2015-07-07, 11:42
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna nadeszła, lato tuż tuż, będziemy miały dzidziusia i to już! - cz.XIV
Cytat:
Napisane przez fiona27
Hej
Kiedy rodzę ? Hmmm może któraś mi przepowie ? 
Byłam wczoraj na wizycie . Szyjki już prawie nie ma, rozwarcie na 1,5 palca. Lekarz stwierdził, że poród jest na pstryknięcie palcem. Z synkiem też chodziłam z rozwarciem chyba z 2 tyg, więc wcale to nic nie oznacza tak naprawdę. Mam nadciśnienie, więc powtórka z poprzedniej ciąży. Dostałam leki, a jak się nie wyreguluje to na oddział i pewnie wywoływanie- tak samo jak z Marcelem. W moim przypadku scenariusz z poprzedniej ciąży sprawdza się co do tygodnia  , więc idąc tym propem to powinnam urodzić w 38 tc  .
Miałam też usg i malutka sfolgowała z wagą co mnie bardzo cieszy  . Przytyła tylko 0,5 kg w przeciągu nie całego miesiąca. Obecna waga 2970 i wszystko jest ok.
|
Piekna waga. Bartek to mial 2930 jak sie rodzil 
U nas ok. Tz urlopuje od pocz.tygodnia wiec staramy sie odpieluchowa Darka ale on ma w nosie nasze starania. Nie wiem jak nam pojdzie a mamy 2 tygodnie bo pozniej wraca do zlobka.
Wiem dziewcxyny ze upal i ze nielatwo Wam w ciazy ale na Boga byczcie sie, obzerajcie i ogladajcie i czytajcie co wam wpadnie w lapki bo naprawdd jak sie dzieciaczki urodza to sie skonczy. Ja marze by czasami tak polezec. Oboje z TZ marzymy i wspominamy czasami jak to kiedys bylo i ze moze za 2-3lata uda sie chlipakow podrxucic do rodzicow i trochd odpoczac
&
 20.02.2015 BARTUŚ
|
|
|