![]() |
#841 |
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
ehh żeby to Indie miały tor, stajnie i kierowce, a Polska kurde może się poszczycić fiatem 126p
![]() dziewczyny, załóżmy własną stajnie ![]() ![]() przepraszam. ![]() ej też mam jutro na 9. nie wyśpie się ![]() w zasadzie wolałabym iść we wtorek niż jutro, już od 10 lat wysłuchuje tego samego, ileż można ![]() ja nie wiem jak to będzie z moim odwiedzaniem, ale w tamtym roku każdego dnia znalazła czas na kompa ![]() ale w tym roku mam zamiar maksymalnie zapełnić sobie czas poza szkolny, żeby jak najmniej myslec o tym co się wydarzyło i wciąż użalac się nad sobą. Plotka, powiedz swojemu tż że mimo, że jest hamerykański nie dorównuje prostemu finowi ![]() sijaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#842 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i chwała Ci za to że tylko na stopniu p. ![]() tak to będize mój kolor ![]() ![]() ![]() ![]() a mi głębsze wrażenia dostarczają piłkarze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() och to już w tą niedziele wyścig jejejejeje ![]() Cytat:
![]() kiedyś do Ciebie napisze PW jak to jest z tym Twoim Usa-ńczykiem ![]() ja jestem za ![]() ja tu grzecznie a Ty mi z d wyjeżdzasz ![]() ![]() ![]() no co, lubie USA ![]() dziękuje ![]() ![]() ciesze sie ![]() co chcesz, niezła dupa ![]() ![]() Cytat:
![]() ja za ![]() a moge spytać co sie wydarzyło ? bardzo dobre myślenie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, codzinnie kończe po 9 godzinach, matko no !! nienawidze tego chorego kraju !
ide się pociąć cyrklem ![]() a z tym co się stało, to po 12 latach moja ' przyjaciółka' potraktowała mnie jak ostatnia świnia, i wszyscy nasi znajomi poszli za nią i to ja jestem ta zła, dziś w szkole nawet nikt z nich mi cześć nie powiedział, klase mam okropną i miałam nadzieje, ze bede mogla siedzieć sama a tu jakis chlopak sie przepisal, na dodatek paskudny jak nieszczescie i glupi. koleguje sie troche z reszta chlopakow z klasy wiec raczej nie bede z nim siedziec, wiec zostaje dosiadać sie do mułów. szlak by trafił takie zycie. nie moge, teraz to w ogole sie zalamalam. i jeszcze codzinnie koncze po 16 wiec dodatkowe zajecia moge se w d wsadzic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak poza tym,to nie jest źle w szkole,ale mój autobus do szkoły jest teraz wcześniej!!! ![]() ![]() O 6.55!!!Ja nie wyrobie,będę musiała chyba o 6 wstać....masakra ![]() A ja dla odmiany idę się pociąć ekierka...będzie bardziej boleć... ![]() Matko,Gosia ![]() Co ty masz za lekcje???I czemu tak dużo??? ![]()
![]() |
#845 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie, Angel? Codziennie masz 9 lekcji?!
![]() Strasznie mi przykro co do Twojej 'przyjaciółki' ![]() ![]() ![]() Co do godzin to nie mam zastrzeżeń w moim planie, raz bardzo rano idę, raz troszkę później, kończę koło 14-15 zwykle więc ok. Za to proszę mi powiedzieć JAKIM CUDEM w planie zajęć mojej klasy o profilu biologiczno-chemicznym znalazły się aż TRZY historie tygodniowo i tylko JEDNA fizyka?!?! ![]() A ja czym mam się pociąć?! Weźmy wyślijmy jakąś petycję do kogoś ![]() Edzia to i tak dobrze jak masz autobus o 6:55 a wstajesz o 6, ja bym chyba musiała o 5 wstać ![]() Dziewczynki nie można się załamywać, bo będzie jeszcze gorzej ![]()
![]() |
#846 |
Zadomowienie
|
chodziło mi że koncze po 9 godzinach czyli, codziennie po 16
![]() musze jakoś wziąć się w garść, tylko, że ta zasrana szkoła nie daje mi możliwości chodzenia na dodatkowe jakieś lekcji bo kiedy skoro codziennie kończe po 16 ![]() dziewczyny, przytulcie mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#847 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro 8 lekcji, na 8:00. 7:29 autobus. 6:30 pobudka ![]() Współczuje takiej przyjaciółki. Miałam podobną sytuację w podstawówce. Tyle, że wszyscy skakali ode mnie do niej nie wiedząc po której są stronie. Czasami opowiadała o mnie jakieś głupoty, żeby sie ktoś nią tylko zainteresował. Teraz wyjechała na drugi koniec miasta, nikt jej nie lubi z naszego byłego otoczenia. Tylko ja. Bo jakoś się tak ułożyło, że jak wszyscy sie od niej odwrócili to tylko ja czasem z nią pogadałam. W sumie żadko rozmawiamy, ale nie mam nic przeciwko niej. Zobaczysz, z Twoją 'przyjaciółką' też się ułoży. I jak nie będziecie dalej się lubić, to przynajmniej będzie 'neutralnie'. ![]() ![]() Cytat:
![]() Daleko dojeżdzasz? Cytat:
![]() Może nie nie cierpię, po prostu nie rozumiem ![]() Za to ja mam tylko 3 wf'y tygodniowo. T-R-Z-Y. ![]() ![]() przytulamy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#848 |
Zadomowienie
|
Udalo mi sie wejsc na chwilke do kompa, co za szczescie...
![]() Angel szkoda slow na ta "przyjaciolke" :/ Nie rozumiem jak mozna cos takiego zrobic... Ale niestety niektorzy ludzie tacy falszywi juz sa:/ Natrafilam na takich wiele razy... A co do kl to moze jednak znajdzie sie kto z kim bedziesz mogla usiasc? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edzia dasz rade ![]() ![]() Paula to dziwne, ze masz tylko 1 fizyke i az 3 historie... To ja jestem na humanie i mam 3 hist :| Dziwne... A najlepsze jest to, ze mam 9godz polskiego w tyg ![]() ![]() ![]() ![]() I prosze mi sie tylko nie ciac! Posluchajcie starszej kolezanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zadomowienie
|
Kas!a to i tak masz lepiej ode mnie, bo ja musze wstac wczesniej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Musze juz uciekac... obowiazki wzywaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Wtajemniczenie
|
Angeel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zobaczysz jakoś to będzie, a na jakie zajęcia byś chciała chodzić? Może coś dałoby się wykruszyć jakieś zajęcia co by były wieczorasem? Kasia widzę że już masz wszystko zaplanowane ![]() ![]() Ja tak szczerze mówiąc, wolałabym fizyke niż historie bo bardziej sobie z fizyką radze.. Nie mam pamięci do faktów które mi się z niczym nie kojarzą + nieumiejętne prowadzenie lekcji przez historyka = dopuszczający na świadectwie z zeszłego roku ![]() Też mam tylko 3 WFy ale w sumie dla mnie dobrze, bo ja z moim kolanem nie mogę specjalnie ćwiczyć, nie wiem czy w ogóle dam radę :/ Bożenko! ![]() ![]() No właśnie się dowiedziałam że mam teraz 3 historie bo ponoć w przyszłym roku nie będę mieć histori w ogóle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No niby dobrze że niedaleko, ale w czasie roku szkolnego zdarza się, że nie wychodze poza obszar szkoła - kawałek ulicy - super sam - kiosk - dom ![]() ![]() ![]() Damy Rade! ![]()
![]() |
#851 |
Zadomowienie
|
dziewczyny kochane jesteście
![]() ![]() ![]() a więc z moją klasą jest tak, że przepisałam się do niej po semestrze (do dziś nie moge sobie tego wybaczyć, najgłupsza decyzja w życiu) i ja do wszystkich na luzie, chce sie pozapoznać a tu same chamskie komentarze, jakieś miny, ogolnie niewiadomo co. na polskim musialam siedziec w 1 lawce (hah, najlepiej sie sciaga ![]() ![]() ![]() pozostalosci to kujonki i jak chcialam z nimi porozmawiac to od razu glowy w druga strone, to se mysle a spadać mi tu wiec widzicie, ogolnie sytuacja klasowa jest nie dobra, pocieszam sie ze moze dzieki temu bede uwazniej sluchac na lekcjach i bede miec lepsze stopnie ![]() matko, ale wam walnęłam historie mojego zycia. starczy tego ![]() mam nadzieje, ze Wasze nowe klasy będą fajne ![]() Bożenka, ja mam 8 polskich, matko czyli w 3 klasie czeka mnie 9 ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze raz Wam dziękuje kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Wtajemniczenie
|
No to rzeczywiście nieciekawie
![]() ![]() Ja nowej klasy to raczej mieć nie mam, same stare mordki, wszyscy z fałszywymi uśmiechami jakie to mam śliczne włosy (kumpela leci przez pół szkoły i drze się "Paulina ma nowe włoosyy" a ja "tak, dokleiłam sobie" no weźcie pasemka zrobiłam i to tylko tak ze nie widać, włosy urosły i od razu że nowe) w sumie nic nowego. Ale wiecie, co do tego chłopaka co jest podobny do Ryana co chodzi do mojej szkoły to wyładniał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ej no bo pozwoliłam sobie na samowolke, zapatrzona w historię życia Angel. Aha, nauczyciele mają to do sobie że lubią straszyć i mówią jak to dużo jest pracy bla bla bla i że już trzeba do matury zakuwać bla bla bla i żeby sobie szopek nie robić bla bla bla. Bla. ![]() O jezu ide ![]() ![]() ![]()
![]() |
#853 |
Zadomowienie
|
oo to super, że zagadał do Ciebie
![]() ![]() ![]() a co do Twojego hamerykańskiego chłopa, to lepiej miej z nim kontakt bo co, potem polecisz do NY i będziesz sie tułac po ulicach ? ![]() ehh dziewczyny ile macie łącznie godzin w tygodniu ? bo ja naliczyłam, że 37 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Wtajemniczenie
|
Jeju, poszukam Seth'a ale właśnie żaden mi się tak w oczy nie rzucił, chociaż dziś mój nauczyciel historii na rozpoczęciu miał takie fajne trampeczki w stylu Seth Cohen + T-shirt z jakimś dziwnym rysuneczkiem + modne dżinsy
![]() ![]() ![]() Nie no kontakt to zawsze, ja sobie kolekcjonuje znajomości ![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam w tygodniu goodzin... 35! Może coś źle policzyłaś?! Niepamiętam jak miałam rok temu, ale chyba tyle samo, bo był wok, ale zamienili na podstawy przedsiębiorczości, było 2xfiz i 2xhist a teraz 1xfiz i 3xhist więc bilans wychodzi taki sam ![]()
![]() |
#855 |
Zadomowienie
|
kurde ta szkoła cała jest kosmiczna i na dodatek brakuje w niej ładnych chłopaków
![]() ![]() zaraz pójde znaleźć plan policze jeszcze raz, weście dzisiaj poszłam do nici kupić sobie mój ukochany długopis a tu zamknięte ![]() a chciałam mieć chociaz pierwsze strony w zeszycie ładnie zapisane ![]() no my będziemy podbijać NY razem z Luną, dziewczyny Hiszpanie bo tak deklarowały wcześniej i będziemy sobie latać z jednej imprezy na drugą ![]() Twój hamerykański chłopak ma jakiegoś kolege ? ![]() ![]() ale co jak co dziewczyny, na podryw będziemy jeździć do Kanady, gwarantuje wam, widoki niezapomniane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No masz teraz ode mnie,super buziaki!!!
#857 |
Raczkowanie
|
Mam 6 km,ale rowerkiem nie bardzo bo u mnie pogoda do bani...pada...niech to...no no szlag!!!
![]() ![]() ![]() Moją szkołę lubię,cieszy sie dobrą opinią(jest najlepsza w mieście Kępno),ma taką fajną atmosferkę... ![]() ![]() ![]() Jutro mam 7 lekcji...i to luźnych,w poniedziałek też mam fajne lekcje,zero stresu,ufffffff.A reszty planu nie znam. Ta przyjaciółka to gównowartna i chyba teraz to już nie powinnaś szczycić ją tym mianem ,Gosia...niestety są ludzię i tarapety(połączenie taboretu i parapeta ![]()
#858 |
Raczkowanie
|
Wy na humanie???Z fizyka???!!!
Ja mam w tym roku: -5 matematyk(przez całe 3 lata) -5 polskich(przez 2 lata,potem 4) -4 niemieckie(przez 3 lata) -2 fizyki(przez 3 lata) -2 informatyki(przez 2 lata) -2 historie(przez 2 lata,potem 1)w tym roku mam 1 -2 angielskie(przez 3 lata) -2 religie(przez 3 lata)tak w ogóle to mam więcej religi niz np chemi...smieszne -1 biologie i chemie(przez 3 lata) -1 wos(przez 2 lata) -1 przedsiębiorczość(przez 2 lata) -wok miałam w pierwszej klasie -1 geografie(przez 3 lata) No to chyba wszystko...a ja zawsze miałam wrażenie,że to dużo,a jednak nie ![]() ![]()
#859 |
Wtajemniczenie
|
A jaki ten długopis z nici?;> Mi ostatnio upodobały sie takie długopisiki Bic, ale jakieś takie dziwne widziałam u kuzynki, ponoć w tesco kupiła, fajnie się nimi pisze
![]() No właśnie! GDZIE CI MĘŻCZYŹNI?! ![]() Nie mam nic przeciwko lataniu USA - Hiszpania ![]() ![]() ![]() ![]() Coś się za dużo off topuje na jego temat ![]() ![]() Angel więc do Kanady tez wybyjemy, będziemy brylować! Jejć jak strasznie bym chciała, żeby nam sie marzenia spełniły.. Fajnie by było tak sobie polecieć kiedyś i zostać, i właśnie żeby nam się udało spotkać w wielkim mieście ![]() Edzia a gdzie rowerek zostawiasz pod szkołą?! Ja sobie nie wyobrażam tu gdzieś roweru zostawić na pastwe losu, to nie do pomyślenia, nawet zapięty by znikł (nie to co w Niemczech, tam oni byle gdzie porzucają rowery i jakoś nikt nie kradnie ![]() Strasznie dużo masz tych matematyk, ja mam 3 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#860 |
Zadomowienie
|
no to oczywiste, ze musimy się wszystkie wybrać choćby do kanady na chłopów
![]() a tak serio to ja bym strasznie chciała pojechać kiedyś z Wam na jakieś GP ![]() ![]() haha już sobie wyobrażam jaka popijawa by była ![]() może bezpieczniej spotkać się dopiero po GP albo 3 dni wcześniej ![]() policzyłam te godziny i mi wyszło tym razem 36 ![]() jak udostępnią w necie to sobie policze porządnie ![]() a ja mam jutro na 9.45 i koncze po 16 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Wtajemniczenie
|
Ojeju, GP to by było marzenie! Ale jeżeli w najbliższym czasie będzie jakieś wydarzenie w PL dotyczące F1 to chociaż na nie się wybierzmy
![]() ![]() ![]() ![]() Może masz 35 tak jak ja, tylo, że liczenie Ci coś ciężko idzie? ![]() Ja mam na 10:20 i kończę 15:40 więc w sumie podobnie... Jak już się rozdrabniamy, to jakie masz lekcje? ![]() (coś czuję że na tym wątku będziemy sobie razem zadania rozwiązywać ![]()
![]() |
#862 |
Zadomowienie
|
ooo dobry pomysł
![]() więc Lunka jest specem od angielskiego, Bożenka to maturzystka wiec musi umiec wszystko ![]() ![]() czyli wszystko gut ![]() to ja jutro mam pol inf ang fiz mat wf wf eh, po * te wf. ale mama mi obiecała zwolnienie ![]() ![]() a Ty jakie jutro masz? ![]() ![]() ale jakby nam się udało na GP razem pojechać to uwierzyłabym już we wszystko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Wtajemniczenie
|
Ok, połączymy przyjemne z pożytecznym
![]() ![]() Hmm, a nie wiecie czasem czy jutro mam brać już wszystkie książki? (głupie pytanie od drugoklasistki, ale nie wiem, bo z ang. jestesmy w połowie książki i nie wiem czy już jutro wkraczamy do akcji czy nam daruje... bo nie mam jeszcze plecaka i chciałam wziąść torebke, a tam wszystko się nie zmieści ![]() lekcje masz nawet niegłupie, ale duża! ja mam: ang geo chem religie ![]() pol bio Haha Spyker by wygrał i to może jeszcze te hindusy maharadżdże? ![]() Wszystko się może zdarzyć! ![]() ![]()
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
Angel, współczuje Ci tych 9 godzin codziennie
![]() ![]() przytulam ![]() ![]() nie martw sie klasą, dobrzy ludzie zawsze mają pod górke ![]() ![]() ![]() a tak, na podóbj NY to ja pierwsza ![]() jakimś wybitnym specem od angielskiego nie jestem ale zawsze pomoge ![]() Edzia, ja będe musiała wstawać 5.50 ![]() ![]() Plotka, Ty to masz dobrze że tak blisko do szkoły ![]() " maharadżdże" sikam ![]() dziewczynki, nie piszcie mi tu o cięciu sie, bo mam to za sobą ( cięłam sie nożem ) i to nie są żarty ![]() zapraszam na wątek mundialowy ![]()
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2007-09-04 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Zadomowienie
|
matko dopiero wróciłam ze szkoły. na dodatek od rana leje, więc wróciłam cała przemoczona mimo, że miałam parasolke.
kurde już po 1 dniu odechciało się wszystkiego, zmienili nam 2 lajtowych nauczycieli więc teraz nie mam żadnej luźniejszej godziny. jeeezu ![]() hah, Luna jaka skromna, na anglistykę się dostała i ona żadnym specem nie jest, broń Boże ![]() chyba się zapakuje w opakowanie i pójde do sklepu sobie kupie coś np kitkata penaut butter itd ![]() ![]() czy u was też tak leje ? ![]() nie moge się doczekać treningów w piątek, wreszcie będe mogła zrobić tabele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Wtajemniczenie
|
Ja dopiero wróciłam z zakupów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Też u mnie leje ![]() Współczuję, że wam wymienili, nielubię się przyzwyczajać do kogoś nowego ![]() ![]() ![]() ![]() Z dzisiejszej lekcji polskiego: Pan Profesor: kolejną lekturę napiszcie sobie "nad niemnem"... Ja do Kolegi: a gdzie właściwie jest Niemen? Kolega: chyba NIEMN ![]() Okazało się, że on myślał, że skoro nad NIEMNem to to jest NIEMN ![]() Angel, zapakowałaś się w opakowanie? ![]() ![]() A ja w piątek nie obglądnę porannego treningu ![]() ![]() ![]() Luna, a jak się mówi? ![]()
![]() |
#867 |
Zadomowienie
|
no zapakowałam się i poszłam do sklepu, obczajacie zobaczyłam jakieś chrupki ( akurat miałam ochotę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kurde sobota będzie cała sportowa, a ja mam to wesele, niech to szlag ( własnie szlak czy szlag? ![]() no więc do mnie dosiadła się taka dziewczyna, w sumie ona mnie troche wkurzała jak słyszałam ją na przerwach bo ma taki specyficzny sposób bycia, ale przynajmniej nie będę ciągle myślała o mężczyznach ![]() może nawet będe się skupiać na lekcji ? ![]() ![]() ehh trzymać się dziewczyny, nie dajmy się szkole ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
Angel, u mnie też padało wczoraj i pada dziś
![]() a nie, ja jestem skromna i mówie że żaden ze mnie spec ![]() też czekam na piątek, na tabele i na sobote ( Wiesiek wraca) ![]() jak możesz nie iść na własne wesele ? ![]() ![]() o widzisz, i już nie siedzisz sama ![]() trzymaj sie i nie dawaj ![]() ![]() ![]() Plotka, za Twoje zakupy ![]() ![]() o to będziesz mieć towarzystwo kolegi ![]() "Niemn" ![]() co to jest to penaut butter ? ![]() ja będe oglądać, to troche opowiem co sie będzie działo ![]() a nie wiem jak sie mówi ![]()
![]() |
#869 |
Zadomowienie
|
Luna, dlaczego codziennie zmieniasz avatar ? !
![]() fajnie, że Ci Wiesiek wraca ![]() ![]() mi się dziś urwał wf i tym o to sposobem jestem już w domu ![]() peanut butter to Kitkat w takim pomarańczowym opakowaniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#870 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jutro mam na 7 godzinie fizyke,chyba się potnę... ![]() Mam teraz praktykanta z histy i poraz pierwszy od cgodzenia do tego liceum mam zadanie domowe z histy ![]() Podaje wam adres strony z moją szkoła,obejrzcie sobie: www.lokepno.com.pl
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.