Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-07, 22:03   #2799
Ciemna163
Kociara

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
niestety, nie zdążę złożyć pracy a promotor nie pójdzie mi na rękę :c ale przynajmniej dopracuje to jeszcze, oddam do końca lipca i obronie się na początku września. Nie tak źle :p

kumam, będzie dobrze!

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
Cały dzień leżałam plackiem, zmusiłam sie do wstania w koncu, bo muszę wziąć leki. suzkanie w internecie wygladalo tak, ze wpisałam 'lejek ryyxpwy pzrepia' i tak jest lepiej już, w niedziele myslalam ze umieram i chcialam pisac list pozegnalny ( w sumie bylo blisko, bo mialam grubo po 40 stopni gorączki) także tego ;-;

fun fact na pogotowiu majaczyłam mamie o czocherze, że jest w szpitalu i ja nie wiem co to bedzie

co wy jakies bliźnięta syjamskie o.O Jedna w szpitalu to druga od razu też?

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
Baśka z denkiem https://www.youtube.com/watch?v=rJgVLIVBMz4

Gdzie ta objętość na głowie po fryzjerze? o.O W ogóle w tym filmiku wygląda na zmęczoną i chorą.
Moim zdaniem wygląda normalnie...

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Oł noł, Magdalenkowe Frykasy ogarnęła już nawet insta Doriski. Jest wszędzie, epidemia.
Widzę, że lubisz Magdalenowe Frykasy prawie tak bardzo jak ja Na bank nas zresztą czyta, pamiętam jak kiedyś wspomniałam tutaj, że ktoś jej kiepsko uczył PR-u, bo pisze bezosobowe komentarze Od tamtego czasu pisze coś więcej niz tylko "pięknie wyglądasz"
Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Jak towarzyszy Ci piekący ból w żołądku, to nic poza sucharami namoczonymi w wodzie przegotowanej, ewentualnie może ugotowana marchew rozdrobniona. Wiem, że banany są dobre przy wrzodach, więc może też - ale to akurat sprawdź. Uważaj na ziołą, ale mięta lekka nie powinna zaszkodzić. Staraj się nie jeść gorącego. Bardzo dużo pij, najlepiej przegotowanej właśnie wody letniej.

nie polecalabym mięty tzn. mój lekarz przy problemach refluksowo-wrzodowych mi nie polecał działa podrażniająco.

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Imbir też podrażnia chyba, ma działanie rozgrzewające - tak mi się wydaje. Co do mięty - właśnie nie mam pewności, wydaje mi się, że na żołądek działa łagodząco :noniewem: Na pewno łagodząco zadziała kisiel z siemienia lnianego.

siemie lniane jak najbardziej! Mi bardzo pomogło, ten sam lekarz mi zalecił

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
A jak dzisiaj musiałam zacerować skarpetkę to też jestem projektantkom czy tylko artystkom?
korektorkom
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora