Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-12, 20:58   #488
violka848
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
Udalo mi sie! Uf. W miedzy czasie musialam isc z mala na spacer, poszlysny w chuscie i teraz ja karmie. Jestem w szoku bo wlasnie pochlania drugiego cycka... Zawsze jeden ja zaspokajal, a tu dziki ryk ze malo. Mam nadzieje ze do mojego mozgu dotarla informacja by zwiejszyc produkcje bo nie chce dokarmiac mm poki co

VIOLKA - zawsze mozesz sprobowac jakby co, kupic sobie nakladke na cycka moze. Ja niestety karmie przez nia od poczatku az do teraz. Tak sie mala przwyczaila no i juz trudno, ale tez dzieki temu z butelki pije mi bez problemu bo kojarzy juz silikon, ksztalt.. Skoro Twoja zaczyna sie do butli przyZwyczajac to w razie czego mozesz sprobowac dac cycka z nakladka, lepsze to niz w ogole reyzgnacja z kp tak mysle

CZAJELKA - wspolczuje sytuacji.. Masakra jakas

MAJKA - wlansie wiem dlatego jeszcze trzy miesiace i zaczynamy

SONIA - ja tez sie podziwiam haha nie wiem skad mi sie to wzielo ale czuje taka wewnetrzna potrzebe... Aaa i co do wlosow to cigle mam nie wyjsciowe i zwiazane i nie ma kiedy foty strzelic :P

Nie pocytowalAm i nie pamietam do czego jeszcze chcialam sie odniesc buu

Ja na początku też z jednego w nakładce jej dawałam, ale potem ładnie łapała to odstawiłam i wczoraj próbowałam jej dać w nakładce to też był ryk i wyciąganie cyca. Jej chodzi ewidentne o to że mało leci a dużo trzeba się narobić Po pierwsze myśle ze to kryzys laktacyjny, czyli mało mleka, a po drugie z butelki jest łatwiej. Ale myślę że jesteśmy na dobrej drodze, jakby trochę te cycki dziś bardziej wypełnione

Gratulacje co do planów! informuj nas na bieżąco