|
Zakorzenienie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Szaroróżane TARGOWISKO (P)RÓŻNOŚCI
NIEAKTUALNE
Bardzo chętnie rozstanę się z:
--- "Opium" YSL - EDT, 15 ml z ubytkiem ok 3 ml, nr 23651
--- "Tommy Girl Summer Cologne" T. Hilfiger - edycja liitowana z roku 2005, ubytek widoczny na zdjęciu, pojemność wyjściowa 100 ml (na moje oko zostało około 70 ml), nr AB4, bez pudełka
--- "Sunflowers" E. Arden - EDT, ubytek widoczny na zdjęciu, pojemność wyjściowa 100 ml (na moje oko pozostało około 65 ml), nr L3LA, bez pudełka
--- "AMOR AMOR Eau Fraiche" Cacharel - EDT, edycja limitowana z roku 2006, pozostało 60 ml z wyjściowych 100 ml, UC009, bez pudełka
--- "Elvie" Oriflame - EDT, 50 ml, psiknięte ok. 4 razy dla testów - nietrafiony prezent - wymienię na miniaturki perfum lub w ostateczności na wodę toaletową "Freya" Oriflame.
--- "The Parfum"Charles Jourdan - EDP, pojemność 75 ml bez ok 7 psików, wraz z opakowaniem (perfumy kupione w ciemno , ale to absolutnie nie moja bajka zapachowa ), nr 019300 Nieaktualne - wymiana z llilly
--- "Lolita Midnight" Lolita Lempicka - EdP, pojemność wyjściowa 80 ml, pozostało ok. 55, 60 ml, nr 5M066, bez kartonika. W tym wypadku będę bardzo wybredna , bo jeszcze nie jestem na 100% przekonana, czy na pewno chcę się jej pozbywać ... Z całą pewnością można mnie kusić "Black Cashmere" DK, Scentami lub jakimiś innymi miłymi kadzidłowcami, drewienkami, przyprawowcami. Nieaktualne
W przypadku powyższych propozycji, w zamian interesują mnie tylko perfumy (np. z rodziny drzewnej, korzenno-przyprawowej, kadzidlanej lub jadalnej). Jestem otwarta na wszelkie propozycje. Za świeżaki, kwiatki-sratki, owocki i ogórkowce z góry dziękuję - nie interesują mnie. 
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Przepraszam za jakość zdjęć - awaria sprzętu - i w związku z tym przedpotopowy aparat zastępczy
Czas edycji: 2008-02-13 o 19:44
Powód: Dokładki i zdjęcia
|