Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Formuła 1
Wątek: Formuła 1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-04, 21:57   #867
*angel1710**
Zadomowienie

Dot.: Formuła 1

no zapakowałam się i poszłam do sklepu, obczajacie zobaczyłam jakieś chrupki ( akurat miałam ochotę jak zawsze) z firmy good (jakiś znaczek) food, nazwa ' good chips' o smaku papryki, [widziałam jeszcze smak szczypiorku] i pisze ' wypiekane bez tłuszczu' ryżowe, błonnik, omega 3 omega 6, 50% tłuszczu mniej nie wiem co to za cudo, w każdym razie smakuje ok, przynajmniej można coś zjeść, i w 45 gramach bo tyle jest w paczce jest 185 kcal. pisze tam również, że zalecane osobom na diecie, wiecie coś na ten temat? oczywiście mój kochany peanut butter został mi na jutro chyba, że nieoczekiwanie wstane w nocy i go zjem

kurde sobota będzie cała sportowa, a ja mam to wesele, niech to szlag ( własnie szlak czy szlag? ) ale powiedziałam rodzicom, że siedze tylko do 20 i dzwonie po taksówke, nie cierpie wesel, martwie czy w ogole pojde na swoje

no więc do mnie dosiadła się taka dziewczyna, w sumie ona mnie troche wkurzała jak słyszałam ją na przerwach bo ma taki specyficzny sposób bycia, ale przynajmniej nie będę ciągle myślała o mężczyznach
może nawet będe się skupiać na lekcji ? a jakby wydarzył się jakiś cud to bez wyrzutow moge ją zostawić nie?

ehh trzymać się dziewczyny, nie dajmy się szkole
*angel1710** jest offline Zgłoś do moderatora