Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klamstwa wyszly na jaw....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-21, 09:49   #2
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Konto usunięte

Dot.: Klamstwa wyszly na jaw....

Cytat:
Napisane przez teqila9 Pokaż wiadomość
Witajcie

Po krotce przedstawie wam sytuacje jaka mnie spotkala.
Jestem z chlopakiem od 3 miesiecy, bylo miedzy nami dobrze, sielanka i te sprawy.
Pewnego dnia postanowilam sprawdzic mu tel (wiem, zle zrobilam) poniewaz od dluzszego juz czasu non stop mial go wyciszonego i to nie dawalo mi spokoju. Znalazlam smsy od jakiejs dziewczyny, pisali ze soba prawie ze co trzeci dzien, niby nic w nich nie bylo, zwyczajne co slychac i takie tam.
Jak sie go zapytalam czy w ostatnim czasie ktos do niego pisal lub czy z kims pisze to mi odpowiedzial ze nie. Zwyczajnie w swiecie mi sklamal prosto w oczy.
Kiedys tez byla sytuacja ze mnie oklamal i tez mi nie powiedzial ze z kims pisze (dowiedzialam sie przez sprawdzenie mu tel) wtedy to byla jeszcze inna znajoma. Powiedzialam mu ze jesli jeszcze raz mnie oklamie to nie dostanie nastepnej szansy. No i jak widac mimo to postanowil mnie oklamac...Teraz blaga mnie zebym dala mu ostatnia szanse, ze zle zrobil, ze zaluje bardzo, ze juz mnie wiecej nie oklamie, ze zerwie wszelkie kontakty z tymi dziewczynami, tylko zebym mu dala ostatnia szanse bo bardzo mu na mnie zalezy.
Nie wiem co mam robic, jakos nie wierze w to ze mnie juz nigdy nie oklamie, nie potrafie mu teraz zaufac, dostal juz druga szanse nie wykorzystal jej, nie wiem czy jest sens dawac mu trzecia....
3 miesiące i takie cyrki?
Moim zdaniem nie ma się nad czym zastanawiać.
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując