2015-07-26, 05:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4
Cytat:
Napisane przez Koperco
ja to jestem wrogiem herbatek bo one mają strasznie dużo cukru w sobie. Ale jeśli dziecko NIC innego nie pije to trudno
łee to daleko ode mnie
ja też znam tylko Rosi
mój miał równo 3 dni gorączkę i tą wysypkę po 1 dniu dostał. po 3 dniach gorączka odpuściła, została tylko wysypka ale nie swędziała ni nic i zeszła po jakimś czasie
ej ale mój synek miał robione badania jak mial 3miesiace i żadnych drutów nie było. Chcieli go trzymać za ręce i nogi żeby nie wierzgał ale powiedziałam że sama dam radę utrzymać dziecko i jak ja nie dam rady to niech oni robią. przy mnie był spokojny (bo przy obcych co go krępują to słabo)i dało radę
|
Moja miała założone druty, by trzymać powieki otwarte. Ja ją trzymałam za główkę, by leżała stabilnie... Miała badane dno oka, ukrwienie i ciśnienie w oku. Myślę, że bez tych drutów ciężko byłoby utrzymać przez tak długi czas otwarte oko..
Z tym, że badanie przechodziła jak miała 1m.
---------- Dopisano o 06:23 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ----------
Cytat:
Napisane przez rosarioV
Pokłóciłam się z tz  powiedział mi dużo niemilych słów i nie chce go znać. Jak mi jutro nie przejdzie to niech się goni i wypieprza z domu. Sama sobie dam radę  Albo jak nie przeprosi mnie. Ale znając życie i tak pewnie jutro będzie ok u niego bo on oczywiście niczego tak złego nie powiedział. Mam dola. Najgorsza kobieta na świecie idzie spać. Dobranoc i sorki ale nie mam się komu wygadac  Dobrze że mam moje serduszko przy sobie. Dziś synek śpi ze mną. Nie przekładam go do lozeczka.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Alkohol robi sieke z mózgu 😖
---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ----------
Cytat:
Napisane przez niunka2015
Mały znowu pojechal do szpitala, mial pobad 40 stopni, nie moglimy tego zbic...
---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------
Jej chodzilo o zwykla parzanab herbate z suszu owocowegi lub ziolowego, nie rozpuszczalne
|
😟 oby Małemu się poprawiło... Niech lekarze w koncu odpowiednio zadziałała!
---------- Dopisano o 06:31 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ----------
Cytat:
Napisane przez soniuska
A ja walcze z kolka od 1szej.
Jestem juz na skraju....
|
Biedna... Nie wiedzieć czemu u nas tez wróciły bolące baki. A było już tak dobrze no i powinno całkiem juz przejść, bo wczoraj skończyłyśmy 4m... W nocy tez przez baki była pobudka, ale w miarę szybko udało się opanować sytuację. Dałam pić wody, pomasowalam brzuszek. Śpi do teraz...
Ja na wszelki wypadek robię badania pod kątem boleści brzuszka. Mocz zawiozlam wczoraj do analizy, krew będę badać za 2 tyg, a 5.08 mamy usg brzuszka.
---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:31 ----------
Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21
Czyli ani mleko, ani kropelki? Straszne ;/ i jeszcze sama jestes... Ja dzis po 2 miałam sprint do lozka bo moja sie dławiła, chyba ślina. Albo mucha. Jezu, straszne, ale pamietam, jak któraś miała podobna sytuacje, wiec ja twarzą do ziemi i poszło. Pamiętałam jeszcze o chuchnięciu w twarz, ale najpierw odruchowa ja przerzuciłam, serce mi prawie stanęło ;/ a ona tak sie wystraszyła, ze nawet nie płakała. Poprzytulalysmy sie i usnęła. Dobrze, ze mam jednak taki sen do dupy i usłyszałam, jak nie moze powietrza zlapac. Brr. A cyca nie chce brac ... Teraz tez na chwile złapała i wypluła. Nic, zobaczymy jutro co bedzie. Butle tak szybko wciąga, ze skończyła prawie, w czasie, kiedy pisze ten post.
|
Współczuję! Dobrze, że zachowalas zimną krew! Ja chyba już bym tak łatwo później nie zasnęła...
---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ----------
A ja czekam aż się Głodżilla po nocy obudzi... 😜 narazie śpi mocno jeszcze...
|
|
|