![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. II
No to właśnie
![]() ![]() ![]() ![]() Z rodziną najlepiej na zdjęciach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Ale ładny <3 KLIK te sówki to mi się mega podobają <3 ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Zastanawiałam się cały dzień kiedy mam następną wizytę ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Raczkowanie
|
Witam, mogę prosić link do klubu? Pracuje na iPadzie i chcąc wejść w swoje konto włącza mi sie notorycznie reklama.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
Co myślicie o takiej naklejce koło łóżeczka dziecka?
![]() Olka ma taką na ścianie, a nad łóżeczkiem są sówki i parę kwiatów co zostało ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Zapomniałam linku hahahha ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- a naklejkę zawsze można później odkleić bez szwanku dla ściany i farby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |||
Zakorzenienie
|
Wróciłam,
Cytat:
Rodziną tż się nie przejmuj, no coż będą, ale nie daj się wyprowadzić z równowagi to wasz wielki, wspaniały dzień. Cytat:
---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- My byliśmy na zakupach i kupiliśmy kilka rzeczy dla maluszka w C&A znalazłam na wyprzedaży takie neutralne i misia pozytywkę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Znacie jakiś sposób na "schudnięcie" 1-2 cm w brzuchu i cyckach na parę dni? Oczywiście, żeby dziecku nie zaszkodziło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Też tak myślę że w wózku na spacer to będę ubierać nawet te różowe pajace bo ciepłe i fajne a dopiero 'w gości' (hahaha) będę przestrzegać savoir vivre niemowlęcego ![]() No chyba że moja intuicja mnie nie zawiedzie to się problem rozwiaże :rolleyes; ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() Na schudnięcie? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale za to mega podobaja mi sie takie literki i na pewni kupie ![]()
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Raczkowanie
|
Kinga dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
Przyszłam się pochwalić zakupami
![]() Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-07-25 o 18:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Ale super <3 Śmieszne są świnki na ręczniku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No te świnki urodą nie grzeszą, ale taki miły ten ręczniczek był |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Wtajemniczenie
|
Ooo cotton balls tez sa super. Zamiast lampki tez chetnie bym przygarnela
![]()
#1425 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Urocze są ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
A takie ręczniki dla dziecka to dwa wystarczą prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
Ja liczę że dwa takie z kapturkiem. No bo jeden używasz a drugi do prania i na zmianę.
![]() Ja się zastanawiam nad przewijakiem, bo nie widzę żadnego sensu w nich ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- A co myślicie o takich śpiworkach do spania ? KLIK w sklepach jak na nie patrzę to takie ogromniaste wory i jakoś mi się nie widzą ale może to faktycznie praktyczne? |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie to nie jest dziwne, któraś dziewczyna pisała, że nie miała i było ok. Ja jeszcze nie wiem, ale chyba kupię ten na łóżeczko, przy łóżeczko będzie się stać prosto, a na łóżko to trzeba się schylać i to jest dla mnie jak największy argument. Potrzebne rzeczy do przewijania włożę do szuflady komody na wysokości ręki (będę mieć taką wyższą) i tak myślę że będzie mi wygodnie. ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Ja kupię własnie taki śpiworek, pod kołderką czy kocykiem się boję jak na razie, a w to włożę dziecko, ruchów mu się tak bardzo nie krepuje, może ruszać nóżkami, bo ma miejsce, a przynajmniej mi sie nie okryje. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-07-25 o 18:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dwa spokojnie powinny wystarczyc tak mi sie wydaje. Wiadomo z czasem sie zuzywaja to mozna dokupic. A co do przewijaka tez sie zastanawialam czy kupowac. Ale stwierdzilam ze raczej tak. Ale to glownie z powodu na kregoslup. Wiesz lozeczko ma w sam raz wysokosc zeby spokojnie sobie stac bez schylania sie specjalnego a na lozku juz troszeczke gorzej tak caly czas zgarbiona. Ja najbardziej o to sie boje bo plecy i tak bewnie beda sporo obciazone...
![]() |
#1430 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kupię na pewno, na innych forach mamy sobie chwalą śpiworki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Wtajemniczenie
|
A mnie chyba troche juz ponioslo bo przegladam zimowe kurtki i plaszcze ciazowe. I powiem Wam ze ceny to... hmm dosc wysokie delikatnie mowiac. I szczerze to tak sie zastanawiam czy poprostu na ten jeden sezon nie kupic uzywanej...
#1433 |
Zakorzenienie
|
Ja się też tym martwię a ceny są straszne takiej nowej
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() W sumie masz rację co do śpiworka i w sumie długo może w nim spać ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
Magda skoro Ci tak wygodnie przewijać to zobaczysz sobie na początek bez, najwyżej później dokupisz. Ja w Polsce zamówię bo tutaj nigdzie takiego na łóżeczko nie widziałam są tylko takie na komody takie miękkie. A ja takiej komody mieć nie będę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie nie wyobrazam zycia bez przewijaka hehe :P uzywam do dzisiaj a mam baaaardzooo ruchliwe dziecko!
Jak przewijam u rodzicow na lozku to mnie plecy bola... niestety kregoslup dostal w dupe po ciazy ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Co do ciuszkow takich cieplejszych to chodzi o takie polarkowe? One zazwyczaj sa ze sztucznych materialow to ja raczej postawilabym na bardziej naturalne jak bawelna ale 2 warstwy jakby dziecku bylo zimno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
Nic nie mowcie o bolacym kregoslupie,od dwoch dni mam taki bol na wysokosci nerek ze ledwo chodze a dzisiaj w pracy usiadlam na DZIESIEC minut w przeciagu osmiu godzin,mam juz po dziurki w nosie lata :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na olx itp. dużo osób sprzedaje takie właśnie wkłady do wózków ![]() Mi się podobają ubranka typowo chłopięce. Ostatnio prawie kupiłam śpiochy z piratami i w sumie żałuję, że ich nie wzięłam. Jak będę mieć córkę to będzie chodzić ubrana jak chłopczyk, przynajmniej na początku, póki się matka nie ogarnie ![]() ![]() Ja cotton balls dla malucha robię, będzie biało-żółto-szaro-zielone ![]() ![]() ![]() Modlę się o znalezienie jakiejś fajnej używanej, bo tak to pewnie będę kombinować, na kij mi taki wór? ;D
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-07-26 o 03:53 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakie malenstwo, nie trzymali was w szpitalu?. Oby drugie tez nie było duze ![]() Cytat:
Ja teraz myśle o jakiś naklejkach dla młodej, ale chyba bardziej na meble. Szczegolnie taka z miarka wzrostu zeby w razie przeprowadzki poszła z nami. My ciagle nie na swoim ![]() U nas czasem przydawały sie trzy, zeby codziennie prac nie trzeba było. Ale zawsze można jakiś swój wziąć. Cytat:
Ja jak nie miałam na działce to mi plecy po dwóch dniach wysiadły. Ole przebierasz zapewne 4/5 razy dziennie. Takiego malucha czasem nawet co godzinę-dwie. Cytat:
Ja korzystałam z jakiegoś wielkiego płaszcza od rodzinki. Co do dawania rad to robi sie wesoło jak dziecko sie urodzi. Zreszta ja sama czasem sie zastanawiam czy dobrze przekazuje swoje doświadczenia. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam to samo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.