Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-07, 19:39   #2731
why_so
Rozeznanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVIII

Cytat:
Napisane przez delfix10 Pokaż wiadomość
co tam rzęsy,brwi są tragicznie przerysowane .

Ale czy ona pytała o opinie o brwiach, albo jakas poradę? Bo z tego co wiem tematem postu oraz zdjeć sa rzęsy.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
why_so jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 19:42   #2732
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
co Wy chcecie przecież ona w ogóle nie śpi to jak ma wyglądać promiennie :P
Dla mnie ten jej sen to abstrakcja i ciągle nie mogę się nadziwić, że ona jeszcze żyje, o ile jest tak jak to przedstawia.
Ona nie pokazywała nigdzie fotki jak wygląda świeżo po obcięciu tych włosów, nie?
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 19:43   #2733
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
Baśka z denkiem https://www.youtube.com/watch?v=rJgVLIVBMz4

Gdzie ta objętość na głowie po fryzjerze? o.O W ogóle w tym filmiku wygląda na zmęczoną i chorą.
callmeblondieee_pl@fashionbrook Kochana mam wrzody żołądka i dwunastnicy i musiałam odstawić kawe, mocne herbaty, napoje gazowane, soki, prawie wszystkie owoce i surowe warzywa. Jem tylko produkty papkopodobne hahaha

Basia w tym filmiku wygląda, jak by wcześniej płakała. Tempo mówienia chyba jeszcze jej się zwiększyło, a w połączeniu z lekkim pogłosem sprawia, że zaczynam się męczyć słuchając jej i przestaję rejestrować treść.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 19:45   #2734
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
callmeblondieee_pl@fashionbrook Kochana mam wrzody żołądka i dwunastnicy i musiałam odstawić kawe, mocne herbaty, napoje gazowane, soki, prawie wszystkie owoce i surowe warzywa. Jem tylko produkty papkopodobne hahaha

Basia w tym filmiku wygląda, jak by wcześniej płakała. Tempo mówienia chyba jeszcze jej się zwiększyło, a w połączeniu z lekkim pogłosem sprawia, że zaczynam się męczyć słuchając jej i przestaję rejestrować treść.
Widziałam ten komentarz na jej insta. To przykre, że w tym wieku ma już takie dolegliwości.
Stary 2015-07-07, 19:48   #2735
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Widziałam ten komentarz na jej insta. To przykre, że w tym wieku ma już takie dolegliwości.
Wydaje mi się, że odcięcie się od YT dobrze by jej zrobiło. Jeśli rzeczywiście ma również problemy z bezsennością, pewnie stres miał w tym swój udział, a ona wielokrotnie wspomniała, że krytyką się bardzo przejmuje.

Ale w tym filmiku to przechodzi samą siebie ze słowotokiem. Przestaję to ogarniać. Nawet chwili przerwy na oddech...
Stary 2015-07-07, 19:53   #2736
carpaibex
Zakorzenienie

Oł noł, Magdalenkowe Frykasy ogarnęła już nawet insta Doriski. Jest wszędzie, epidemia.
Stary 2015-07-07, 19:54   #2737
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Wydaje mi się, że odcięcie się od YT dobrze by jej zrobiło. Jeśli rzeczywiście ma również problemy z bezsennością, pewnie stres miał w tym swój udział, a ona wielokrotnie wspomniała, że krytyką się bardzo przejmuje.

Ale w tym filmiku to przechodzi samą siebie ze słowotokiem. Przestaję to ogarniać. Nawet chwili przerwy na oddech...
Mnie ona zaczyna powoli przerażać, chyba , że tak kokietuje, co tez jest dziwne. Sama rujnuje sobie zdrowie. Ale wydaje mi się, że to jedna z osób, które lubią szczycić się tym , że są stal zajete i na wysokich obrotach.

Edytowane przez rickybobby
Czas edycji: 2015-07-07 o 20:03
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-07, 19:55   #2738
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Oł noł, Magdalenkowe Frykasy ogarnęła już nawet insta Doriski. Jest wszędzie, epidemia.
może ktoś jej skrypt napisał do generowania głupawych komentarzy na losowo wybranych profilach?
Stary 2015-07-07, 20:04   #2739
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
co tam rzęsy,brwi są tragicznie przerysowane .
a gdzie Ty widzisz przerysowane i to tragicznie brwi?
Widać je w całości na jednym zdjęciu i są całkiem normalne. a na drugim bez tuszu wyglądają bardzo naturalnie.

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Trzymaj się Czocherku I Ty, Klopsie również

Ja mam kiepski dzień i pewnie muszę odwołać swoje plany wakacyjne, bo właściciel mieszkania, w którym miałam się zatrzymać wystawił mnie do wiatru
no nie mów, Gabsonie!
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 20:04   #2740
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
oł noł, magdalenkowe frykasy ogarnęła już nawet insta doriski. Jest wszędzie, epidemia.
xdd
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 20:04   #2741
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
Podzielę się z wami piosenką no cudowny klimat i piękna Leighton

https://www.youtube.com/watch?v=i4qG2k4R3cA
na zywo:
https://www.youtube.com/watch?v=gUoKS89yZiU

Sarunia po siłowni
https://instagram.com/p/4zmzXrR0iZ/?...by=sarunia7771

ile razy juz zmalowana miala podejsc do zrzucenia kilogramow? ale i tak gratki
https://www.facebook.com/12280519109...type=1&theater
Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
coś tam schudła, ale ja się pytam, co to za porównanie z ? wiadomo że ze "ściągniętą" koszulką bedzie wyglądać szczuplej....
Jak dla mnie to tylko efekt ściągniętej koszulki....

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-07, 20:06   #2742
201607111632
Konto usunięte

Cytat:

Też mi się tak wydaje. Szkoda zdrowia młodej dziewczyny, aby się tak zajeżdzać non stop.
Może powinna zwolnić, odpuscić na jakiś czas.
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 20:09   #2743
201605301559
Konto usunięte

Klopsie, jak masz aktualnie stan "do zarz...gania jeden krok", wyślij kogoś do apteki po Ors 200 - poczytaj sobie na necie - postawi Cię na nogi.
i nic tak nie pomaga jak herbatka imbirowa - zawsze kupuję w aptece eskpresową albo w jakimś zielarskim - pisałam już testament i ta herbatka ratowała mi życie. Nie wiem też czemu, ale na takie stany jak Twój świetnie sprawdzał mi się modafen.
Jeszcze słyszałam od lekarki, że dobre na wymioty jest ciumkanie małej ilości bułki tartej - ciumasz jak Glam Paula truskawkę.
I pamiętaj, że na bóle brzucha i takie tam wewnętrzne atrakcje uspokajająco działa melisa - mięta tylko podrażnia.
Stary 2015-07-07, 20:14   #2744
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
Klopsie, jak masz aktualnie stan "do zarz...gania jeden krok", wyślij kogoś do apteki po Ors 200 - poczytaj sobie na necie - postawi Cię na nogi.
i nic tak nie pomaga jak herbatka imbirowa - zawsze kupuję w aptece eskpresową albo w jakimś zielarskim - pisałam już testament i ta herbatka ratowała mi życie. Nie wiem też czemu, ale na takie stany jak Twój świetnie sprawdzał mi się modafen.
Jeszcze słyszałam od lekarki, że dobre na wymioty jest ciumkanie małej ilości bułki tartej - ciumasz jak Glam Paula truskawkę.
I pamiętaj, że na bóle brzucha i takie tam wewnętrzne atrakcje uspokajająco działa melisa - mięta tylko podrażnia.
Imbir też podrażnia chyba, ma działanie rozgrzewające - tak mi się wydaje. Co do mięty - właśnie nie mam pewności, wydaje mi się, że na żołądek działa łagodząco :noniewem: Na pewno łagodząco zadziała kisiel z siemienia lnianego.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 20:15   #2745
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Olfaktoria mówiła, że sama lubi lans i chodzi do tych miejsc bardziej lansiarskich.

Poza tym wyrawła się zakompleksiona dziewczyna ze wsi, zobaczyła pieniądze i bogaty świat i chciała bliżej poznać tych ludzi. Imponowali i nadal jej imponują tacy ludzie.

Poza tym jest może z 5 albo więcej lat starsza i się z nimi nie umawia, jest bardziej świadoma swojej urody( sama nie wierzę w to co piszę. wystarczy spojrzeć na pierwsze jej filmiki i jej makijaż na nich).

Glam Palula jest jedynaczką.
A nie ma czasem 2 sióstr? Z tego co kojarzę, to był taki filmik z jej urodzin ostatnich chyba, które spędzała w swoim domu rodzinnym i tam były też jej siostry I joga challenge też robiła z siostrą, więc jedynaczką na pewno nie jest

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Mówię zupełnie poważnie. Patrząc na mnie bokiem moja górna warga wystaje(do przodu) bardziej niż dolna, ale to nie najwiekszy problem. Najbardziej nienawidzę moich masakrycznie opadających kącików w dół. Gdy nie mówię, jestem poważna, to wyglądam jak seryjny morderca albo osoba wybitnie niemiła i wiecznie niezadowolona. Kilka osób które widywały mnie na mieście i po jakimś czasie poznały, zawsze mówiły że wyglądam na wredną i niezadowoloną bestię. Oczywiście nie napompuję sobie glonojada, bo to ostatnie czego chcę i nie ostrzyknę konturu.

Mam tak samo! Jestem bardzo wesoła i często się uśmiecham, ale jak tylko przybieram normalny wyraz twarzy to automatycznie wyglądam na bardzo smutną przez opadające kąciki, też mi się marzy się kiedyś ostrzyknąć

KaDo

KaraKorolla

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 20:15   #2746
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Mówię zupełnie poważnie. Patrząc na mnie bokiem moja górna warga wystaje(do przodu) bardziej niż dolna, ale to nie najwiekszy problem. Najbardziej nienawidzę moich masakrycznie opadających kącików w dół. Gdy nie mówię, jestem poważna, to wyglądam jak seryjny morderca albo osoba wybitnie niemiła i wiecznie niezadowolona. Kilka osób które widywały mnie na mieście i po jakimś czasie poznały, zawsze mówiły że wyglądam na wredną i niezadowoloną bestię. Oczywiście nie napompuję sobie glonojada, bo to ostatnie czego chcę i nie ostrzyknę konturu.
Pjona. Ja wyglądam jakbym chciała kogoś zamordować, gdy się nie uśmiecham.
Z drugiej strony, bardzo często jestem zaczepiana o pomoc w dotarciu do celu, o podanie produktu w sklepie czy inne pierdoły. Jeśli na przystanku stoi 20 ludzi, to jest 99% prawdopodobieństwo, że zbłąkana duszyczka podbije do mnie. Nie wiem dlaczego.
Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Szkoda, że taki drogi

Nie obraź się, ale hm... może masz kiepski tusz? Rzęsy są dość posklejane i przez to wcale nie wyglądają na długie tylko grube i krótkie :/ Ale jeśli Ty jesteś z efektu zadowolona to okej.
Tak tylko nieśmiało się zgodzę, jak dla mnie, to też za dużo trochę tego tuszu...
Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Takimi, albo tego typu. Nićmi można podnieść wszystko, co opada, nawet skórę na łokciu. Ja zrobiłam sobie policzki, bo grawitacja mnie nie kocha - z boku wyglądałam, jakby mi ktoś dwa kotlety powiesił. Nitkę wprowadza się to tkanki i podnosi, ile trzeba - nic nie boli, ale wrażenie jakby było się marionetką na sznurku
Matko kochana, czego to teraz nie wymyślą!
Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
dziwnie ;-; to jest jakaś absurdalna sytuacja - nikt nie wie co mi jest a lekarze mają podejście "co tam panowie? YOLO? Otwieramy koleżankę? Tak profilaktycznie, może coś wyjdzie" i zmieniają zdanie co godzinę ;-; tak więc leżę tu bez celu od trzech dni i umieram z nudów i słucham o problemach gastrycznych pan z przylegającej sali. Ale przynajmniej w końcu dostałam jedzenie, kubek zupy, jakie to wspaniałe :"D juz nie mówiąc o tym, że szłam na usg z takim panem co nagle... uciekł i musiałysmy go z pielęgniarka szukać po szpitalu, który jest placem budowy (był za betoniarka) :"D
Czocherovsky, trzymaj się.

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2015-07-07 o 20:18
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 20:19   #2747
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to tylko efekt ściągniętej koszulki....
eeeee lekka szpara się między nogami zrobiła więc coś tam schudła :P aczkolwiek zaraz się pojawi kolejny komentarz, że pewnie stanęła szerzej niż w poprzednim zdjęciu :P
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 20:22   #2748
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Pjona. Ja wyglądam jakbym chciała kogoś zamordować, gdy się nie uśmiecham.
Z drugiej strony, bardzo często jestem zaczepiana o pomoc w dotarciu do celu, o podanie produktu w sklepie czy inne pierdoły. Jeśli na przystanku stoi 20 ludzi, to jest 99% prawdopodobieństwo, że zbłąkana duszyczka podbije do mnie. Nie wiem dlaczego.
.

Hahah mam podobnie pomimo mojego smutnego wyrazu twarzy często ktoś pyta o drogę, godzinę czy ogień Albo na zakupach jacyś dziadkowie zagadują czy banany świeże itd

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 20:22   #2749
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Imbir też podrażnia chyba, ma działanie rozgrzewające - tak mi się wydaje. Co do mięty - właśnie nie mam pewności, wydaje mi się, że na żołądek działa łagodząco :noniewem: Na pewno łagodząco zadziała kisiel z siemienia lnianego.
nie wymuniaj się, paczaj
http://www.fozik.pl/wiadomosc/korzen...iom/10214.html
ale mówię Ci, Munia - serio tak mi pomogła ta herbatka imbirowa (miałam z Herbapolu), że szokito.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-07, 20:23   #2750
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
oooo - dobrze mówisz z tym kisielem z siemienia!
Stary 2015-07-07, 20:25   #2751
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
nie wymuniaj się, paczaj
http://www.fozik.pl/wiadomosc/korzen...iom/10214.html
ale mówię Ci, Munia - serio tak mi pomogła ta herbatka imbirowa (miałam z Herbapolu), że szokito.
kocham imbir we wszelkich postaciach <3
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 20:25   #2752
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
eeeee lekka szpara się między nogami zrobiła więc coś tam schudła :P aczkolwiek zaraz się pojawi kolejny komentarz, że pewnie stanęła szerzej niż w poprzednim zdjęciu :P
widać po objętości łydek, że schudła, ale nie za mocno i chyba stąd ta "ściagnięta" koszulka - tak żeby się lepiej poczuć z racji taaaaakiej ogroooomnej różnicy
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 20:26   #2753
delfix10
Zakorzenienie

Cytat:
a gdzie Ty widzisz przerysowane i to tragicznie brwi?
Widać je w całości na jednym zdjęciu i są całkiem normalne. a na drugim bez tuszu wyglądają bardzo naturalnie.

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

no nie mów, Gabsonie!
na każdym zdjęciu widzę jakby kreski robione brązową kredką lub cieniem
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1436282906

sorry za nierówne strzałki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cats.jpg (241,7 KB, 253 załadowań)

Edytowane przez delfix10
Czas edycji: 2015-07-07 o 20:29
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-07, 20:29   #2754
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
kocham imbir we wszelkich postaciach <3
jak wrócisz na chatę, zrób sobie ciasteczka imbirowe.
A tę herbatkę imbirową z Herbapolu po prostu kocham!

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
ricky pisała o DVGNY...
Stary 2015-07-07, 20:30   #2755
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Imbir działa rozgrzewająco ale przede wszystki przeciwwymiotnie. Dużo leków na chorobę lokomocyjną ma w skladzie kłącze imbiru. Ja zawsze na brzuchowe problemy żuję imbir.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 20:31   #2756
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
widać po objętości łydek, że schudła, ale nie za mocno i chyba stąd ta "ściagnięta" koszulka - tak żeby się lepiej poczuć z racji taaaaakiej ogroooomnej różnicy
Jak schudnie 20 kilo to wtedy będzie różnica :P Chciałabym się za siebie zabrać ale jeszcze tydzień ąz zdam egzaminy bo teraz ciężki okres.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 20:31   #2757
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Pomylilas osoby te oczy naleza do Patalus. Fakt, insta brows i widze, ze tez ich nie tolerujesz
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 20:32   #2758
201605301559
Konto usunięte

opis pani z ogródka jest wielce Podejrzany
Od razu mi się skojarzyło z pewną Użytkowniczką - obrończynią Aniołka.

https://www.youtube.com/watch?v=meNsyZRNueo
Stary 2015-07-07, 20:33   #2759
delfix10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Pomylilas osoby te oczy naleza do Patalus. Fakt, insta brows i widze, ze tez ich nie tolerujesz
a to sorry za pomyłkę
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-07, 20:35   #2760
anu07
Raczkowanie

Hmm czy Bogusię nie martwi to, że jej obrończynie to... jednak specyficzna grupa osób?
anu07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości