Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-26, 09:18   #4773
blackberry89
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 4

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Nie podoba mi się, że wyrażane są złe opinie o osobach, które nie karmią piersią (Rosi, nie uderzam personalnie w Ciebie, Twoja wypowiedź jest tylko przykładem). Szczerze powiedziawszy to czy ktoś kp czy mm to jest tylko i wyłącznie sprawa danej osoby. Zakładam, że każda matka chce jak najlepiej dla swojego dziecka ale z drugiej strony kp nie może być okupione jej dobrym samopoczuciem. Jeśli nie czuje się na siłach to czemu ma się katować? Może spełniać się doskonale w innych aspektach... Ja z karmieniem nie czułam się komfortowo i nie było to dla mnie cudowne przeżycie, wręcz przeciwnie. Planowałam karmić do 6m i ani dnia dłużej. Ułożyło się tak, że moje dziecko samo nie chciało jeść mojego pokarmu i złe się po nim czuło. I trudno, próbowałam zmieniać dietę i nic nie pomagało. Lekarka sama kazała odstawić i przejść na mm i w głębi ducha dla mnie to była ulga. I nie wstydzę się tego, bo nie jestem zła matka i kocham moje dziecko najbardziej na świecie. Jeśli ktoś nie chce kp, to absolutnie nie powinien się do tego zmuszać i nikomu nic do tego!
Zgadzam sie w 100%

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
ja to jestem wrogiem herbatek bo one mają strasznie dużo cukru w sobie. Ale jeśli dziecko NIC innego nie pije to trudno

łee to daleko ode mnie

ja też znam tylko Rosi

mój miał równo 3 dni gorączkę i tą wysypkę po 1 dniu dostał. po 3 dniach gorączka odpuściła, została tylko wysypka ale nie swędziała ni nic i zeszła po jakimś czasie

ej ale mój synek miał robione badania jak mial 3miesiace i żadnych drutów nie było. Chcieli go trzymać za ręce i nogi żeby nie wierzgał ale powiedziałam że sama dam radę utrzymać dziecko i jak ja nie dam rady to niech oni robią. przy mnie był spokojny (bo przy obcych co go krępują to słabo)i dało radę
Cukier w herbatce? A link otworzylas?
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora