|  2015-07-07, 23:03 | #2799 | 
	| Kociara 

| 

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII

Cytat: 

| 
					Napisane przez Czocherovsky   niestety, nie zdążę złożyć pracy a promotor nie pójdzie mi na rękę :c ale przynajmniej dopracuje to jeszcze, oddam do końca lipca i obronie się na początku września. Nie tak źle :p  |  kumam, będzie dobrze!

co wy jakies bliźnięta syjamskie o.O Jedna w szpitalu to druga od razu też?

Moim zdaniem wygląda normalnie...Cytat: 

| 
					Napisane przez apple1602   |  

Widzę, że lubisz Magdalenowe Frykasy prawie tak bardzo jak jaCytat: 

| 
					Napisane przez carpaibex  Oł noł, Magdalenkowe Frykasy ogarnęła już nawet insta Doriski. Jest wszędzie, epidemia. |   Na bank nas zresztą czyta, pamiętam jak kiedyś wspomniałam tutaj, że ktoś jej kiepsko uczył PR-u, bo pisze bezosobowe komentarze  Od tamtego czasu pisze coś więcej niz tylko "pięknie wyglądasz"  

Cytat: 

| 
					Napisane przez Munkaa  Jak towarzyszy Ci piekący ból w żołądku, to nic poza sucharami namoczonymi w wodzie przegotowanej, ewentualnie może ugotowana marchew rozdrobniona. Wiem, że banany są dobre przy wrzodach, więc może też - ale to akurat sprawdź. Uważaj na ziołą, ale mięta lekka nie powinna zaszkodzić. Staraj się nie jeść gorącego. Bardzo dużo pij, najlepiej przegotowanej właśnie wody letniej.  |  nie polecalabym mięty
  tzn. mój lekarz przy problemach refluksowo-wrzodowych mi nie polecał  działa podrażniająco. 

Cytat: 

| 
					Napisane przez Munkaa  Imbir też podrażnia chyba, ma działanie rozgrzewające - tak mi się wydaje. Co do mięty - właśnie nie mam pewności, wydaje mi się, że na żołądek działa łagodząco :noniewem: Na pewno łagodząco zadziała kisiel z siemienia lnianego. |  siemie lniane jak najbardziej!
  Mi bardzo pomogło, ten sam lekarz mi zalecił  
 ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

korektorkomCytat: 

| 
					Napisane przez malwine55  A jak dzisiaj musiałam zacerować skarpetkę to też jestem projektantkom czy tylko artystkom? |    | 
	|     |  |