2015-07-15, 13:15
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VII

Cytat:
Napisane przez ridja devojka
Serio? Ale to co, nie używasz tych kosmetyków i innych rzeczy?
|
Płyn do kąpieli, płyn do demakijażu i pastę mam w miniaturach, a szampon i płyn do higieny intymnej przelałam do miniaturowych opakowań. Będę musiała dopakować kosmetyki do make-upu, kapcie i ubranie na wyjście.
Cytat:
Napisane przez czarownica_tea
DHA to kw omega 3 tyle ze niekoniecznie musi pochodzić z tranu. Dla ciężarnych podobno lepsze sa dha z alg morskich ze względu na to ze ryby z których pozyskuje sie omega3 coraz częściej sa zanieczyszczone metalami ciężkimi. Ale to oczywiście tylko jedna z teorii.
|
I z tranu mają dużo witaminy A, a w ciąży to nie zalecane.
Cytat:
Napisane przez oczarowana
Laski,które z was mają plamy na twarzy. Ja unikam słonca na mordzie od początku ciąży i zauważyłam z przerazeniem,że całą twarz mam w plamach!  Wywaliło mi po minionym,bezsłonecznym weekendzie.Mam plamy,kropy,piegi -nigdy czegoś takiego nie miałam. No i do okoła pępka skóra mi zbrązowiała-wygląda jak bród. Linea nigry-tej krechy jak nie miałam tak nie mam.
|
Ja dziś dostałam z☠☠☠kę od mojej gin za opalanie 
Wczoraj zauważyłam na stopach plamy, a ostatnio opalałam nogi i po tygodniu dostałam plam ciążowych Mówiła abym się modliła aby mi to zeszło.
Ja już po wizycie, dzięki za kciuki 
Szyjka nadal się skraca, ale minimalnie. Tylko trochę mnie zmartwiła moja doktor, bo powiedziała, że ze względu na tą szyjkę przy regularnych skurczach mam szybko jechać do szpitala, a ja planowałam się nie spieszyć. No i od 1 sierpnia mojej gin nie będzie już w przychodni i muszę się do niej przenieść prywatnie Dobrze, że już mi mało wizyt zostało. No i pobrała mi GBS z obu miejsc 
Powiedziała, że musze jeszcze 4 tygodnie wytrzymać i taki mam plan
|
|