2015-07-07, 13:48
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez Yenotek
extra jest  ja tam nic krzywego nie widzę 
|
To dziekuje! Ja to jestem czepliwe babsko 
H&M piękny!
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
Niom...
|
Trzymam kciuki żeby jak najszybciej doszedł do siebie 
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;52001475]Mgiełka świetne mani! apetyczne 
[/QUOTE]Cieszę się   
Następne będzie bardziej jesienne, tak dla odmiany od tego lata i lata 
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP
nie mam pewności jaki on jest, ale jeśli taki jak w Sweet Dreams to dla mnie to nie jest perłowe coś, a bardzo drobny shimmer dajacy "glow" taką poświatę no... czy taki niewidoczny... wiesz jak to jest, dla niektórych jak nie ma grubego glitteru to niewidoczny  wg mnie wizualnie na pewno będzie wyglądał "mokrzej" od zwyklego kremu. Po zdjęciach wydaje mi się, że kolor bazy jest trochę inny niż w Frostingu. Ale to takie moje gdybania, ani nie odradzam, ani nie namawiam, jak kupisz to ciekawa jestem wrażeń 
no dla mnie Frosting to też 3 warstwy, wygląda dużo lepiej niż po 2, a właśnie w wielu recenzjach było że 2, więc już to jest przykład jak można to traktować.
|
Hmmmm zastanowię się nad nim jeszcze, ale już wiem, żę Frosting często gościł u mnie nie będzie, więc Canvas raczej podobnie.. Kolorystycznie piękne, ale jednak uciążliwe są dla mnie 3 warstwy złaszcza jak czasem i 3 za mało..
Z bólem serca wyrzuciłam też z koszyka Purple Crush.. mam Savinę i mam Essie podobnego.. i jakoś udało mi się nie kliknąć Przynajmniej na razie..
Co do tego pyłku czy jak to inaczej określić, wzięłam Fireball i on chyba to zawiera. Zobaczymy czy mi się spodoba mimo opalizujących bajerów 
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP
śliczny jest  zawsze o Fiji myslałam jako o takim delikatniusim różu, ale w sumie chyba taki by mi się nawet bardziej przydał!
dla ochłody, fajne! 
|
Ta europerjska wersja chyba taka jasniutka jest własnie.. ale nie wiem na pewno.
  Dzięki!
Cytat:
Napisane przez daggmara
Mgiełko - świetne to mani!
|
Miło, że się spodobało!
---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------
Cytat:
Napisane przez meeow
ale super 
a ty jak zwykle marudzisz 
|
Nie byłabym soba jakbym się do czegoś nie przyczepiła.. Chociaż obecne mani mam w sumie cacy ale to za chyba 4 inne dopiero pokażę.. mam obsuwę
|
|
|