Paulina nic nie bierze

Uwielbiam tą dziewczynę i jej kanał na yt. A poród miała za☠☠☠isty. Są takie laski które mają to szczescie i rodzą łatwo,prawie bez bólu. Moja koleżanka w zeszłym roku poszła sobie na ktg na 7 rano (chodziłą co dwa dni na kilkanaście dni przed spodziewanym tp) i na ktg dowiedziałą się,że ma 3 cm rozwarcia! byłą zdziwiona bo brzuch ją pobolewał jak na okres od kilku dni. jak wstała z ktg odeszły jej wody. nie wypuscili jej już ze szpitala. rodzinka przywiozła jej torbę z rzeczami. trafiła na porodówkę,mówiłą że się jej okropnie nudziło,przysypiała między skurczami,które odczuwała jako bóle miesiączkowe i nagle zachciało się jej kupę jak to mówiła.poszła do wc,siedzi,siedzi...kupy ni widu nie słychu.myślałą,że ma zaparcie. przyszłą podejrzeć jak położna i widzac że jej nie ma na sali krzyczy GDZIE PANI JEST,a Miśka krzyczy:"jestem w kiblu bardzo chce mi się kuuuuuuuuuupęęęęęęęęęęęęe ale nie mogę" i nagle na sale wleciałą druga poożna,wzieły ją na łożko porodowe a to już były parte! za którymś partym mała się z jej wyslizneła dosownie! rodziła niecałe 5 h (pierwszy poród).
---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------
no cio? zawsze musi być ktos w roli błazna
zamierzam również być sobą na PORODÓWCE
ps. wiem,wiem mam nieco specyficzne poczucie humoru polane abstrakcją (nie mylić z obstrukcją czy instrukcją)

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------
a co to jest deszcz?
jeszcze niech mi któraś napisze,że burza u niej była to tasaczkiem zatłukę również
moje miasto burze OMIJAJĄ. zbliża sie taki front burzowy,dochodzi,dochodzi iiiiiiiii i na jakieś 10,15 km przed Włocławkiem się rozchodzi by znowu się złączyć 10-15km za miastem i pójsć se dalej napitalać po nieboskłonie

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------
eeeeee luzik. ja od kilku dni jestem przerażona bo DOSZŁO DO MNIE dopiero teraz,że mam tylko dwie możliwości wydania pacholęcia swego na świat:
a) przez pipkę
b) przez brzucha cc
a byłam pewna,że do rozwiązania jakiś mądraliński naukowiec wymyśli sposób trzeci INNĄ DROGĄ
a tu kicha