2015-07-31, 14:07
|
|
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
w sierpniu wymienię różności
Mam na wymianę:
1. paletę cieni Clarins Instant Sun Light - cztery cienie + eyeliner, zużycie widoczne na zdjęciu, w komplecie umyte pędzelki.
2. róż Clinique blushing blush powder blush, w odcieniu 01 bare nudes
3. opakowanie po różu Diora Diorblush - puste, można spokojnie zainstalować wymienny wkład, z pędzelkiem
4. Podklad Revlon Photoready odcień 030 Nude, użyty 2-3 razy
5. Połowa podkładu IsaDora Nude Sensation, odcień 010 Porcelain. Fluidu jest do litery D w słowie ânudeâ
6. Ok. 30 z 50ml Etro Dianthus, atomizer jest zastępczy â szklany, prosty flakon 50ml. wyszło do Ani_November
7. Lakiery jak na fotce - 53 i 60 Life, 53 malowane dwa razy, 60 testowana na jednym paznokciu. Astor malowany chyba raz.
Rozważam również wymianę podkładu w kompakcie Shiseido Perfect Smoothing w odcieniu I20 Natural Light Ivory i - z tym, ze od czasu do czasu nadal go używam, więc stan zużycia może ulec zmianie. Opakowanie ma oderwaną metkę ze spodu - zaczęła się zwijać, więc pozbyłam się jej całkowicie.
Poszukuje serum/fluidu z serii John Frieda Frizz Ease, o tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,37251,frizz-ease-hair-serum-serum-wygladzjace-do-wlosow.html
Poza tym jestem otwarta na propozycje.
W weekend postaram się wkleić zdjęcia. Zapraszam! 
Czas edycji: 2015-08-10 o 08:11
Powód: aktualizacja
|
|
|