Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-08, 13:06   #4560
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 1

Cytat:
Napisane przez SzaraaMyszka Pokaż wiadomość
No własnie... U mnie zawalili z tortem. Miały być zimne ognie i młoda para na torcie a nie było niczego sam tort. Ja się dowiedziałam o tym dopiero jak tort wyjechał.. Zero efektu... Myślałam że ich zabiję ehhh...
Co zrobiłas z bukietem ? Jak można dać stare kwiaty

Duże piękne białe storczyki i "łabędzie" z ręczników ( komplet 2 duże i 2 małe ręczniki )
U mnie storczyk stoi i cały czas kwitnie u teściowej nie bo ta ciąge obcina te "badyle" teraz to ich tam już nawet nie ma. Dałam jej już tyle kwiatów że głowa mała. Nie ma ani jednego. Bo w bloku kwiaty się nie trzymają jak to tłumaczy. Powiedziałam że już nie ma chu.. kwiatów jej nie kupuję tym bardziej że tanie nie są.
z bukietem pojechał mój tata i świadkowa i opier... babe, powymieniała te najgorsze, ale całego nowego już nie miała z czego zrobić - była 10.30, o 12.00 tż a 12.30 wyjazd do kościoła
Cytat:
Napisane przez Baset Pokaż wiadomość
no ona ma taki pełen żałości ten płacz

bojąn się burzy Wasze dzieciaczki?
moja dziś przespała mega huragan, my z tż lataliśmy jak poparzeni zamykać okna - sutka jej z buzi wydarłam a sie nie obudziłą
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej Co do sesji, jestem wściekła. Wszystko super pozdawałam, najgorszy egzamin poszedł na 4 a uwalił mnie gościu z takiej pierdoły że masakra i to za 4 nieobecności. Dodam że jestem na indywidualnym toku w tym semestrze i tłumaczenia że rodziłam nie pomogły. K U T A S i tyle i poprawkę mam w lipcu, reszta super.

Podczytywałam ostatnie strony, widzę że nie tylko ja niezamężna i niezaręczona, marne pocieszenie ale zawsze jakieś

Tyle rzeczy bym chciała wam napisać i nie wiem od czego zacząć.
Pochwalę się może najpierw tym że mała zaczęła w miarę regularnie budzić się w nocy no i zeszła do mac 3 karmień Także super. Kolki też juz mamy za sobą, cały czas podaję sab i jest ok.

Z gorszych rzeczy, mało nie wylądowała 2 tygodnie temu na sorze Byłam na uczelni, zapasy mojego mleka były na wykończeniu i kupiłam Bebilon. Nie wiem czy pamiętacie jak pisała że pierwsze podanie mm skończyło się wymiotami. Myślałam że to wina mleka, wtedy było Nan. No i stwierdziłam że raz podadzą małej moje a raz mm i to było najgorsze co mogliśmy zrobić. Wymioty, biegunka, mała leciała przez ręce nawet nie miała siły płakać. Okazało się że jej organizm nie toleruje obcego białka. Lekarz powiedział że jeżeli zdecydowałam się na pierś to mam karmić tylko piersią i żadne mieszanki nie wchodzą w grę. Wiele koleżanek dokarmiało mm nie sądziłam że tak się nie powinno robić. No i na gwałt jechałam do domu ponad 100 km żeby nakarmić, gdyby nie to że mama wciskała jej na łyzeczce po kilka kropli rumianku, żeby się nie odwodniła to mogła wylądować w szpitalu. Dla mnie ogromna nauczka na przyszłość i znowu jade z laktatorem codziennie i gromadzę zapasy. Po tej akcji kolejnego dnia jadąc na egzaminy wzięłam małą ze sobą bo nie było wyjścia, mama z Tż się nią zajmowali a ja pomiędzy zaliczeniami karmiłam.

Z nowości jeszcze to Majka od jakiegoś tygodnia namiętnie sscie kciuka. Cumla za żadne skarby nie weźmie a doi palca na potęgę. Jak to jets u Was?

No i powiedzcie mi czy wasze pociechy również mają upodobaną jedną stronę do odwracania główki? Moja najchętniej cały czas spałaby i przebywała odwrócona na prawo. Walczymy z nią cały czas bo już ma odleżaną główkę ale ciężko nam idzie. Juz nawet na śpiocha głowę przekręcamy, zabawki wieszamy po lewej, kliny podkładamy a efekt raz lepszy a raz gorszy.

Nadzieja

ile Kacperski waży?
Loluśka! no wreszcie jesteś! gratuluję sesji i współczuję przejść z chamem
no ale z tym mm to maskara w życiu bym nie przypuszczała, że coś takiego może się wydarzyć

nasza strasznie obraca główkę na lewą stronę, też już ma trochę wyleżane, a jak chcemy na siłę na prawo to awantura.

mamy butelkowe a najlepiej mieszane:

która z butelek ma najbardziej miękki smoczek?
Zośka dalej nie potrafi pić z butelki, wszystkimi smoczkami pluje. no masakra. nie mam fizycznie jak jej zostawić.
mykofenolan mofetilu jest offline Zgłoś do moderatora