Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-12, 19:47   #481
gossip_girl21
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4

Flight Z ilu wody jej robisz?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 19:48   #482
kar0ola
Rozeznanie

FLIGHT - uuuu czyli Ty tez czym predzej drugie chcesz? mi sie wydaje ze taka mala roznica wieku jest super, zobaczymy jak to wyjdzie heh
kar0ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 19:49   #483
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Ja rozumiem jak facet ciezko pracuje po kilkanaście h. A twoj taki przepracowany?
Ja nie wiem nie kumam tego. Ale jak czytam i patrze na znajomych to 90% powinna byc kawalerami bk nie nadaje sie na ojców i mężów. I nie wiem skad to sie bierze, chyba z tego ze mamusia całe życie pod nosek wszystko gotowe podtykala...
Jest przepracowany. Pracuje fizycznie i umysłowo jednoczesnie zazwyczaj od 7 do 17-20. Wraca i w domu przysypia lub na kompie siedzi. Ale jak dzieci już śpią to odzywa nagle i jedzie z kumplami pogadać lub pojeździć bo to jego pasja ku...wa
Stary 2015-07-12, 19:49   #484
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Ja rozumiem jak facet ciezko pracuje po kilkanaście h. A twoj taki przepracowany?
Ja nie wiem nie kumam tego. Ale jak czytam i patrze na znajomych to 90% powinna byc kawalerami bk nie nadaje sie na ojców i mężów. I nie wiem skad to sie bierze, chyba z tego ze mamusia całe życie pod nosek wszystko gotowe podtykala...

o tak tak

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
Udalo mi sie! Uf. W miedzy czasie musialam isc z mala na spacer, poszlysny w chuscie i teraz ja karmie. Jestem w szoku bo wlasnie pochlania drugiego cycka... Zawsze jeden ja zaspokajal, a tu dziki ryk ze malo. Mam nadzieje ze do mojego mozgu dotarla informacja by zwiejszyc produkcje bo nie chce dokarmiac mm poki co

VIOLKA - zawsze mozesz sprobowac jakby co, kupic sobie nakladke na cycka moze. Ja niestety karmie przez nia od poczatku az do teraz. Tak sie mala przwyczaila no i juz trudno, ale tez dzieki temu z butelki pije mi bez problemu bo kojarzy juz silikon, ksztalt.. Skoro Twoja zaczyna sie do butli przyZwyczajac to w razie czego mozesz sprobowac dac cycka z nakladka, lepsze to niz w ogole reyzgnacja z kp tak mysle

CZAJELKA - wspolczuje sytuacji.. Masakra jakas

MAJKA - wlansie wiem dlatego jeszcze trzy miesiace i zaczynamy

SONIA - ja tez sie podziwiam haha nie wiem skad mi sie to wzielo ale czuje taka wewnetrzna potrzebe... Aaa i co do wlosow to cigle mam nie wyjsciowe i zwiazane i nie ma kiedy foty strzelic :P

Nie pocytowalAm i nie pamietam do czego jeszcze chcialam sie odniesc buu
Matko Karola podziw.
Ja nie moalabym w zyciu sily na ciaze i drugie dziecko teraz..
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 19:50   #485
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Ja tez uwielbiam ten film. Gdzie leci?

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

:-( - rany a to teraz tak się skasztanilo? Czy to tak narastalo?

Polsat.
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 19:55   #486
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Polsat.
He he hopsi hopsi hop

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
o tak tak

Matko Karola podziw.
Ja nie moalabym w zyciu sily na ciaze i drugie dziecko teraz..
Wiec My - Mamusie Chłopczykow musimy pokazać im jak się szanuje kobiety i jak się im pomaga...żeby nikt do nad później nie miał pretensji...
Moja mama do tej pory jest w szoku ze np jej synowa nie podaje mojemu bratu nic pod nos -ze generalnie nie dba o mojego brata czyt nie usługi je mu tak jak powinna wg niej oczywiście z punktu widzenia matki. Eh...

Edytowane przez DomimaZet
Czas edycji: 2015-07-12 o 19:56
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 19:56   #487
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Moj tez nie odróżnia

masz prawo

Mój brudne rzeczy rzuca w swoim pokoju komputerowym, kotłowni, garderobie, łazience itd.

Zbluzgal mnie przy dzieciach. Poważnie marzę by miec spokoj bo pomocy żadnej i tak nie mam.
A to burak jeden ...
Ostatnie zdanie, to ja tez tak mam i ciagle mu to mowie, a on, ze ja sie tylko czepiam i zrzedze. Ech. Najlepsze, ze jak byłam w ciazy, było inaczej.
Stary 2015-07-12, 19:58   #488
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Udalo mi sie! Uf. W miedzy czasie musialam isc z mala na spacer, poszlysny w chuscie i teraz ja karmie. Jestem w szoku bo wlasnie pochlania drugiego cycka... Zawsze jeden ja zaspokajal, a tu dziki ryk ze malo. Mam nadzieje ze do mojego mozgu dotarla informacja by zwiejszyc produkcje bo nie chce dokarmiac mm poki co

VIOLKA - zawsze mozesz sprobowac jakby co, kupic sobie nakladke na cycka moze. Ja niestety karmie przez nia od poczatku az do teraz. Tak sie mala przwyczaila no i juz trudno, ale tez dzieki temu z butelki pije mi bez problemu bo kojarzy juz silikon, ksztalt.. Skoro Twoja zaczyna sie do butli przyZwyczajac to w razie czego mozesz sprobowac dac cycka z nakladka, lepsze to niz w ogole reyzgnacja z kp tak mysle

CZAJELKA - wspolczuje sytuacji.. Masakra jakas

MAJKA - wlansie wiem dlatego jeszcze trzy miesiace i zaczynamy

SONIA - ja tez sie podziwiam haha nie wiem skad mi sie to wzielo ale czuje taka wewnetrzna potrzebe... Aaa i co do wlosow to cigle mam nie wyjsciowe i zwiazane i nie ma kiedy foty strzelic :P

Nie pocytowalAm i nie pamietam do czego jeszcze chcialam sie odniesc buu

Ja na początku też z jednego w nakładce jej dawałam, ale potem ładnie łapała to odstawiłam i wczoraj próbowałam jej dać w nakładce to też był ryk i wyciąganie cyca. Jej chodzi ewidentne o to że mało leci a dużo trzeba się narobić Po pierwsze myśle ze to kryzys laktacyjny, czyli mało mleka, a po drugie z butelki jest łatwiej. Ale myślę że jesteśmy na dobrej drodze, jakby trochę te cycki dziś bardziej wypełnione

Gratulacje co do planów! informuj nas na bieżąco
Stary 2015-07-12, 19:58   #489
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Przeczytałam Twojego posta Tżtowi- rzadko to robię, ale bardzo mnie rozśmieszył, ta końcówka

Jak skończyłam to mój Tż stwierdził że chce do Ciebie numer hehe zachwycony jest listą rzeczy ktore ogarnęłaś trochę sama sobie podstawiłam nogę Jeszcze jakby zobaczył twą twarz to by już czuję do Świętego miasta poleciał
A tak serio to beszczelny ten Twój Tżcik, ale Ty się nie dajesz mądra dziewczynka

Spoko, tylko powiedz mu, ze rzadko mi sie to udaje ;p po prostu dzis Zuza ma dzien dobroci dla starej matki ;p aaa i moja mata tez jest relaksacyjna ;p
Stary 2015-07-12, 19:59   #490
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
SYLWIA czy moge jednak sie do Ciebie usmiechnac o zakup tego kompletu ze strony Nexta? Da sie tak zrobic zeby od razu do mnie wyslali?
Bo chyba nie wytrzymam zanim brat przyjedzie
Mysle, ze tak, musialabym zerknac, zrobie to jutro i dam ci znac

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 20:01   #491
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Jest przepracowany. Pracuje fizycznie i umysłowo jednoczesnie zazwyczaj od 7 do 17-20. Wraca i w domu przysypia lub na kompie siedzi. Ale jak dzieci już śpią to odzywa nagle i jedzie z kumplami pogadać lub pojeździć bo to jego pasja ku...wa
Ja wiem ze jak chce sie pomoc to sie da. Moj od 7-17 fizycznie na budowie i jak wracał to zajmował sie synkiem bo ja juz psychicznie nie Dawalam rady. Moze dlatego mi nie gada ze to tak latwo z dzieckiem siedziec, bo ja czesto ryczalam juz jak on wracał z pracy z bezsilności.

Cytat:
He he hopsi hopsi hop

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Wiec My - Mamusie Chłopczykow musimy pokazać im jak się szanuje kobiety i jak się im pomaga...żeby nikt do nad później nie miał pretensji...
Moja mama do tej pory jest w szoku ze np jej synowa nie podaje mojemu bratu nic pod nos -ze generalnie nie dba o mojego brata czyt nie usługi je mu tak jak powinna wg niej oczywiście z punktu widzenia matki. Eh...

o tak ja widzę ze moj tz zyskał na tym. Jego babcia rozpieszczala troche

Cytat:
A to burak jeden ...
Ostatnie zdanie, to ja tez tak mam i ciagle mu to mowie, a on, ze ja sie tylko czepiam i zrzedze. Ech. Najlepsze, ze jak byłam w ciazy, było inaczej.
Taa... Bo wszystkie baby zrzedza przeciez, oczywiście bez powodu nie? to jest stały tekst facetów którzy wiedza ze nic nie robia i nie maja nic wiecej na swoją obronę :-P
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-12, 20:04   #492
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny! Zaraz dokoncze Was nadrabiac i sie odniose do wypowiedzi.

Narazie chce podzielic sie z Wami radosna nowina...

Planujemy starac sie o drugie dziecko!
Ten temat spedza mi sen z powiek i stwierdzilam ze chyba powinnam isc za glosem serca.
Maz oczywiscie w niebowziety

Wracam do nadrabiania
No to szczerze podziwiam! Zwłaszcza ze nie miałaś lekkiego porodu. Ale to prawda że kobieta po jakimś czasie jakby wypiera z pamięci ten ból, wie co przeżyła ale wydaje się to być tak odległe ze radość z posiadania dziecka przeważa. Ja tak przynajmniej mam.

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Zasypiam majac mloda brzuch do brzucha, I nadal ja iskam 😂

Oj Ty malpo jedna!

Cytat:
Ja jem jak dwa lwy i nie ćwiczę :banghead:

Nie martw się nie jesteś sama

Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość
Raz sie wtracilam zeby mama tak nie trzymala bo on jest jeszcze za malutki zeby tak trzymac to tz stal po matki stronie i powiedzial to mnie ze moja mama 5 dzieci wychowala i wie jak sie trzyma. ... i ja od tamtej pory nic sie nie odzywam tylko jak mnie o cos za pytają to odpowiadam.....

jazdzimy zazwyczaj co 2 tygodnie ale na caly wekkend i to jest dl mnie straszne przezycie....
Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość
Nom... itak tak sie stalo po urodzeniu do niczego nie potrzebna nie no do kp piersią dziecka i do seksu...
Bardzo Ci współczuję szkoda ze od razu się nie postawilas bo teraz będzie tylko trudniej :/

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 20:04   #493
gossip_girl21
Zakorzenienie

Mój powtarza ze go non stop krytykuje i pouczam..... 😖

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-07-12, 20:05   #494
kar0ola
Rozeznanie

Cytat:
Ja siedzę w domu z naciskiem na SIEDZĘ. On NIC nie robi w domu, zupełnie nic. Więc to co jest zrobione robią jakieś choler..ne elfy

Ja czesto mam ochote po takich slowac wziac i przestac robic COKOLWIEK w domu, Zeby facet mogl zobaczyc na wlasne oczy jak wyglada siedzenie w domu i nic nie robienie. Ja nie wiem gdzie oni maja glowy.. I tak mnie korci i korci zeby w koncu zrobic taki kilku dniowy strajk i pokazac do czego prowadzi to co jest mi zarzucane ale nie umiem sie zebrac w sobie bo nie znosze takiego syfu, bialej goraczki bym dostala :/

Ogolnie to ja najczysciej w domu mam jak siedze z mala sama. Jak sa dni ze tz m wolne to wszedzie syf :P ale co zrobic, ciezko chlopa przestawic zeby ubrania wkladal do szafki/pralki, naczynia do zlewu, laptopa odlozyl na miejsce, czy glupie buty wsadzil do szafki, nie, lepiej pierdzielnac na srodku naszego malenkiego przedpokoju. Eh faceci :P
Stary 2015-07-12, 20:06   #495
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Majka teraz jest poglad ze przy mm tez rozszerzanie po 6 mies. Chyba ze silna anemia wczesniej.
z tego co wiem to mleko kobiece szybciej i lepiej uszczelnia jelitka.
Nie przekonuje je mnie ten pogląd.
niunka2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 20:09   #496
kar0ola
Rozeznanie

HANKA - no to jest chyba jedyna rzecz ktora mnie przeraza, porod. Teraz 500 razy bardziej bo wiem co mnie czeka.... ale co zrobic? nie wiem jak ja przebrne ciaze z mysla o porodzie.. Ale tyle kobiet rodzi kolejne dzieci, nawet te po przejsciach ze musze dac rade.
A ta radosc z posiadania dziecka faktycznie jest silniejsza
Stary 2015-07-12, 20:10   #497
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Mój powtarza ze go non stop krytykuje i pouczam.....

To tez biedactwa, moze maja swoje forum, tłamszonych, pouczanych, zapracowanych i niedocenianych mężczyzn?
Stary 2015-07-12, 20:11   #498
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
Oh Ci nasi Młodzieńcy - no tacy sami z tymi niektórymi zachowaniami. Juz nawet mężowi opowiadałam o Was ze to Niedowiary ze takie podobne sytuacje mamy w tym samym czasie )))

Ale Wam super z tym domem. A to teściowa wynajmuje pokoje przyjezdnym? No ja się powtórzę ale uwielbiam Szczawnice - choć ostatnio tam byliśmy po psa czyli 6 lat temu :-(- jak byłam malolatka to bardzo często tam jeździłam [COLOR="Silver"]
Racja nasi synowie maja duzo podobieństw.

W sumie to ja teraz wynajmuje ale tylko znajomym bo to nieoficjalnie. Moze kiedyś zalegalizujemy interes
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 20:11   #499
sunny_eyes
Zakorzenienie

Naprawdę tylko 25stron w aplikacji do nadrobienia? :p

Bylismy dzis u kuzynostwa, Michas zostal z babcia bo strasznie marudny byl, az jakos mowie do tz ze dziwnie tak bez niego :p
Zrobilam dzis zakupy gryzaczkowe bo myslalam ze grzechotke rozgryzie tak do buzki ja wpychal...

A teraz spi od 19:30 bo zasnal przy jedzeniu po kapieli i chyba wole nie myśleć o której bd w nocy wyspany.. no i pewnie pobudka na jedzenie bd ok 24.
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-12, 20:11   #500
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Ja czesto mam ochote po takich slowac wziac i przestac robic COKOLWIEK w domu, Zeby facet mogl zobaczyc na wlasne oczy jak wyglada siedzenie w domu i nic nie robienie. Ja nie wiem gdzie oni maja glowy.. I tak mnie korci i korci zeby w koncu zrobic taki kilku dniowy strajk i pokazac do czego prowadzi to co jest mi zarzucane ale nie umiem sie zebrac w sobie bo nie znosze takiego syfu, bialej goraczki bym dostala :/

Ogolnie to ja najczysciej w domu mam jak siedze z mala sama. Jak sa dni ze tz m wolne to wszedzie syf :P ale co zrobic, ciezko chlopa przestawic zeby ubrania wkladal do szafki/pralki, naczynia do zlewu, laptopa odlozyl na miejsce, czy glupie buty wsadzil do szafki, nie, lepiej pierdzielnac na srodku naszego malenkiego przedpokoju. Eh faceci :P

Ja robiłam taki strajk, ale jego to nie rusza, kubek brudny umyje, zrobi kawę i znow do zlewu, nic mu to nie przeszkadzało, za to ha czułam sie strasznie i skapitulowałam
Stary 2015-07-12, 20:14   #501
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
To tez biedactwa, moze maja swoje forum, tłamszonych, pouczanych, zapracowanych i niedocenianych mężczyzn?
Ha ha Ha

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Racja nasi synowie maja duzo podobieństw.

W sumie to ja teraz wynajmuje ale tylko znajomym bo to nieoficjalnie. Moze kiedyś zalegalizujemy interes
No to jest świetny pomysł. W takim miejscu to bym się nawet nie zastanawiała

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Naprawdę tylko 25stron w aplikacji do nadrobienia?

Bylismy dzis u kuzynostwa, Michas zostal z babcia bo strasznie marudny byl, az jakos mowie do tz ze dziwnie tak bez niego
Zrobilam dzis zakupy gryzaczkowe bo myslalam ze grzechotke rozgryzie tak do buzki ja wpychal...

A teraz spi od 19:30 bo zasnal przy jedzeniu po kapieli i chyba wole nie myśleć o której bd w nocy wyspany.. no i pewnie pobudka na jedzenie bd ok 24.
Jakie gryzaki kupiłaś?
Stary 2015-07-12, 20:14   #502
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Naprawdę tylko 25stron w aplikacji do nadrobienia? :p

Bylismy dzis u kuzynostwa, Michas zostal z babcia bo strasznie marudny byl, az jakos mowie do tz ze dziwnie tak bez niego :p

A moja wykąpać i leży na macie niespiaca
Stary 2015-07-12, 20:15   #503
kar0ola
Rozeznanie

Cytat:
Ja na początku też z jednego w nakładce jej dawałam, ale potem ładnie łapała to odstawiłam i wczoraj próbowałam jej dać w nakładce to też był ryk i wyciąganie cyca. Jej chodzi ewidentne o to że mało leci a dużo trzeba się narobić Po pierwsze myśle ze to kryzys laktacyjny, czyli mało mleka, a po drugie z butelki jest łatwiej. Ale myślę że jesteśmy na dobrej drodze, jakby trochę te cycki dziś bardziej wypełnione

Gratulacje co do planów! informuj nas na bieżąco

No to trzymam kciuki
W ogole to jeszcze jakies kryzysy laktacyjne sa oprocz 6 tygodnia? Ja to ciagle panicznie boje sie ze strace mleko, nie wiem czemu bo raczej problemow z kp nie mam..

Dziekuje, oj bede na pewno hehe
Stary 2015-07-12, 20:19   #504
DomimaZet
Zakorzenienie

U mnie wieczór jest niesamowity. Po prostu sama jestem w szoku ze tak to się ułożyło- kąpiel później maz daje butle ja ogarniam po kąpieli potem mąż odbija - minutke ponosi po odbiciu daje buziaka włącza konika fp i odkłada do łóżeczka i wychodzi z pokoju. Nie mija 5 minut jak mały śpi. I tak już to wygląda jakiś czas -dzisiaj dostał trochę więcej to zobaczymy o której się obudzi... ale z reguły kolo 1 czy 2.
Stary 2015-07-12, 20:21   #505
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
No to trzymam kciuki
W ogole to jeszcze jakies kryzysy laktacyjne sa oprocz 6 tygodnia? Ja to ciagle panicznie boje sie ze strace mleko, nie wiem czemu bo raczej problemow z kp nie mam..

Dziekuje, oj bede na pewno hehe

3 i 6 tydzien zycia dziecka i 3 i 9 miesiąc - kryzysy laktacyjne. Nic się nie bój masz i będziesz mieć mleko- tak jak ja tak sobie powtarzam
Stary 2015-07-12, 20:21   #506
kar0ola
Rozeznanie

Cytat:
Ja robiłam taki strajk, ale jego to nie rusza, kubek brudny umyje, zrobi kawę i znow do zlewu, nic mu to nie przeszkadzało, za to ha czułam sie strasznie i skapitulowałam

Jak dlugo ten strajk trwal? Bo ja planuje taki kilku dniowy, zeby az jego to razilo..
Moj tez tak kiedys robil (teraz ma zawsze posprztane) nie ma kubka na kawe? spoko to umyje JEDEN kubek i po klopocie reszta moze dalej gnic.
Ale moj zostal skrzywdzony przez mame i dwie siostry ktore WSZYSTKO za niego robily. On otwarcie o tym mowi i zadowolony z siebie, bo ma na kogo wine zrzucic
Stary 2015-07-12, 20:25   #507
gossip_girl21
Zakorzenienie

Pavlinecka mój mi zagroził ze się spakuje i wyniesie bo go stale krytykuje...

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-07-12, 20:25   #508
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Czajelka - moj Tz tez ma takie teksty. Ja NIC w domu nie robie itd. Dziś sie pakowałam do rodziców ale nie pojechalam bo szkoda mi dzieci tak ciągac. Tyle rzeczy trzeba zabrać. Moglby on sie wynieść
Oj widzę ze i u Ciebie kryzys :/ u nas niby wszystko ok ale ja ostatnio nie mam prawie ochoty na te sprawy i przez to czuje ze wisi w powietrzu coś niedobrego między nami

Cytat:
Ehh współczuje, to u nas ja zwracam uwagę mojej mamie i mój Tż moją mamę broni hehe też jest argument że 5 dzieci wychowała. Ale swojej to mowię poprostu, chociaż i tak nie wszystko, czasem się za język ugryzę 😜 Ale też właśnie trzyma ją tak zgiętą czasem, albo główkę tak niepodpartą, albo dzisiaj zwróciłam uwagę żeby jej nie całowała he
Wy pozwalacie komuś na całowanie, albo takie przytulanie buzia do buzi?

Domima super że huśtawka się sprawdza bardzo się cieszę zawsze to kolejne pol godzinki spokoju fenomenalny sprzęt

My u mamy byliśmy u na spacerze, teraz Bubcia mi przy cycku zasnęła. Dzisiaj jadła co 1,5 h po 5 min czasem dłużej ciut, ale spoko może tak mi napędzi tą laktację
nikt nie całuje mojego synka tylko ja

Cytat:
Napisane przez niunka2015 Pokaż wiadomość
To daj jej więcej.

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Wasze dzieci też tak płaczą przy obcinaniu paznokci? Moja normalnie jakbym ja ze skóry obdzierala. Aż ja skaleczylam przez to ze się tak wyrywala
Mój nie płacze, obcinam tak jak Violka przy cycu najczęściej.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-12, 20:27   #509
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie wieczór jest niesamowity. Po prostu sama jestem w szoku ze tak to się ułożyło- kąpiel później maz daje butle ja ogarniam po kąpieli potem mąż odbija - minutke ponosi po odbiciu daje buziaka włącza konika fp i odkłada do łóżeczka i wychodzi z pokoju. Nie mija 5 minut jak mały śpi. I tak już to wygląda jakiś czas -dzisiaj dostał trochę więcej to zobaczymy o której się obudzi... ale z reguły kolo 1 czy 2.

Cudnie cieszę się
A ja już 3 raz dokarmiam, bo od 19 się Adka przewracała w łóżeczku. Ona u nas już tak od 17 się marudna robi i o 19 kapiemy i potem cyc i sen, ale długo walczy jakoś zawsze, dziś wyjątkowo długo.
A się pochwalę, sporo na macie leżało dziś słoñce nasze i na brzuchu już jej pasuje- 5 razy pod rząd się przewróciła z brzuszka na plecki ❤️ i tak jej to sprytnie idzie
Stary 2015-07-12, 20:30   #510
niunka2015
BAN stały

Jednak wzielam drugi magnum. Skoro mam cole zero to mogę lodem nadrobic
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości