|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A ja zrezygnowałam z Lily lolo i wracam do Anebelków. Nie będę się męczyła z LL jak nie chcą współpracować z filtrami I muszę drugi pędzel z RT do pudru kupić bo mi sie nim rewelacyjnie minerałki nakłada Poszalałaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wcale nie są bezkształtne, fajnie sie zapowiadają
Edytowane przez agaszak Czas edycji: 2015-07-06 o 22:41 |
||||||
|
|
|
#572 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() jak Twoje to bobki, to moje to mikrobobki ![]() podoba mi się taki kształt nawet u Ciebie, długa płytka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
chyba masz rację coś pomyślę, ale póki co piasek się trzyma (tfu tfu)ja go nie mam ![]() oby oby ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() akurat teraz jak mam czas i ochotę malować, to one takie... [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51990010] Ale króciaczki! Ładnie wyglądaja ![]() [/QUOTE] jesteście miłe ![]() o tak, a w migdałach czubki
|
|
|
#573 | ||||
|
フワフワの猫
|
Cytat:
![]() Możliwe. Ale fajnie że wiesz co Ci pasuje, w końcu każdy jest inny, dla mnie analiza kolorystyczna to raczej taki zbiór wskazówek niż sztywne reguły pod tytułem "masz nosić ten i ten kolor, tego nie tykaj". ![]() Ale mam na tę evelinę super pomysł. ... Cytat:
Cytat:
Nie znam się na hybrydach, ale przecież on teoretycznie może służyć i do przedłużania i utwardzania płytki...Nie są takie bezkształtne. Jak się ma taką ładną płytkę to i kwadraty i owale i migdały i nawet bezkształt będzie ładnie wyglądać. ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#574 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo fajne sąCytat:
Cytat:
![]() ale płytka ![]() Aga ![]() są już pierwsze próby stemplowych lakierów z CA, ale nie wiem czy brać, żółty i niebieski mam z Konada, ale te wydają się lepiej odbijać... sama nie wiem: KLIK! muszę popróbować tych moich na czerni i pomyśleć.
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2015-07-06 o 23:12 |
|||
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
Malś no zabiję normalnie
żółty mam, fiolet i zielony mam z konada ale niebieskiego nie mam
|
|
#576 |
|
Konto usunięte
|
Loyd,ładne kulaski
![]() Aga,ale świetnie u Ciebie wygląda |
|
|
|
#577 | |||||||||||
|
Oby do wiosny
|
Ło maaaatko?? Pogrzało Was???
Na wstępie dzięki za pochwały mani ![]() Cytat:
Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51967976] Picza ![]() [/QUOTE] fajna piczka Hhahahah padłam WOW. Piękne Cytat:
![]() No i dlatego nawet nie próbuję instalować Cytat:
![]() ło. ciekawe. Cytat:
No nie było... W niedzielę mały horror z Omletem mieliśmy... My w Zgierzu a Młoda koło 14 dzwoni, że kot zaczął rzygać, puściły mu zwieracze i paraliżu łap dostał... W 15 minut do weta byli. Badania krwi, kroplówka... a Oni bez kasy... Trzeba go było potem w nocy obserwować, więc "dyżury" mieliśmy... Rano znów na badanie krwi. Kiepskie te wyniki ma, ale nie na tyle fatalne by go czymś faszerować. Nie wiadmo skąd ten atak. Cytat:
---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
Szaleństwo! Cytat:
Cytat:
Twoje ślicznie wyglądaja Cytat:
Cytat:
![]() Twoja płytka jest oszałamiającaZgłupiałam, ze to Fiji, wydawało mi się, że jest mniej różowy... MOże to kwestia wersji? |
|||||||||||
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Na dzień dobry mam lody
W taki upał jak znalazł!![]() Po raz kolejny oczywiście nie jestem zadowolona... znowu mi krzywo wzorki wyszły i miałam problem przy czyszczeniu skórek :/
|
#579 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() biedny Omlecik nic nie wiadomo?![]() pokazuj ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
oj tam troszkę, ale pani lodziarka też nie nakłada pod linijkę
|
|
|
#580 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli wszystko jasne ![]() Cytat:
Aaa daj spokój już mi się ulewa tym jasnym różem i nudziakami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#581 | ||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Po raz kolejny oczywiście marudzisz bez sensu Cytat:
No niestety... Za miesiąc mamy mu powtórzyć badania. Oj chyba nie dziś... W niedzielę maziałam się po nogach przyśpieszaczem opalania i okazało się, że jest tam coś brązującego. Na nogach szczęśliwie bez plam, ale i w zasadzie bez efektu, ale dłonie o pomstę wołają. Pomarańczowe placki, a skórki to już dramat... Nawet ich nie pomalowałam. O to to! |
||
|
|
|
#582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to trzeba będzie poczekać, ale na Twoje pazurki warto
|
|
|
#583 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Masz śliczną długą płytkę także i tak fajnie wyglądają.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Dzięki wielkie Bardzo miło słyszeć.Ojej biedny Omlet... ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
![]() Bo ja maruda jestem, noooo Dzięki
|
|
#585 | ||
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() przepiękny jest ten Essiak Cytat:
![]() Linkuję do moich nowych dzieci: H&M Revlon Misslyn Claire's Miss Sporty - dostałam Miss Sporty Barry M - dostałam i noszę aktualnie - piękny jest ![]() |
||
|
|
|
#586 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#587 |
|
Konto usunięte
|
Mgiełka świetne mani!
![]() Śniegowa,dziękuję biedny Omlet :/Yen,dzieci które dostałas są super i chyba zaczynam żałować że nie wzięłam tego z H&Mu
|
|
|
|
#588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no w sumie może być ciekawie a widzisz, ja już chwilę nie patrzyłam, wtedy jeszcze były, ale to było jeszcze przed promowaniem tej serii to może dlatego... lubię gradienty o masz, ja też zasmarkana ze 4 dni chodziłam, ale przeszło nawet łagodnie, zdrówka! Cytat:
wg mnie wizualnie na pewno będzie wyglądał "mokrzej" od zwyklego kremu. Po zdjęciach wydaje mi się, że kolor bazy jest trochę inny niż w Frostingu. Ale to takie moje gdybania, ani nie odradzam, ani nie namawiam, jak kupisz to ciekawa jestem wrażeń ![]() no dla mnie Frosting to też 3 warstwy, wygląda dużo lepiej niż po 2, a właśnie w wielu recenzjach było że 2, więc już to jest przykład jak można to traktować. dzięki ![]() ładne są płytka zabójcza to wiadome
|
||
|
|
|
#589 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze o Fiji myslałam jako o takim delikatniusim różu, ale w sumie chyba taki by mi się nawet bardziej przydał! no dość nietypowe to, ale w sumie dla Ciebie z korzyścią jak coś jest nie tak to od razu odstawiasz i spokój... oo to ja pod oczy mam jeden, niedawno kupiłam swój pierwszy, więc nie mam porównania nawet ![]() ja bym powiedziała, że właśnie brudzi, ale nie farbuje tzn na waciku widać mega dużo pigmentu, ale o ile się nie trze wacikiem po całej dłoni to jest git ![]() czyli już masz sprawdzone ja w sumie się nad tym nigdy nie zastanawiałam, kupowałam różnie jak mi się coś tylko podobało. rozumem frustrację, ale w sumie jak masz ochotę to maluj, kombinuj i ani się obejrzysz a podrosną a kto Ci zabroni ![]() Cytat:
![]() ![]() dokłądnie, dwie to jest na pewno, a nieraz czytałam, że nawet kilka Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#590 | |
|
Oby do wiosny
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;52001475]
Śniegowa,dziękuję biedny Omlet :/[/QUOTE] Wymęczony i przerażony był biedak. Młoda też z resztą... Dobrze, że zareagowali szybko Cytat:
Porażka... |
|
|
|
|
#591 | |
|
Z deszczem w butach
|
Mgiełko - świetne to mani!
Cytat:
A powiedz jak ten BaryyM? Bo już dwa razy miałam w ręku te pastele, uwielbiam takie kolory |
|
|
|
|
#592 | ||||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
po fast foodach i ostrym żarciu też mam problemy z cerą... a kocham ostre następnym razem nasypię sobie żyletek do sernika i będę miała swoje ostre żarcie ojaaa, ale bym się wytarzała Cytat:
mnie chyba ostatnia choroba jakoś odciągnęła od słodyczy, no i ten upał... odechciewa mi się czekolady, bo wszystko się tak lepi, topi, klei wolę lody i sorbety w tym czasie ![]() Cytat:
ja w tym roku polubiłam piaski, a w połączeniu z błyszczącymi lakierami podobają mi się jeszcze bardziej ![]() zdecydowanie ma... top zbąblował mi jak nigdy ![]() dziękuję jeszcze trochę przed Tobą, ale zapowiadają się super ![]() Cytat:
super ten Fiji
|
|
#593 | ||||||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
mogę i będę miałam próbować z minerałami, ale na razie zainwestuję w pielęgnację, jak będę miała twarz jak pupcia niemowlaka to wtedy bierę minerały na klatę to super, ani się obejrzysz, a one podrosną ![]() Cytat:
no pięknie ![]() poważnie mówię, u mnie w rodzinie teraz jelitówka krąży ![]() Cytat:
dziękuję wiesz, na samą myśl o zakupach czuję podniecenie, nawet ten pusty portfel mnie nie zniechęca żółty i niebieski Cytat:
jeju, ale biedak oby szybko doszedł do siebie ![]() podwójne podziękowania Cytat:
ale super a Ty jak zwykle marudzisz ![]() Cytat:
H&M wygrał
|
|
#594 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#595 | ||
|
Zakorzenienie
|
To dziekuje! Ja to jestem czepliwe babsko
![]() H&M piękny! Trzymam kciuki żeby jak najszybciej doszedł do siebie ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;52001475]Mgiełka świetne mani! ![]() [/QUOTE]Cieszę się ![]() ![]() ![]() Następne będzie bardziej jesienne, tak dla odmiany od tego lata i lata ![]() Cytat:
Z bólem serca wyrzuciłam też z koszyka Purple Crush.. mam Savinę i mam Essie podobnego.. i jakoś udało mi się nie kliknąć Przynajmniej na razie..Co do tego pyłku czy jak to inaczej określić, wzięłam Fireball i on chyba to zawiera. Zobaczymy czy mi się spodoba mimo opalizujących bajerów ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki!Miło, że się spodobało! ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Nie byłabym soba jakbym się do czegoś nie przyczepiła.. Chociaż obecne mani mam w sumie cacy ale to za chyba 4 inne dopiero pokażę.. mam obsuwę
|
|
#596 |
|
Oby do wiosny
|
Już doszedł, ale by to się więcej nie powtórzyło.
EDIT. Po kilku konsultacjach, przejrzeniu 2000 stronicowej książki, na 99,9% to był udar, Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2015-07-07 o 15:20 |
|
|
|
#597 | |
|
leśny stwór
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;52001475]
Yen,dzieci które dostałas są super i chyba zaczynam żałować że nie wzięłam tego z H&Mu [/QUOTE] udały im się - fiolet od przyjaciółki a Barry od przyjaciela.H&M - były jeszcze ![]() i to facet wybierał kolor Cytat:
![]() ja mam dwie warstwy plus złote flakesy, gdybym miała bez złotka - malowałabym 3. Ale schnie elegancko, nie trzeba się obawiać. I ma świetny płaski pędzelek. noooo ![]() |
|
|
|
|
#598 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#599 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
uch
|
|
|
#600 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam wszystkim dziewczyny za miłe słowa
---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
![]() Biedny futrzaczek ![]() ![]() Juz jest lepiej? ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Czyli ok ) moje psy zawsze maja focha jak wracamy od ich lekarza:/Kurcze moja kuzynka pisala do mniw ze jakiś skundelkowany Husky szuka domu, śliczny mądry ... Ktoś go wywalil. W schronisku strasznie cierpial, ale starszawy (rocznik 2007) i od pół roku nie znaleźli dla niego domu ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
przyjemna wizja ))---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Agaszak bajecznie(!!!) wygląda u Ciebie ten lakier.... EmejzinG. Normalnie ) on świetnie się komponuje z taka opalona dłonią )---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
Bombowe!!! Tez takie chce ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
nie mam juz gdzie , podrosna i podpiluje , teraz mam dwa juz ponizej lini skory , a to uroku nie dodaje![]() Ja dzis caly dzien w terenie. Jutro maja byc tylko 23 stopnie!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.

ale jak będę już po imprezie to zamawiam Chinki i klikam zamówienie na Zrób Sobie Krem
będę mieć piękne mani, piękną twarz i pusty portfel 
I muszę drugi pędzel z RT do pudru kupić bo mi sie nim rewelacyjnie minerałki nakłada
Chociaż tyle, że nie mam po nich wysypu ale TŻ okrpny wystarczy, że sobie pozwoli na więcej słodyczy czy fast foodów i drugiego dnia go obsypuje.

Ale mam na tę evelinę super pomysł. 

Siedzimy z domu z zasłonietymi roletami zewnętrznymi jak w grobowcu, na termometrze, pod roletą +50