40/50 ml
*Escada Island Kiss- tester, niewielki ubytek ze 100 ml
KOLORÓWKA:
-Kredki Glimmerstick Avon - Cosmic Brown i Starry Night Blue
-Kredki do oczu Color Trend Avon-te długie- Purple i Silver
-Turkusowa kredka Essence Cool Breeze, 11
Proszę pytać o stopień zużycia ww. 
-Baza wygładzająca Benefit Dr FeelGood, prawdopodobnie po terminie, ale wszystko z nią ok, prawie cała
-Szminka Chanel Rouge Allure Laque - -77- Santal- brzoskwiniowy róż, nudziakowy, 2601 kod, produkcja 2010, dobrze przechowywana, zapach i konsystencja są w porządku, jest dość sporo, jeśli dojdzie do wymiany, mogę śmiało wysłać je jako pierwsza, aby nowa właścicielka zobaczyła, że wszystko z nimi w porządku
-puder brązujący w kompakcie Revlon Bronzed&Chic, niewielkie zużycie
-cienie Chanel Les 4 Ombres 4 reflect d'ombre
UWAGA! Kod wskazuje na produkcję cieni w 2009 roku, jednak były otwarte i używane później. Nie straciły swoich właściwości, są wciąż świeże.
-Pupa Luminys Baked All Over 04 puder brązujący, ubytek niewielki
-Bourjois Delice de Poudre, słynna czekoladka nr 52-ubytek niewielki
-cienie YSL Ombres Lumieres nr 7- na życzenie foto
-cienie Clinique Colour Surge nr 01 black honey- na życzenie foto
-kasetka Inglot na puder+ jest jeszcze na porządne testy wkład z pudrem 3S kolor transparentny żółty
-Rimmel Stay Matte transparent- puder w kompakcie
-Bourjois Eclat Mineral 02 vanille- zostało na porządne testy
-podkład Vichy Dermablend w kompakcie, odcień Nude 25, nowy
-rozświetlająca baza pod oczy Smashbox, zużycie 10%
-nowy tusz do rzęs Smashbox Full Exposure+ kartonik
-rozświetlacz The Balm Cindy Lou-Manizer, lekko nadkruszony, zużycie niewielkie
-krem BB Vichy, odcień jasny, zużycie niewielkie + kartonik
-krem CC Oriflame Giordani Gold, nowy, odcień Natural
-róż MAC, odcień Small Vanity, zużycie znikome
INNE
*nowy krem do ciała Burberry Gold z edycji limitowanej
*nowy balsam do ciała The Body Shop Chocomania
*nowy balsam do ciała Aquolina Pomarańcza i Wanilia
*pędzelek do cieni Sephora All Over Shadow, stan bdb
*nowe serum antycellulitowe Eveline Dermapharm
*nowe serum olejowe intensywnie nawilżające z Alchemii Lasu, 10 ml, nadaje się do cery suchej, delikatnej, normalnej
*nowy balsam do ust z Alchemii Lasu- rozmaryn, grejpfrut, cytryna
*nowa odżywka w sprayu Gliss Kur Million Gloss- nowa
*lakiery do paznokci: Rita Ora for Rimmel- Oragasm, nowy, fioletowy lakier Virtual Fashion Mania, , piaskowa, brokatowa fuksja Wibo, Catrice- Mint Me Up, mini Essiak Smooth Sailing- pytajcie o stopień zużycia i stan 
*nowy zestaw Ciate Velvet Manicure, odcień 3 am girl
*Nowe czarne mydło z różą z Mydlarni u Franciszka
*połowa marokańskiego czarnego mydła Tiyya-troszkę już je mam, ale wszystko z nim ok 
*nowy dezodorant Playboy Play It Sexy
*nowy aktywator wzrostu do włosów Bania Agafii
*nowy, mały gift box The Body Shop- w środku myjka i dwie miniaturki po 60 ml- balsam i żel pod prysznic shea
*nowy krem Yves Rocher-Riche Creme Przeciwzmarszczkowy Balsam Regenerujący
*nowy, pełnowymiarowy lakier Essie Strut your stuff
Edytowane przez touchmeiamfamous
Czas edycji: 2015-09-21 o 13:00
|