2015-07-13, 11:27
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
Letnie sukienki i zapachy
NIEAKTUALNE
Cześć dziewczyny <3
Mam kilka nowych sukienek i zapachów, które chciałabym wymienić na coś fajnego (tak, wiem bardzo precyzyjne określenie ). Generalnie, coś ciekawego, co mi wpadnie w oko 
Pierwszą neonową luźną sukienkę letnią z zamkami Impulse Fashion w rozm. 38 miałam zaledwie raz na sobie (bardzo ją polubiłam, więc oddam za coś równie ładnego i wdzięcznego) Nie ma
Druga żółta pastelowa ołówkowa z zakładkami w tali Quiosque w rozm. 38 jest jeszcze z kompletem metek. Jest uszyta tak, aby uwydatniać biust... No cóż ... U mnie nie ma za bardzo czego uwydatniać, więc może któraś z Was jest chętna ? Przepiękny słoneczny kolor. Niestety zdjęcia w tak pochmurny dzień nie chcą oddać go w 100%. Nie ma
Trzecia biała sukienka ołówkowa w motyle rozm.36/38 bez metek, tylko przymierzona, leży bajecznie. Nie ma
Testery perfum o pojemności 20 ml. (Gucci, Givenchy, Armani, Calvin Klein). Stopień zużycia jak na zdjęciu.
- Aqua di gioia (najbardziej kochana) pozostało ok 7 ml, czego nie widać w kartonowym pudełku.
Nie ma
Woda toaletowa Elizabeth Taylor Diamonds and Emeralds 50 ml.(Gardenia, brzoskwinia, tuberoza, piżmo, wanilia). Stopień zużycia jak na zdjęciu. Nie ma
Piszcie, pozdrawiam! 
Ps. Często pytacie o wymiary sukienek. Oto i one:
Żółta Quiosque:
Szerokość w biuście 42 (x2), Szerokość w talii 38 (x2), Szerokość w biodrach 44 x2, Długość całkowita 96 Ta sukienka jest szyta z elastanem, więc jest rozciągliwa.
Neonowa Impulse Fashion jest luźna i szyta w fasonie princesski (rozszerza się lekko od biustu ku dołowi - kształt litery A): Szerokość w biuście 44 (x2) do 45 (x2) Szerokość w pasie: 2 x 42 cm (w pasie jest bardzo luźna) Biodra 2 x 48 cm, Długość całkowita : 86 cm,
Biała sukienka w motyle
Szerokość w biuście 42 (x2), Szerokość w talii 38 (x2), Szerokość w biodrach 44 x2, Długość całkowita 96 w składzie nie ma elastanu, czy lycry.
Buziaki <3
Edytowane przez Kittyface
Czas edycji: 2015-07-28 o 13:25
|
|
|