![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wrześniowa lista wish- długa, zajrzyj, na pewno coś masz :)
Witajcie dziewczyny, postanowiłam uaktualnić swoją wishlistę. Oto rzeczy, których poszukuję. Jeśli coś masz- daj znać, dogadamy się
![]() ![]() Poszukuję: 1. Rzeczy firm streetwearowych: Misbehave/Diamante Wear/By Insomnia/ Plny Lala/ The Hive/ Hazel 21/ FlyHigh, i tak dalej 2. Bluzy Adidas Firebird, mam czarno-białą, szukam innej wersji kolorystycznej 3.Butów: *sportowych do chodzenia na co dzień, chętnie Nike/Adidas na koturnach *białe, krótkie Converse *asymetrycznych szpilek, w innym kolorze niż czarne *sandałków na szpilce, tych modnych a'la Zara, Primark, CCC *balerin *Mel by Melissa 4. Spodni House/Bershka w kwiaty 5.Dousznych słuchawek 6.Białej marynarki 7. Marynarki z łatami na łokciach 8. Neonowych, dresowych marynarek 9.Metalicznego swetra 10.Koszuli w kratę z dżinsową wstawką 11. Ramoneski jeansowej, może być z dresowymi rękawami 12. Zara- sukienka dżinsowa z koronką, na ramiączkach 14.Okularów Ray Ban Aviator/ Wayfayer, mogą być bezfirmowe, ale w takim fasonie 15. Koszulki Pull&Bear MY boyfriend is a tiger 16. Spodnie typu boyfriend z kamieniami z Reserved 17. Porwanych spodni z Pull&Bear 18.Dżinsowej kurtki z koralikami z Reserved 19.Ubrań i dodatków Nike/Adidas Originals z nowszych kolekcji 21.Dobrego aparatu cyfrowego lub telefonu z dobrym aparatem, może coś z Samsunga lub I'phone- oddam cały wątek ![]() 22. Torby Mohito ombre- brzoskwiniowej, niebieską mam. 23. Rozświetlacza i bronzera The Balm na spróbowanie 24. Kosmetyków Benefit- mam Benetint, błyszczyki Sugarbomb i Dandelion 25. Zimnych bandaży Marion 26. Peelingów do ciała 27. Bielizny- biustonosze 75 D, w pierwszej kolejności biały i cielisty 29. Damskiej bejsbolówki ze skórzanymi rękawami 30. Dżinsowej spódnicy maxi z H&M, czy Reportera 33. Bolerka H&M z serduszek 34. książki 'Antologia polskiego reportażu XX wieku' 35. książki Karoliny Korwin- Piotrowskiej 'Bomba' 36. palety Sleek Au naturel i innych w stonowanych kolorach- mam Bad Girl i Mattes vs Darks 37.koralików do Pandory 38. Biżuterii Lilou 39. Szamponów i odżywek Aussie na spróbowanie (mam szampon Aussome Volume i odżywkę również z tej serii oraz 3 Minute Miracle w wersji mini i jakąś mgiełkę do włosów farbowanych) 40. Beauty Blendera 41. Lactacydu, różnych rodzajów w każdej ilości 42. nowych skarpetek stopek 43. Rzeczy takich jak tampony, podpaski, wkładki higieniczne,maszynki do golenia Gilette, żeli pod prysznic, balsamów pod prysznic Nivea, suchych szamponów, toników do twarzy, wód termalnych- małych i dużych- dla wyrównania wymiany najchętniej 47. Spódniczki z ekoskóry z suwakiem z tyłu 48. Suchego olejku Nuxe z drobinkami lub bez- nie musi być cała ogromna flaszka, może być miniaturka 49. Wałków do włosów Sleep-in beauty 50. Małej, sportowej listonoszki Nike lub Adidas 51. Sportowych szortów na gumce 52. Butów/dodatków/akcesoriów firm takich jak Lacoste i Tommy Hilfiger, Nike, Adidas 53. Sukienki dżinsowej marmurkowej z kolekcji H&M Against Aids 54. Korków do perfum Rihanny - Rebelle i Rebelle Fleur, Escada Island Kiss, Moschino Funny oraz atomizera do perfum CK One Summer 55. Biżuterii Tous 57. Sukienki Zara w koty 58.korektora pod oczy, który pokryje sińce 59. korektora Mac Pro Longwear 60. pomadek NYX Strawberry Milk i Orange Soda 61. Podkładu Lancome Teint Idole Ultra w odcieniu jaśniejszym niż 04 i 03 63. dżinsów Wrangler, dostałam model Stokes i ekstra mi się noszą, dlatego chętnie przygarnę, czaję się na serię Denim Spa, rozmiar 29/32 64. mgiełek/perfum Victoria's Secret (mam mgiełki: Glamour, Secret Craving i Noir Tease, Hello Darling, Sheer Love, Pure Seduction, Candid Violet, Love Spell) 65. Biżuterii By Dziubeka 66. lakierów Essie, Opi, Catrice, Essence, Orly 67. Podkładu Estee Lauder Double Wear - w jasnych kolorach na poziomie 1/2 69. kurtki Nike Windrunner 70. Bluzy Adidas z Kermitem, Miss Piggy lub z serii z miastami 71. Dresowych sukienek 72. Dżinsowego żakietu z Zary z kokardą 73. Perfum: -La Petite Robe Noire EDT -Loverdose Diesel -CK One Shock -CK One Summer -Rihanna Nude -różnych rodzajów Escady (mam Joyful, Desire Me, Born in Paradise, Cherry in the Air, Marine Groove, Island Kiss) -The One D&G (Rose, Desire, różne) -L'Imperatrice D&G -CH 212 Sexy -Miss Dior Cherie -Gucci Guilty i Guilty Intense, bardzo -Burberry The Beat -Rihanna Rebelle/Rebelle Fleur -I love love Moschino -Funny Moschino -Guess: Belle Girl i Seductive I'm yours -Armani Si -The One Desire -Escada Absolutely Me -Armani Diamonds -wariacje Marca Jacobsa -Coco Mademoiselle i inne zapachy kwiatowo-orientalne, kwiatowo-owocowe na spróbowanie 74. Bluzy z sercem z Diverse 75. Torebki, niedużej, ale nie mini mini, do noszenia na co dzień, jak nie muszę laptopa brać, chętnie z River Island ![]() 76. Koszulek z kolekcji Blackbook z H&M 77.Korektora Touche Eclat YSL, nr 2 czy 1,5- jasnego ![]() 78. Aqua Brow, każdego numeru, na spróbowanie 80. Podkładu Diorskin Nude. 82. Błyszczyku Benefit Dandelion- w każdej ilości 83. Oddam wszystko za Huntery, najlepiej czarne-długie, krótkie mam ![]() 85. Zwykłych, czarnych rękawiczek 87.Sztyftu na odciski Compeed 90.Żelu antybakteryjnego do rąk *kosmetyków MAC *podkładu Skin Luminizer Max Factor *podkładu Lumi Magique L'oreal *korektora Lumi Magique w odcieniu nr 1 i 2 *toniku Clinique krok 2 *kamizelek Zara, zdjęcia niżej ![]() *męskich zapachów ze średniej/górnej półki *długiej futrzanej kamizelki lub skórzanej na kożuszku *pędzelka do malowania ust *folii do body wrappingu *koncentratu Bingo Spa cynamon-kofeina lub ten z papryczką- całe lub odlewki *serum Long4Lashes *serum pełnowymiarowe Vichy Idealia Life *kosmetyki z serii Kerium La Roche Posay- dla mamy *szukam matowych pomadek Rimmel czy Golden Rose w odcieniu róży, beży, czerwieni *masek GlamGlow *szminek Bourjois Rouge Velvet Edition *wody termalne w pojemnościach po 50 ml *kosmetyków Palmers lub jakichś innych na rozstępy *kapsułek do ekspresu Dolce Gusto *szpilek Stradivarius dżinsowych, zdjęcie w załączniku *książki Joanny Horodyńskiej 'Modowy Sąd' *potrójnego dysku Sephory z bronzerem i rozświetlaczem *meteorów Guerlain *koszulek Shameless *koszulki Kupisza z orzełkiem *rzeczy dla chłopa na prezent- nowych, kosmetyków, perfum, sportowych gadżetów, zerknę na wszystko *zapachów Korsa i Forda na testy *białej sukienki na lato- chętnie koronkowej, lub z falbaną na biuście, coś z tych modnych *O Bag *puder sypki nietransparentny *kozaki/botki Tommy Hilfiger Zawsze przyjmę nowsze kolekcje firm: Zara, Reserved, Tally Weijl, Bershka, Topshop, House, Cropp, H&M, River Island, Medicine, itd. W załączniku fotki rzeczy, których mniej więcej szukam. Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2015-11-02 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowa lista wish- długa, zajrzyj, na pewno coś masz :)
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dopisuję do poszukiwań: Aqua Brow, skośny pędzel do bronzera, korektor Touche Eclat YSL, podkład Diorskin
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dopisuję błyszczyk Benefit Dandelion
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dopisuję Huntery w rozmiarze 39, najchętniej czarne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
metaliczny sweterek https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1414260837 gorset w panterkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1414257427 ? ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Do poszukiwań dodaję koszulę Aloha from Deer
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Do poszukiwań dodaję:
-czarne rękawiczki -zalotkę -sztyft na odciski Compeed -motylka do ćwiczeń, czy tam agrafkę, jak zwał, tak zwał ![]() -dobry krem do rąk, chętnie L'Occitane, Neutrogena, czy coś takiego ![]() -żel antybakteryjny do rąk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Jasne, poproszę o adres
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
z Twojej wish mam rozswietlacz the balm maryloumanizer praktycznie caly, jednak pokruszony
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Szukam odtwarzacza mp3, mp4, chętnie coś z Apple, ale niekoniecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dopisuję na wypróbowanie:
-podkład Lumi Magique -podkład Skin Luminizer -korektor Lumi Magique w odcieniu nr 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
koci świat
|
mam
nr 10 , 59 z ubytkiem i lakiery essie ![]() fotki jeśli jesteś zainteresowana mogę zrobić wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dopisuję bazę pod makijaż i tonik Clinique krok 2.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Posiadam: -dżinsowe boyfriendy z przetarciami z Pull & Bear'a, rozmiar 38, w stanie idealnym, założone zaledwie 2 razy -czerwoną sportową torbę Adidas na ramię na regulowanym pasku -czarną torebkę z Zary z ostatniej kolekcji z przegródkami i złotymi zamkami -szary sweter z Pull & Bear'a z ostatniej kolekcji z napisem "I love my therapist" założony pdoobnie jak spodnie zaledwie 2 razy Edytowane przez zuzaa95 Czas edycji: 2014-12-26 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Szukam tych kamizelek z Zary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Pilnik elektroniczny Velvet Smooth Scholl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za Chloe Intense EDP, ok. 40/50 ml + kartonik
La Petite Robe Noire EDP, ok. 35/50 ml Idylle EDT, ok.połowy z 35 ml Poza wątkiem mam mnóstwo rzeczy, ale z tego co może Cię szczególnie zainteresować mam elektroniczny pilnik Scholl z nową nasadką, dresową, malinową marynarkę z Zary (200 zł), 2 razy założoną
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
szybko przeleciałam
![]() poza wątkiem raczej nie szukam ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Szukam:
dla chłopa- sportowej, dresowej marynarki, jakiegoś zapachu- górna/średnia półka, dość nietypowo- kubka/bidonu ze słomką, też dla chłopa Poza tym: każdej ilości zapachów Moschino Funny i I love love, Gucci Guilty Intense, past wybielających, długiej, futrzanej kamizelki lub skórzanej na kożuszku, folii do body wrappingu, koncentratu Bingo Spa cynamon-kofeina, lub tego z papryczką i coś jeszcze na pewno, ale napiszę jak sobie przypomnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Dopisuję:
-serum Long4Lashes -pełnowymiarowe serum Vichy Idealia Life -podkład liftingujący bądź jakiś inny- dla mamy -kosmetyki z serii Kerium La Roche Posay- dla mamy -krem/serum do cery zmęczonej, również dla mamy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Maski GlamGlow
---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Szminki Bourjois Rouge Velvet Edition |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Szukam jakiejś fajnej kurtki dżinsowej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Szukam wód termalnych w małych pojemnościach- 50 ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyków Palmers na rozstępy i zbiornika na wodę do ekspresu Dolce Gusto.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Kapsułek do ekspresu Dolce Gusto i szpilek Stradivarius-w załączniku zdjęcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
No to niestety - nic nie mam poza wątkiem, ani też nic z Twojej wish.
A jedwabnej bluzki, tej, którą mam w wątku byś nie chciała?....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.