2015-07-21, 19:46
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
Cytat:
Napisane przez totolosz
Anusia U mnie podobnie ale nie ma co rozpaczac za dupkami. Pomysl o wszystkich zlych chwilach i o tym co dobrego Cie jeszcze spotka i kogo dobrego spotkasz!
|
Dokładnie. Trzeba uciekać tym dołkom, walczyć z nimi. Uwierz, że potrafisz. Nie taplaj się w bagnie tęsknoty i smutku. Uwierz w swoją siłę i szczęście Jesteś super babka, jak Cię nie chciał, to niech spada :d Kto inny LEPSZY doceni 
Cytat:
Napisane przez _Anusia_
Dziewczyny a u mnie dziś fatalnie... Kończy się drugi dzień bez niego. W pustym mieszkaniu, w pustym łóżku, bez nawet jednego smsa. Czekałam dziś cały dzień, że może się odezwie, ale cisza. Do tego wróciłam po pracy i zobaczyłam, że pod moją nieobecność zabrał resztę swoich rzeczy... Do tej pory jakoś się trzymałam, ale teraz znów płaczę  od 1 sierpnia mielismy jechać na tydzień nad morze, nie wiem jak wykorzystam ten urlop, nie wiem kiedy przestanę tak cholernie tęsknić ;(
|
 będzie dobrze Może spróbuj znaleźć jakąś koleżankę, z którą mogłabyś fajnie spędzić urlop? Pamiętaj, że świat się na nim nie kończy i to Twój wybór czy będziesz się smucić, czy powiesz sobie "chrzanić go! super spędzę czas bez niego!"
Cytat:
Napisane przez outpick
A ja mam w piątek randkę ze starym kolegą  . Idę, a co!
|
idź, a co! trzymam kciuki 
Cytat:
Napisane przez TancerzTango
...
Może tak jest dlatego, że jak ktoś nas olał i zlekceważył to tęsknimy za utraconą godnością a nie za samym faktem, że byliśmy z konkretnie tą osobą. Bo jak z nią byłem to też nie było tylko kolorowo i wcale nie chciał bym aby wróciła, bo wiem, że krzywdziła by mnie nadal i miała mnie w du#ie.
|
TRAFIŁAŚ W SEDNO! Ja z pewnością nie tęsknię za nim, tylko za kimś kto był ze mną. Inna inszość, że on był tylko moim wyobrażeniem o nim, prawda okazała się zupełnie inna
Damy radę kobitki, nie ma co płakać po takich frajerach.
|