|
|
#4531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 1
Cytat:
|
|
#4532 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tzn? ![]() Cytat:
|
|
#4533 |
|
Konto usunięte
|
14 tys, tesciowka mówi że może więcej ale ni obiecuje bo na coś tam jeszcze odklada i musi się zastanowić.
|
|
|
|
#4534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My zorganizowalismy wesele w 3 miesiace bo jednak stwierdzilismy, ze nie bedzuemy rok czekac i wyszlo super a goscie mowili, ze nie byli na lepszym weselu ![]() My dawalismy 220zl od osoby z alkoholem, ciastami itp ale do torta doplacilismy i do wystroju bo nam sie to "w cenie" nie podobalo. Rodzice dostali kosze z prezentami. Tata.moj mial slodycze, kosmetyki iduzego jacka danielsa i przubrane bylo to kwiatami, moja mama zegarek swatcha, kosmetyki, wino, kawa itp i kwiaty a tesciowa to samo tylko ze nie zegarek a bizuterie z kruka ![]() Wspolczuje problemow z tesciowymi, my nie mamy kontaktu z mama meza tylko na slubie byla a zastanawiamy sie czy ja na chrzviny prosic,..Baset jakie to pytanie ?
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
Ola jeszcze tylko orkiesytra, kwiaciarnia, auto, garnitur, sukienka, dodatki, buty, zaproszenia, dekoracja sali itp.
.
|
|
|
|
#4536 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4537 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Fryzjera sobie zaklepie dzis. Buty to razem z sukienka bd kupowac. Tz garniak sam niech sobie kupuje, mojej sukni też nie zobaczy przed |
|
|
|
|
#4538 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałaś, że boisz się, że teściowa kiedyś powie, że Twoja mama nie dała jest na to sposób. Powiedzcie teściowej, że sami zapłacicie za wesele a to co chciała wam dać niech da do koperty jako prezent i tak płaci się za wszystko po nweselu a nie będzie miała możliwości kiedyś wypomnieć.
|
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Co do sesji, jestem wściekła. Wszystko super pozdawałam, najgorszy egzamin poszedł na 4 a uwalił mnie gościu z takiej pierdoły że masakra i to za 4 nieobecności. Dodam że jestem na indywidualnym toku w tym semestrze i tłumaczenia że rodziłam nie pomogły. K U T A S i tyle i poprawkę mam w lipcu, reszta super. Podczytywałam ostatnie strony, widzę że nie tylko ja niezamężna i niezaręczona, marne pocieszenie ale zawsze jakieś ![]() Tyle rzeczy bym chciała wam napisać i nie wiem od czego zacząć. Pochwalę się może najpierw tym że mała zaczęła w miarę regularnie budzić się w nocy no i zeszła do mac 3 karmień Także super. Kolki też juz mamy za sobą, cały czas podaję sab i jest ok.Z gorszych rzeczy, mało nie wylądowała 2 tygodnie temu na sorze Byłam na uczelni, zapasy mojego mleka były na wykończeniu i kupiłam Bebilon. Nie wiem czy pamiętacie jak pisała że pierwsze podanie mm skończyło się wymiotami. Myślałam że to wina mleka, wtedy było Nan. No i stwierdziłam że raz podadzą małej moje a raz mm i to było najgorsze co mogliśmy zrobić. Wymioty, biegunka, mała leciała przez ręce nawet nie miała siły płakać. Okazało się że jej organizm nie toleruje obcego białka. Lekarz powiedział że jeżeli zdecydowałam się na pierś to mam karmić tylko piersią i żadne mieszanki nie wchodzą w grę. Wiele koleżanek dokarmiało mm nie sądziłam że tak się nie powinno robić. No i na gwałt jechałam do domu ponad 100 km żeby nakarmić, gdyby nie to że mama wciskała jej na łyzeczce po kilka kropli rumianku, żeby się nie odwodniła to mogła wylądować w szpitalu. Dla mnie ogromna nauczka na przyszłość i znowu jade z laktatorem codziennie i gromadzę zapasy. Po tej akcji kolejnego dnia jadąc na egzaminy wzięłam małą ze sobą bo nie było wyjścia, mama z Tż się nią zajmowali a ja pomiędzy zaliczeniami karmiłam. Z nowości jeszcze to Majka od jakiegoś tygodnia namiętnie sscie kciuka. Cumla za żadne skarby nie weźmie a doi palca na potęgę. Jak to jets u Was? No i powiedzcie mi czy wasze pociechy również mają upodobaną jedną stronę do odwracania główki? Moja najchętniej cały czas spałaby i przebywała odwrócona na prawo. Walczymy z nią cały czas bo już ma odleżaną główkę ale ciężko nam idzie. Juz nawet na śpiocha głowę przekręcamy, zabawki wieszamy po lewej, kliny podkładamy a efekt raz lepszy a raz gorszy. Nadzieja ile Kacperski waży?
|
|
#4540 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4541 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaa i sukienke krawcowa mi zaczela szyc w sierpniu :p a wesele nylo 21wrzesnia
i co tydzien mialam przymiarki i co tydzien zmniejszala bo chudlam chyba z nerwow :p
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4542 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Moja odwraca w 2 strony i tez ciumka ręce
|
|
#4543 |
|
Zakorzenienie
|
Ruska
Lekarz mi zakazał ćwiczyć brzuch. chodakowskiej też nie mogę. i moje pytanie, jakie ćwiczenia w domu mogę wykonywać? oprócz rowerka i biegania? będę Ci wdzięczna! ![]() Loluska ja też walczyłam z tą prawą stroną. ale teraz jej podkładam zwiniętą tetrę na prawą stronę, tak, że jak lezy na lewej nie może się obrócić. albo kłade na lewym boku, a z tyłu kładę taki wałeczek i tez się nie może przekręcić.
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
U Nas była podobna sytuacja rodzice tż dali więcej bo chcieli dać tyle co córce a moi chcieli dać tyle co siostrze więc dali Nam do koperty nawet nie naraz tylko na raty.
|
|
|
|
#4545 |
|
Konto usunięte
|
Loluska mój też ma trochę głowke odlezana ale kładę go raz tak raz tak, choć złości się najcZęściej. On ma lewą stronę upodobana
|
|
|
|
#4546 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie podkładanie tetry i wałka się nie sprawdza bo mała i tak przebije się na prawą stronę
Olka zazdroszczę tych przygotowań
|
|
#4547 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
jeju ja też bym już poćwiczyła... do gina na pierwszą wizytę od porodu idę dopiero za 2 tygodnie bo wcześniej terminu nie było ;/
jak wasze brzuchy po cc? ja odczuwam cały czas dyskomfort i takie lekkiże pobolewanie jak np dłużej małą ponoszę. do wagi swojej już wróciłam.
|
|
#4549 |
|
Konto usunięte
|
Boże jak mnie ten gamon denerwuje. Wstał dziś lewą nogą i odburkuje mi i patrzy z ukosa zamiast normalnie odpowiedziec. Humorki ma jak i teść.
|
|
|
|
#4550 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4551 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mozesz na biezni, rowerku, steperze, orbitreku, aeroby na ytb jest duzo ![]() Loluska co za ch u j !!!! A co do malej to wspolczuje..okropnaa sytuacja ![]() Ja tez mroze swoj pokarm.
|
|
|
|
#4552 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Ale u nas burza była o 23 ...ja pierdoczę, mąż w pracy a ja w łóżku trzęsłam portkami ze strachu
Mała się wierciła i modliłam się tylko by się nie obudziła. Prąd zabrali i oddali dopiero nad ranem Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dobrze, że kolki minęły ![]() Współczuję poprawki, ale dasz radę. Takich idiotów na uczelniach nie brakuje
|
|
|
#4553 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4554 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
Belka, Ruska
dziękuje
|
#4556 |
|
Rozeznanie
|
chłopy;/
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
No c h u j ale nic nie zrobie :/
ruska ja mam zamiar wlasnie za tylek sie zabrac i od pon jak tz pojedzie do pracy to zaczne cwiczyc. tylko kurcze pobolewa mnie brzuch od paru dni, moglam sobie zaszkodzic moczeniem sie w rzece? :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4558 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4559 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fistaszek dobrze mówisz, dobry pomysł Loluska współczuje tego dupka na uczelni, ale niestety tacy się zdarzają ![]() A akcja z mm , aż mnie ciary przeszły, ja swojemu jeszcze nic nie dawałam oprócz mojego mleka, teraz tym bardziej nie zamierzam próbować. Ola a może twój tż ma okres? Bo mój czasem jak coś burczy i wstanie lewą nogą to się pytam czy ma okres i zwykle humor wraca, chociaż różnie z tym bywa, faceci też mają swoje odchyły czasem ![]() Martus wszystkiego najlepszego!!!! ![]() My po spacerze, młody albo śpi albo się bawi, nic nie marudzi jak ostatnio czyli upały dały mu się we znaki, bo ostatnie dni były męczące, a teraz luz blues
Tymek Edytowane przez jagodowa07 Czas edycji: 2015-07-08 o 14:08 |
|
|
|
|
#4560 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no ale z tym mm to maskara w życiu bym nie przypuszczała, że coś takiego może się wydarzyć ![]() nasza strasznie obraca główkę na lewą stronę, też już ma trochę wyleżane, a jak chcemy na siłę na prawo to awantura. mamy butelkowe a najlepiej mieszane: która z butelek ma najbardziej miękki smoczek? Zośka dalej nie potrafi pić z butelki, wszystkimi smoczkami pluje. no masakra. nie mam fizycznie jak jej zostawić. |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

no zastrzeliłabym. 
ograniczam tylko jakieś sałatki z kapusty, ale tak to wszystko jem i tragedii nie ma 
i stawiam pyszną tartę z malinami
.

Byłam na uczelni, zapasy mojego mleka były na wykończeniu i kupiłam Bebilon. Nie wiem czy pamiętacie jak pisała że pierwsze podanie mm skończyło się wymiotami. Myślałam że to wina mleka, wtedy było Nan. No i stwierdziłam że raz podadzą małej moje a raz mm i to było najgorsze co mogliśmy zrobić. Wymioty, biegunka, mała leciała przez ręce nawet nie miała siły płakać. Okazało się że jej organizm nie toleruje obcego białka. Lekarz powiedział że jeżeli zdecydowałam się na pierś to mam karmić tylko piersią i żadne mieszanki nie wchodzą w grę. Wiele koleżanek dokarmiało mm nie sądziłam że tak się nie powinno robić. No i na gwałt jechałam do domu ponad 100 km żeby nakarmić, gdyby nie to że mama wciskała jej na łyzeczce po kilka kropli rumianku, żeby się nie odwodniła to mogła wylądować w szpitalu. Dla mnie ogromna nauczka na przyszłość i znowu jade z laktatorem codziennie i gromadzę zapasy. Po tej akcji kolejnego dnia jadąc na egzaminy wzięłam małą ze sobą bo nie było wyjścia, mama z Tż się nią zajmowali a ja pomiędzy zaliczeniami karmiłam.

Mała się wierciła i modliłam się tylko by się nie obudziła. Prąd zabrali i oddali dopiero nad ranem