Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październikowe 2015, część 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-23, 12:26   #623
88maggie88
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 5

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
dzięki, no włąśnie o tej smecie to roznie mowią
Ja miałam kilka mcy temu i byłam u lekarza. Węgiel odradzał w ciąży piłam smecte i kazal mi uzupelniac elektrolity bo wyplukujesz duże ilości witamin z organizmu. Dużo tego jest w sklepie wiec znajdziesz mi po ok. 4 dniach było już lepiej

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Dzięki dziewczyny za info odnośnie spiworka. A któraś z Was może korzystała z woombie. Strasznie dużo dobrych opinii czytałam na necie ale nie wiem czy jest sens..

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Ostatnio czytałam co trzeba zrobić żeby dziecko zarejestrować itd, jak doczytałam co jeszcze trzeba jak się nie jest małżeństwem, to mi witki opadły. Masakra z tą biurokracją.

Ja to z kolei mam problem z cyklu "różne meldunki rodziców+dziecko będzie się rodzić w mieście, w którym zameldowany jest ojciec dziecka".
Haha to u mnie jeszcze lepiej nie zmieniałam nazwiska po ślubie ale w akcie małżeństwa jest info ze dzieci będą mieć nazwisko po tatusiu. Śmieję się że jak będę na porodówce to z tym aktem w ręce i będę ciągle to powtarzać żeby nie pomylili. Bo znam historie ze były pomyłki i później ciężko odkrecac :/ druga sprawa ja i mąż mamy inne adresy zameldowania a będę rodzić w mieście gdzie mieszkamy