Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-21, 12:11   #301
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX

Cytat:
Napisane przez SympatycznyAtrament Pokaż wiadomość
Też nie ogarniam tej dyskusji. Sama od zawsze wieszam w pół i schnie bez problemu. Ba, często nawet nie strzepuję ciuchów przed powieszeniem, bo i strzepane zawsze przeprasuję przed założeniem, to mi się nie chce marnować energii na machanie mokrymi ciuchami.
Kiedyś strzepnęłam bluzkę i ją porwałam. Wyczucie mam jak zwierz. Jestem niedelikatna strasznie.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 12:11   #302
Ms_E
Zadomowienie

Nie było mnie jakieś 10 dni i tyle filmów do nadrobienia, tyle stron tutaj, ale dałam radę a filmów to chyba najwięcej Ilcia naprodukowała przez ten czas (szusz nie mam w subach xD)
Chyba nie było tych filmików mayathebee, a wydają mi się dość interesujące no i inne podejście niż u Saruni
Dlaczego żałuję że wróciłam do Polski? - tytuł chwytliwy, a tak naprawdę mówi o tym, dlaczego nie żałuje. W Polsce dopiero czuje się jak w domu, mówi też o tym, że czuła się często jako gorsza, bo z akcentem, bo z Polski itd. Widać po tych filmikach, że brak jej pewności siebie i faktycznie w Polsce się czuje dobrze.
https://youtu.be/aiPZsXpN2Io
I dwa filmy: jak zrobić karierę w UK - w których mówi tak naprawdę o swojej karierze, bo zaczynała od pracy w sklepie, "restauracji-barze" a skończyła w szkole. Mówi o tym, że to dzięki Nieesi zaczęła myśleć o tego typu pracy i opowiada jak wygląda praca na stanowisku pomocnika? nauczyciela itd.
https://youtu.be/qbKXddLnBU0
https://youtu.be/QhxlKrv74NY

Tag ciążowy Megilounge. Był chyba wrzucany, ale nie było komentarzy. Mnie zdziwiło to, że kilkukrotnie Megi powtarza, że i ona i jej partner wiedzieli, że mogło dojść do zapłodnienia, ale nie planowali tego, że mało się znali itd. Z jednej strony fajnie, że jest szczera, otwarta itd. A z drugiej to czy to nie jest jednak za dużo? Kiedy tego słuchałam czułam się jakbym podsluchiwała jakąś prywatną rozmowę, czy tylko ja tak miałam?
https://youtu.be/k90-SfiKs9w
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 12:13   #303
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
wieszanie prania takie arystokratyczne i kontrowersyjne
Można się śmiać ale zobacz - dyskusja na całą stronie o praniu Może Szusz to robi specjalnie dla wywołania kontrowersji
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 12:15   #304
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoJo Pokaż wiadomość
Dyskusja o praniu Szusz wywiązała się jak dla mnie raczej z tego, że ona ogólnie nie ogarnia życiowych i codziennych spraw (ości wygrzebuje jej Tomek czyli nawet jedzenia nie ogarnia) i to po prostu zabawne
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 12:17   #305
Ms_E
Zadomowienie

https://youtu.be/LMBynBlJEME
Laminowanie włosów żelatyną - Melevis
https://youtu.be/p9cANdnThxs
Filtry przeciwsłoneczne - kierunek zdrowie
https://youtu.be/ykvczv6PilE
Domowe lody z owocami - szarlot
https://youtu.be/Jd_KVxktjg4
Makijaż różowe złoto w fiolecie - Ilcia
https://youtu.be/XTb9j44YvZA
Top 3 bardzo kryjących podkładów do 50 zł -Hania DG
Stary 2015-07-21, 12:19   #306
kochanowska
Zakorzenienie

Ile lat ma Ajgor?

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 12:19   #307
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
u siebie wieszam w pól, bo nie mam spinaczy do bielizny i nie wiem czy kiedys kupie u rodzicow wieszam "normalnie"
Ja czy w pół, czy koszule za brzegi, to spinacze idą w ruch. Mam suszarke na balkonie taką podsufitową i wiele razy latałam na dół po koszulki, albo sąsiedzi mi przynosili "Ilona to chyba Twoje.. było u nas na balkonie"

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
Zazdro. Ja nienawidze prac:/ poza tym moge max 2 razy w tygodniu
U mnie to brat i tata codziennie mają ciuchy do prania po siłowni, więc to jedna pralka standardowa. A to się nie nadaje do "czekania", bo jak po deszczu. Gdybym miała to prac ręcznie, to chyba by mi wykręciło rączki jak Szusz.
Stary 2015-07-21, 12:20   #308
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość

Tag ciążowy Megilounge. Był chyba wrzucany, ale nie było komentarzy. Mnie zdziwiło to, że kilkukrotnie Megi powtarza, że i ona i jej partner wiedzieli, że mogło dojść do zapłodnienia, ale nie planowali tego, że mało się znali itd. Z jednej strony fajnie, że jest szczera, otwarta itd. A z drugiej to czy to nie jest jednak za dużo? Kiedy tego słuchałam czułam się jakbym podsluchiwała jakąś prywatną rozmowę, czy tylko ja tak miałam?
We mnie się trochę zagotowało jak zaczęła gadać farmazony typu "ja nie rozumiem jak można tak wszystko planować, nie rozumiem jak ktoś mówi, że na dziecko jest nieodpowiedni czas, że dopiero jak się ustatkuję, znajdę pracę" Super, że "wpadła" dopiero w wieku chyba 30 lat, kiedy utrzymanie dziecka+mieszkanie nie stanowiło dla niej już żadnego problemu, ale kurde, co mam powiedzieć ja-studentka na utrzymaniu rodziców no chciałabym mieć już dziecko, nie ma problemu, czuję się psychicznie gotowa, ale nie mam na pieluchy, sorry

Ulało mi się, wybaczcie
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 12:21   #309
apiaQ
Rozeznanie

Stylówka zmalowanej. co myslicie?
Bo jak dla mnie te skarpeciory to nie bardzo
https://instagram.com/p/5ZWc-dw739/?taken-by=zmalowana
zwłaszcza ze kilka zdjec wczesniej ma zdjecie z silowni i te skarpetki sa krotsze i od razu wyglada to ok.
Po za tym na plazy w takich butach, gorącooo...

Edytowane przez apiaQ
Czas edycji: 2015-07-21 o 12:23
apiaQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 12:25   #310
PannaMadzia
Raczkowanie

Teraz jest taki etap tutaj, że choćby Szusz nie wiem jak bardzo się starałą, to się wszyscy przyczepią, że np żle mruga rzęsami albo dziwnie oddycha masakra z tym praniem....ja też wieszam od lat na prawej stronie, przez pół i moje ubrania mają się świetnie...
Stary 2015-07-21, 12:42   #311
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie, że mało się znali, tylko że "krótko". Pamiętam dobrze, jak Megi w którymś filmie powiedziała, że na miłość swojego życia czekała 30 lat i sprawy potoczyły się bardzo szybko, bo to było takie "uczucie od pierwszego". Jej tag ciążowy obejrzałam z przyjemnością, choć tematyka interesuje mnie wcale. Dziewczyna mówi o normalnych sprawach (normalne - zdarzające się kobietom od zawsze) w tak zwyczajny, nienapompowany sposób. Nie, że dusze jej i partnera połączyły się i z tej magicznej więzi urodziło się dziecko. Tylko: tak, uprawialiśmy seks, więc braliśmy pod uwagę opcję rozmnożenia.

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Były tu niedawno wypowiedzi odnoście ulubionych juciuberek, które oglądacie tylko z powodu sympatii do osoby, a nie fascynacji kanałem. Ja do Kretki czuję uczucia i oglądam nawet jak popełni taką produkcję:

Nie wiem - nie widziałam wcześniej żadnego czelendżu, może to tak ma być, że się tylko zjada produkty, a wnioski z tego żadne.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-21, 12:42   #312
kochanowska
Zakorzenienie

Mostly, nie na temat, ale skąd koszulka ze zdjęcia na insta wrzuconego 5 dni temu? Lubię takie proste kroje, bardzo przypadła mi do gustu

Stary 2015-07-21, 12:43   #313
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ollaya Pokaż wiadomość
widać, że mocno ją temat trądziku już wymęczył.Współczuję jej, mam nadzieję, że się z tym upora. trochę szkoda, że decyduje się na retinoidy, z tego co wiem to cholerstwo jakich mało..
Cholerstwo, ale i wybawienie. Nie taki diabeł straszny jak go malują. Nie wszystkich dotykają te okropne skutki uboczne. Kwestia trafienia pod opiekę do dermatologa, który ma doświadczenie w kuracjach retinoidami.

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

To może mało wiesz, bo jeśli nie ma problemów o podłożu hormonalnym nawrót choroby po takiej kuracji wynosi ok. 5%. Mi retinoidy uratowały cerę. Ale też wiem, że trafiłam na dobrego lekarza (ciągłe badania, wywiad, częste wizyty itd.).

Mnie również, jestem już z 5-6 lat po kuracji. Będę "wielbić" retinoidy do końca mych dni.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 12:47   #314
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
We mnie się trochę zagotowało jak zaczęła gadać farmazony typu "ja nie rozumiem jak można tak wszystko planować, nie rozumiem jak ktoś mówi, że na dziecko jest nieodpowiedni czas, że dopiero jak się ustatkuję, znajdę pracę" Super, że "wpadła" dopiero w wieku chyba 30 lat, kiedy utrzymanie dziecka+mieszkanie nie stanowiło dla niej już żadnego problemu, ale kurde, co mam powiedzieć ja-studentka na utrzymaniu rodziców no chciałabym mieć już dziecko, nie ma problemu, czuję się psychicznie gotowa, ale nie mam na pieluchy, sorry

Ulało mi się, wybaczcie
A to prawda, też o tym pomyślałam i jej facet pewnie jest starszy, może pod 40 i to jest totalnie inna sprawa, niż np. para dwudziestolatków...

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Nie, że mało się znali, tylko że "krótko". Pamiętam dobrze, jak Megi w którymś filmie powiedziała, że na miłość swojego życia czekała 30 lat i sprawy potoczyły się bardzo szybko, bo to było takie "uczucie od pierwszego". Jej tag ciążowy obejrzałam z przyjemnością, choć tematyka interesuje mnie wcale. Dziewczyna mówi o normalnych sprawach (normalne - zdarzające się kobietom od zawsze) w tak zwyczajny, nienapompowany sposób. Nie, że dusze jej i partnera połączyły się i z tej magicznej więzi urodziło się dziecko. Tylko: tak, uprawialiśmy seks, więc braliśmy pod uwagę opcję rozmnożenia.
Nie oglądałam jej wcześniej, więc nie wiem też jak wcześniej nagrywała, ale mnie to mocno zdziwiło, szczególnie, że oglądam głównie nissiax, maxi, katosu itd., które o swoim życiu prywatnym nie mówią totalnie nic
Megi powiedziała też, że jej partner nie chce kolejnego dziecka (ale chyba tylko tak mówi), a to mi też trochę od razu zapaliło taką lampkę, bo te też nieplanowane.
Stary 2015-07-21, 12:50   #315
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Rozbrajacie mnie. Jeśli już można się przyczepić do tego, jak ktoś wiesza pranie, to ja się poddaje. Też wieszam pranie "przez pół". Moja prababcia, babcia, mama.. czy nasze pranie przez tyle pokoleń jest nieważne? Pomijam arystokratyczne, powyginane paluszki Szusz.
Nie widziałam wcześniej tego filmu i z wielkości dyskusji wnioskowałam, że ona to pranie przez co najmniej pół vloga wiesza, a tu tylko kilka sekund i jak dla mnie nie ma tam nic szczególnego. Sama wieszam na lewej stronie, zazwyczaj tuż pod rękawami.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 12:51   #316
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Padłam i nie wstanę :P
Emilka Englert 22 minuty temu · POWIĄZANY KOMENTARZ
Nie uważam aby Ten makijaz byl ladny. Jest wiele dziewczyn w swiadku Youtubowym ktore robia lepsze np ANR. Do tego jesszcze Jestes chamska komentatorka z wizaz.pl i dlatego Ciebie nielubie. Pozdrawiam!!!
Odpowiedz ·

Ukryj odpowiedzi

ilona lulu 16 minut temu
+Emilka Englert "świadkiem" to można być Jehowy :P Droga Emilko, oglądaj tych, których lubisz pozdrawiam
Odpowiedz ·

Emilka Englert 13 minut temu
+ilona lulu A wiec jestes jehowita? to by wyjasniało czemu nalezysz do tej sekty z wizaz. Pozdrawiac to sobie mozesz kolezanki moja droga
Odpowiedz ·

ilona lulu 11 minut temu
Jestem jestem oraz muzulmanita..
Odpowiedz ·

Emilka Englert 7 minut temu
+ilona lulu I po co obrazasz inne wyznania? Wszystkie takie jestescie, jak Wam cos niepodpasuje to odrazu obrazacie. Pokonczyly studia wielki filologijki i juz wszystkie rozumy pozjadaly. Tylko trzeba miec cos w glowie
Odpowiedz ·

Dziewczyny.. macie pozdrowienia :P Powiedzcie mi tylko jeszcze, kto to jest ANR ?
Stary 2015-07-21, 12:51   #317
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Megi powiedziała też, że jej partner nie chce kolejnego dziecka (ale chyba tylko tak mówi), a to mi też trochę od razu zapaliło taką lampkę, bo te też nieplanowane.
to ona ma dwójkę? wydawało mi się, że jedno.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 12:52   #318
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
to ona ma dwójkę? wydawało mi się, że jedno.
Miałam na myśli to pierwsze
Stary 2015-07-21, 12:53   #319
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Nie uważam aby Ten makijaz byl ladny. Jest wiele dziewczyn w swiadku Youtubowym ktore robia lepsze np ANR. Do tego jesszcze Jestes chamska komentatorka z wizaz.pl i dlatego Ciebie nielubie. Pozdrawiam!!!
Odpowiedz ·

+ilona lulu A wiec jestes jehowita? to by wyjasniało czemu nalezysz do tej sekty z wizaz. Pozdrawiac to sobie mozesz kolezanki moja droga
Odpowiedz ·

dorobiłaś się podstawówkowych widzek - gratuluję! Sława blisko
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-21, 12:54   #320
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Padłam i nie wstanę
Odpowiedz ·

Ukryj odpowiedzi

ilona lulu 16 minut temu
+Emilka Englert "świadkiem" to można być Jehowy Droga Emilko, oglądaj tych, których lubisz pozdrawiam
Odpowiedz ·

Odpowiedz ·

ilona lulu 11 minut temu
Odpowiedz ·

+ilona lulu I po co obrazasz inne wyznania? Wszystkie takie jestescie, jak Wam cos niepodpasuje to odrazu obrazacie. Pokonczyly studia wielki filologijki i juz wszystkie rozumy pozjadaly. Tylko trzeba miec cos w glowie
Odpowiedz ·

Dziewczyny.. macie pozdrowienia Powiedzcie mi tylko jeszcze, kto to jest ANR ?
Zastanawiam się kto może pisać takie komentarze i dlaczego. Mam nadzieję, że to dziecko i jeszcze zmądrzeje
Stary 2015-07-21, 12:57   #321
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
dorobiłaś się podstawówkowych widzek - gratuluję! Sława blisko

Cytat:
Zastanawiam się kto może pisać takie komentarze i dlaczego. Mam nadzieję, że to dziecko i jeszcze zmądrzeje
Każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie, no i ona obwieściła jakie jest jej zdanie. Nie chce Was martwić, ale jesteśmy zablokowane

+Emilka Englert Ja nieczytam tego guwna wizaz ale mam informacje co tam sie wyprawia. Ostatnio rozmawiałam z Szavka i ona tez mówi ze to jest cyrk. Na szczescie już was zablokowałysmy.
Stary 2015-07-21, 13:11   #322
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie oglądałam jej wcześniej, więc nie wiem też jak wcześniej nagrywała, ale mnie to mocno zdziwiło, szczególnie, że oglądam głównie nissiax, maxi, katosu itd., które o swoim życiu prywatnym nie mówią totalnie nic
Zupełnie inaczej to zrozumiałam To był żart - Megi, że "się śmieję, że jak będziemy mieli następne dziecko", a on na to: "ale to chyba nie ze mną". I ona się przy tym śmiała. Dla mnie wyglądało to jak szydera po prostu. Wiadomo, normalna rozmowa osób, które mimo, że kochają swoje dziecko najbardziej na świecie zapewne, ale śmiać też się potrafią z sytuacji różnych. A to, że nieplanowane - nie znaczy nic. Samoświadomość, że chce się dziecka, jeśli ono przyjdzie - według mnie to rozsądne i zdrowe podejście. Nie wiem, czy rozumiesz, co mam na myśli

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Napisane przez kochanowska Pokaż wiadomość
Mostly, nie na temat, ale skąd koszulka ze zdjęcia na insta wrzuconego 5 dni temu? Lubię takie proste kroje, bardzo przypadła mi do gustu
Ta z długim rękawem, biało-czarna? Moje ulubione futbolówki (czy bejsbolówki się na to mówi ). Ta jest z VS, ale wczoraj na ASOS odkryłam przecenione męskie i zamówiłam kilka w rozmiarze XXS Mam nadzieję, że będzie dało się ją założyć - nie wiem, jak wygląda chłopiec w takim rozmiarze. Taniutkie są teraz, można się zaopatrzyć.

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2015-07-21 o 13:06
Stary 2015-07-21, 13:14   #323
Hadassah
Zadomowienie

https://wizaz.pl/Makijaz/5-oryginaln...wane-paznokcie - strasznie mnie ten 'sprzęt' bawi

Kolejna współpraca Lisiego Piekła

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Gdyby był ciężki, to nawet pod kamuflażem byłoby widać, uwierz.
Niektórzy mają po prostu skłonności do przesady. Sama walczę z trądzikiem i mam dużo gorszą cerę, niż Kasia. I również mnie to dobija, ale swojego też nie nazwę ciężkim. Nie wiem, może przesadzam, ale nie lubię takiego roztkliwiania się nad sobą. Moim zdaniem to brak... boniu, nie wiem jak to nazwać... wyczucia? Nie chcę wnikać w kwestie zaburzenia postrzegania własnego wyglądu (być może ten problem dotyczy Kasi, nie chcę się bawić w psychologa), ale w naprawdę wielu przypadkach to zwykła irytująca kokieteria.
Miałam okres w swoim życiu, gdzie moją żuchwę i kość policzkową zdobiła droga mleczna. Dla mnie to był ciężki trądzik. Nie obchodzi mnie, że ludzie mają gorzej i nie mam zamiaru czuć się lepiej z powodu, że ktoś ma gorzej. Ostry trądzik to nie muszą być ogromne wulkany, które widać, to może być również dziesięć płaskich zmian, które się zagoiły i są czerwone, dziesięć aktywnych, które da się zakryć i codziennie coś nowego - nadal wyglądasz jak biedronka i jest to paskudne. Nie uważam, że przejmowanie się swoim stanem cery to roztkliwianie się nad sobą, nie lubię również bagatelizowania problemów innych, bo to że ktoś inny ma gorzej, nie oznacza, że problem dla danej osoby nie jest duży i nie spędza jej snu z powiek .

Cytat:
I też na prawej stronie? Mi by było szkoda, bo pranie bardzo płowieje, wystarczy, że się przewiesi dekoltem w stronę słońca i już ten kawałek jest wypłowiały. I się nie przyczepiam, tylko piszę na temat filmu, po to tutaj jest ten wątek przeciez

Ja też wieszam rzeczy dołem tak jak ktoś pisał, ale Szusz akurat możliwości wywirowania nie ma, bo pierze ręcznie

Jeśli muszę się z ciuchem cackać to albo mi na nim bardzo zależy bo jakieś ręcznie farbowane jedwabie albo kupiłam gówno , bo zawsze zwracam uwagę na wykonanie itp. żeby później się z nimi nie cackać, żaden dekolt mi jeszcze nie wypłowiał. Wieszam na pół, bez spinaczy (zawsze się odbijają, zawsze. nawet na szwie.), po prawej stronie. Czarne nie na słońcu ;]
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 13:17   #324
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Zupełnie inaczej to zrozumiałam To był żart - Megi, że "się śmieję, że jak będziemy mieli następne dziecko", a on na to: "ale to chyba nie ze mną". I ona się przy tym śmiała. Dla mnie wyglądało to jak szydera po prostu. Wiadomo, normalna rozmowa osób, które mimo, że kochają swoje dziecko najbardziej na świecie zapewne, ale śmiać też się potrafią z sytuacji różnych. A to, że nieplanowane - nie znaczy nic. Samoświadomość, że chce się dziecka, jeśli ono przyjdzie - według mnie to rozsądne i zdrowe podejście. Nie wiem, czy rozumiesz, co mam na myśli

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Ta z długim rękawem, biało-czarna? Moje ulubione futbolówki (czy bejsbolówki się na to mówi ). Ta jest z VS, ale wczoraj na ASOS odkryłam przecenione męskie i zamówiłam kilka w rozmiarze XXS Mam nadzieję, że będzie dało się ją założyć - nie wiem, jak wygląda chłopiec w takim rozmiarze. Taniutkie są teraz, można się zaopatrzyć.
Być może za krótko ją oglądam, żeby wyłapać takie rzeczy. Tak czy tak fajnie, bo widać że jest bardzo szczęśliwa i spełnia się w mamusiowaniu
Stary 2015-07-21, 13:19   #325
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Odpowiedz ·

Ukryj odpowiedzi

ilona lulu 16 minut temu
+Emilka Englert "świadkiem" to można być Jehowy :P Droga Emilko, oglądaj tych, których lubisz pozdrawiam
Odpowiedz ·

Odpowiedz ·

ilona lulu 11 minut temu
Odpowiedz ·

Odpowiedz ·

Dziewczyny.. macie pozdrowienia :P Powiedzcie mi tylko jeszcze, kto to jest ANR ?
Najbardziej mnie w tym uderzyło, że ona Cię pozdrawia, a potem pisze, że pozdrawia się tylko koleżanki. Potem obrażając wyznanie jedno, pisze że Ty umiesz tylko obrażasz inne wyznania. Ogólnie - nic z tego nie zrozumiałam, ale tak czy inaczej - gratuluję pierwszych bezinterpunkcyjnych hejtów.
Stary 2015-07-21, 13:23   #326
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:

No właśnie mi się przypomniało, że te koszulki się baseball nazywają, bo miałam już pare lat temu takie z bordowymi rękawami. Teraz by mnie szara interesowała, najlepiej z 3/4 rękawem ale te które podesłałaś faktycznie tanie, muszę znaleźć takie gdzieś stacjonarnie, bo nie ufam rozmiarom kupowanym przez neta dzięki!

Stary 2015-07-21, 13:25   #327
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Najbardziej mnie w tym uderzyło, że ona Cię pozdrawia, a potem pisze, że pozdrawia się tylko koleżanki. Potem obrażając wyznanie jedno, pisze że Ty umiesz tylko obrażasz inne wyznania. Ogólnie - nic z tego nie zrozumiałam, ale tak czy inaczej - gratuluję pierwszych bezinterpunkcyjnych hejtów.
Co się dzieje z tym świaDem...
Stary 2015-07-21, 13:28   #328
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoJo Pokaż wiadomość

A tak poważnie - mnie ujęły bardziej #arystokratyczne_palce niż to czy wiesza w połowie, czy nie. Ma ruchy jakby się brzydziła 90% czynności codziennych.

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-21, 13:29   #329
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:

No właśnie mi się przypomniało, że te koszulki się baseball nazywają, bo miałam już pare lat temu takie z bordowymi rękawami. Teraz by mnie szara interesowała, najlepiej z 3/4 rękawem ale te które podesłałaś faktycznie tanie, muszę znaleźć takie gdzieś stacjonarnie, bo nie ufam rozmiarom kupowanym przez neta dzięki!
Jak "spotkasz", daj cynk! A odnośnie ASOS - przesyłka za darmo, odsyłać można do Polski za parę zł. Ja tam kupuję wszystko, co mam kupić, w sklepie z drzwiami nie byłam rok.
Stary 2015-07-21, 13:55   #330
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Dyskusja o praniu Szusz wywiązała się jak dla mnie raczej z tego, że ona ogólnie nie ogarnia życiowych i codziennych spraw (ości wygrzebuje jej Tomek czyli nawet jedzenia nie ogarnia) i to po prostu zabawne
Ona nie ogarnia podstawowych czynności, które potrafi wykonać większość piętnastolatek. Czy zabawne? raczej lekko smutne.

Cytat:

Ulało mi się, wybaczcie
No wpadła w wieku 30 lat, czas na dziecko dobry.
Ale całą reszta nie wiem i nie mi oceniać jak się jej układa, ale wpadanie ze świeżo poznanym facetem nie jest rozsądne, w każdym wieku.
Jej radość i entuzjazm, hmmm raczej nie przekonywały mnie.
BTW co się u niej dzieje? bo chyba po upublicznieniu zdjęcia kupki przestałą bywać na blogu i YT.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości