Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 19:13   #2451
truskafffka91
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
W aptekach, drogeriach czasami, na pewno na allegro. Ceny w zależności od objętości ale nie jakoś mega drogo, za 300 ml około 20-25 zł.

Działa na te udziska, faktycznie są jędrniejsze i cellulit mniej widoczny.

Biedna
Łączę się w bólu bo ja w niedzielę tak miałam, tak mi było źle przez ten upał że pod zimnym prysznicem płakałam, potem poszłam się zdrzemnąć i jak mnie TŻ budził że już późno i nie zasnę w nocy to też się rozbeczałam.
Drugi raz mnie tak naszło, pierwszy był wtedy jak się okazało że mały słabo rośnie.

Też się nad tym zastanawiam... chyba tylko te części, z którymi dziecko będzie miało styczność. Prać w całości to chyba paranoja...

A co do SR to ja chodziłam, mimo że nie jestem jakaś mega zielona w temacie i mi te zajęcia dużo dały, a już TŻtowi to chyba otworzyły oczy na zupełnie inny świat Ale muszę przyznać, że moja szkoła rodzenia była płatna (więc nie było wciskania produktów) no i naprawdę z polecenia. Nie zawiodłam się. Ale oczywiście jakbym nie chodziła to nic by się nie stało i na pewno urodziłabym, tu nie ma jakiejś filozofii.
Ja wypralam kilka elementow.

A ciuszki wszystkie pierzecie? znajoma powiedziala, ze nie prala tych nowych, tylko te, ktore dostala. Dla mnie to dziwne.
truskafffka91 jest offline Zgłoś do moderatora