Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-21, 14:06   #331
Lady in Blue
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Padłam i nie wstanę :P
Emilka Englert 22 minuty temu · POWIĄZANY KOMENTARZ
Nie uważam aby Ten makijaz byl ladny. Jest wiele dziewczyn w swiadku Youtubowym ktore robia lepsze np ANR. Do tego jesszcze Jestes chamska komentatorka z wizaz.pl i dlatego Ciebie nielubie. Pozdrawiam!!!
Odpowiedz ·

Ukryj odpowiedzi

ilona lulu 16 minut temu
+Emilka Englert "świadkiem" to można być Jehowy :P Droga Emilko, oglądaj tych, których lubisz pozdrawiam
Odpowiedz ·

Emilka Englert 13 minut temu
+ilona lulu A wiec jestes jehowita? to by wyjasniało czemu nalezysz do tej sekty z wizaz. Pozdrawiac to sobie mozesz kolezanki moja droga
Odpowiedz ·

ilona lulu 11 minut temu
Jestem jestem oraz muzulmanita..
Odpowiedz ·

Emilka Englert 7 minut temu
+ilona lulu I po co obrazasz inne wyznania? Wszystkie takie jestescie, jak Wam cos niepodpasuje to odrazu obrazacie. Pokonczyly studia wielki filologijki i juz wszystkie rozumy pozjadaly. Tylko trzeba miec cos w glowie
Odpowiedz ·

Dziewczyny.. macie pozdrowienia :P Powiedzcie mi tylko jeszcze, kto to jest ANR ?
Anielica Boguśka na resorach
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora