Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-15, 12:33   #4270
rena5
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Tzn co jest nie tak?
dokładnie nie pamiętam, ale na usg któraś część stawu była nie taka jak trzeba...

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
ale skoro tylko póki co pieluszkować szeroko to chyba nie jest aż tak źle?
Koleżanki synek nosił szelki frejki i chodzili na rehabilitację, po dwóch miesiącach wszystko było już ok.
no aż tak źle nie i mam nadzieję, że za m-c będzie ok

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
U nas z tż aktualnie jesteśmy in love
super u nas teraz jakiś nerwowy okres...

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Mój słodziak
rzeczywiście słodziak

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;52084858]Hej. Nie widzę żadnych zdjęć Melduje, że jesteśmy na wczasach i wszystko gra Podróż ok, choć mało miejsca w pociągu, noclegi super, plac zabaw super. Tylko mam problem z jedzeniem, ale to już standard. W lokalach gardzi wszystkim, słoiczków ze sobą nie noszę, zupy tu nie zblenduje, wiec jest bida z nendzom. Ale poza tym całkiem ok, zachowuje się fajnie, oprócz jazd jak mu się nudzi [/QUOTE]
odpoczywajcie

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
a z tż... szkoda gadać.
co się dzieje??

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Reniu, to już miesiąc?!!!!! boski Mateo

Pozdrawiam z maratonu lekarzowego wczoraj najkoszmarniejsza wizyta ever. Badanie dna oka...
ale wszystko OK. na szczęście.
Olcia waży 5275 g, więc cały czas waga piórkowa
nom miesiąc

a to badanie obowiązkowe?? jakie wizyty i u kogo są obowiązkowe oprócz bioderek??

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Ja dzis mam kontrole u gin.
oby było dobrze

Mateuszek -> cuda się zdarzają
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora