Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowe 2016, cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-26, 10:54   #1451
czarnulax
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. II

Rozstrzelę tego, który wymyślił, że 2.trymestr to miesiąc miodowy ciąży! Zaczęły się bóle głowy. Wczoraj wieczór i popołudnie spędziłam leżąc i modląc się by to przeszło I wróciły mdłości.

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Ale ładny <3 KLIK te sówki to mi się mega podobają <3[COLOR="Silver"]
uwielbiam te sówki mam kilka gadżetów w domu z nimi, nawet sobie uszyłam ściereczki kuchenne takie

Te literki, które wklejałyście też mi się podobają. Tylko chyba bardziej takie materiałowe

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Przyszłam się pochwalić zakupami
Piękne zakupy Te z trzeciego zdjecia są super

Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa Pokaż wiadomość
A mnie chyba troche juz ponioslo bo przegladam zimowe kurtki i plaszcze ciazowe. I powiem Wam ze ceny to... hmm dosc wysokie delikatnie mowiac. I szczerze to tak sie zastanawiam czy poprostu na ten jeden sezon nie kupic uzywanej...
Mnie ceny wszystkich tych ciążowych ciuchów przerażają To są rzeczy, które założę kilka razy i to mnie tak boli. Kwestie kurtki jeszcze nie wiem jak rozwiążę, bo na ceny to nawet nie chce patrzeć jeszcze takiej typowo dla ciężarówek.

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

kinga z tymi robaczkami nie pomogę, bo nie miałam nigdy czegoś takiego na swoich może spróbuj do jakiegoś ogrodniczego podejść tam Ci powiedzą co to może być i powiedzą co z tym zrobić? Ja zawsze tak robię jak już wypróbuję zmywanie tego i nie działa itd.