Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię kosmetyki za ciuszki - podkład EL, perfuma Rouge Bunny Rouge,serum hialuronowe LIPIEC
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-03, 20:20   #1
BukaBuka
Raczkowanie

Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.

kosmetyki za ciuszki - podkład EL, perfuma Rouge Bunny Rouge,serum hialuronowe LIPIEC

NIEAKTUALNE - w sierpniu wystawię nowy wątek z tymi kosmetykami, gdyż jutro wyjeżdżam i nie będę w stanie odpisywać na wiadomości. W nowym wątku będę się wymieniać na kosmetyki / perfumy. Może dorzucę jeszcze jakieś skarby

Witam serdecznie,

W zamian za ciuszki dla dziecka oferuję:

1) podkład Re-Nutriv Ultra Radiance Makeup w odcieniu 2N1 Desert Beige - nieużywany w kartoniku z paragonem, zakupiony w Douglasie (345 zł) - niestety za jasny dla mnie

2) woda perfumowana Rouge Bunny Rouge Vespers z kolekcji "Pachnące Słodkości" w oryginalnym kartoniku 50ml - użyte tylko kilka razy. Zakupione w Douglas ok. pół roku temu. Kosztowały 359 zł.

3) serum hialuronowe No.1 Hyaluron Serum Roberto B. Cosmetics - zakupione na targach Beauty Forum w Warszawie. Użyte tylko raz. Posiadam oryginalny kartonik. Cena rynkowa tego produktu to 89 EUR.

Najchętniej oddam wszystko w komplecie za większą porcję ciuszków.

Potrzebuję pilnie pakietu ciuszków na lato dla mojego syna (lat 10, rozm. 140-146) - bluzki, spodenki, spodnie... Albo dla córki (7 lat, rozm. 128-134). Synek pilniejszy, gdyż powyrastał

Łączna wartość rynkowa tych kosmetyków to ok 1000 zł.

Zapraszam To wspaniała okazja
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  bb8.jpg
Wyświetleń: 27
Rozmiar:  153,6 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Edytowane przez BukaBuka
Czas edycji: 2015-07-16 o 09:22 Powód: pilny wyjazd plus po urlopie chcę zmienić tytuł
BukaBuka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując