2015-07-07, 22:03
|
|
Kociara
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII
Cytat:
Napisane przez Czocherovsky
niestety, nie zdążę złożyć pracy a promotor nie pójdzie mi na rękę :c ale przynajmniej dopracuje to jeszcze, oddam do końca lipca i obronie się na początku września. Nie tak źle :p
|
kumam, będzie dobrze! 
co wy jakies bliźnięta syjamskie o.O Jedna w szpitalu to druga od razu też?
Cytat:
Napisane przez apple1602
|
Moim zdaniem wygląda normalnie...
Cytat:
Napisane przez carpaibex
Oł noł, Magdalenkowe Frykasy ogarnęła już nawet insta Doriski. Jest wszędzie, epidemia.
|
Widzę, że lubisz Magdalenowe Frykasy prawie tak bardzo jak ja Na bank nas zresztą czyta, pamiętam jak kiedyś wspomniałam tutaj, że ktoś jej kiepsko uczył PR-u, bo pisze bezosobowe komentarze Od tamtego czasu pisze coś więcej niz tylko "pięknie wyglądasz" 
Cytat:
Napisane przez Munkaa
Jak towarzyszy Ci piekący ból w żołądku, to nic poza sucharami namoczonymi w wodzie przegotowanej, ewentualnie może ugotowana marchew rozdrobniona. Wiem, że banany są dobre przy wrzodach, więc może też - ale to akurat sprawdź. Uważaj na ziołą, ale mięta lekka nie powinna zaszkodzić. Staraj się nie jeść gorącego. Bardzo dużo pij, najlepiej przegotowanej właśnie wody letniej.
|
nie polecalabym mięty tzn. mój lekarz przy problemach refluksowo-wrzodowych mi nie polecał działa podrażniająco.
Cytat:
Napisane przez Munkaa
Imbir też podrażnia chyba, ma działanie rozgrzewające - tak mi się wydaje. Co do mięty - właśnie nie mam pewności, wydaje mi się, że na żołądek działa łagodząco :noniewem: Na pewno łagodząco zadziała kisiel z siemienia lnianego.
|
siemie lniane jak najbardziej! Mi bardzo pomogło, ten sam lekarz mi zalecił 
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------
Cytat:
Napisane przez malwine55
A jak dzisiaj musiałam zacerować skarpetkę to też jestem projektantkom czy tylko artystkom?
|
korektorkom
|
|
|