Rozeznanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wszystkowąt lip-sierpień:ROSA,DIY,biżu,St ella Mccartney,Reebok,65F,koni e,TBS,
Uwaga! staniki mam wystawione na sprzedaż, także będę za nie bardzo wybredna i mogą znikać - sporo za nie zapłaciłam...
4) 2x65F, staniki mierzone - niestety kupiłam za małe i od razu oderwałam metki \ obydwa kosztowały ponad 100 zł, więc tylko za konkret
5)Góra od kostiumu FREYA 70F, niestety (stety) schudłam i jest za duży.\ Bardzo wygodny i dobrze podtrzymujący biust Noszony kilka razy, był drogi 
6)Będę bardzo wybredna, bo jeszcze nie wiem, czy chcę oddać - mam z przemiłej wymianki, sporo mnie kosztował, jest piękny (tylko troszkę za małY ) biustonosz 60E Panache Rhea bardotka, stan 100% idealny, jak nowy, bez metek.
7)Tutaj jw, kupiłam i niestety, ale mnie obciera... La senza 70E, bardotka, stan idealny, jest przepiękny. Piękna kokardka w kropki pomiędzy miseczkami, porządny materiał. Był drogi.
8)2xstaniki 70E Panache Special Occasions, czarny z silikonem (lepiej się trzyma), obydwa mają trzypunkowe zapięcia, stan bdb. Oddaję bez ramiączek. Są na mnie niestety za duże.
9)Stanik M&S, 70E, mam z wymianki, nowy bez metki (zerwałam myśląc, że jakoś mi biust urośnie do niego :P ) jest świetny, cały korononkowy, fajnie się układa, ale... za duży będę wybredna, dużo za niego oddałam)
Edytowane przez Kornka
Czas edycji: 2015-11-14 o 15:18
|