Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wężowe spodnie to nasz znak, za rok powiemy TŻtom tak! - PM 2016 cz.33
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-07-31, 20:07   #2103
Sophie24
Zakorzenienie

Dot.: Wężowe spodnie to nasz znak, za rok powiemy TŻtom tak! - PM 2016 cz.33

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
A nie wiem, tak powiedziala zawsze czulam ze mnie nie trawi
A moja chce być dla mnie mamą wątpię, że przejdzie mi to przez gardło.
W ogóle się moja teściowa wścieknie - dostałam teraz pracę na dwa miesiące, będę też weekendowo pracować a więc z tego jej wydumanego spotkania nici a my załatwiać już musimy różne sprawy. Postawimy ją przed faktem dokonanym i będzie afera

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
myślałam w tym różowym kokardki zmienić na niebieski i piwonie różowe na też jakieś niebieskoe kwiatki. Ale jakie są niebieskie?

Tak to kwestia zdjęcia.. Będę na komputerze to pokaże wam inne zdjęcie z białym. Zastanawiam się jeszcze czy dawać materiał za stołem młodych żeby zasłonić okna czy zostawić okna i np takie motylki jak są w tym pierwszym zdjęciu.. Bo ten materiał to dla mnie tak kiczowato wygląda rodem z lat 90
Niebieskie są hortensje albo złocienie, ewentualnie w droższej opcji storczyki. Nie wiem co jeszcze:P Ale net podpowie

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Nadrobiłam
fiole ostatnia
iii nie pamiętam co dalej

Wczoraj była masakra w pracy, nie miałam jak wejść na wizaz. Po pracy pojechaliśmy na ten obiad z rodzicami, sala się spodobała, jedzenie pyszne, trochę kwestii omówiliśmy. Rodzice powiedzieli, że złożą się po połowie na wesele a nasze odkładane mamy zostawić sobie na mieszkanie.. W sumie fajnie chociaż i tak z Tż stwierdziliśmy, że za nasze "kaprysy" (typu ten samochód do ślubu) zapłacimy sobie sami. Tż mnie wkurzył trochę bo rozmawialiśmy o czymś, ustalaliśmy coś a potem podczas obiadu mówi, że to nie była jego decyzja Poza tym rodzice próbują przeforsować swoje pomysły bo taka jest tradycja Nie ma szans, że zmienię zdanie przez ich gadanie
U mnie o dziwo nikt (jak na razie) się o to nie czepił - żaden mój pomysł nie spotkał się ze zdziwieniem. DJ, zupełnie inna parafia i miejsce wesela odległe od domów rodzinnych, wesele pod chmurką (gdy był taki pomysł), ślub w plenerze - wszystko jest ok. Tylko kolorowa suknia jakoś nie i moja obrączka z diamentami też średnio:P Ale to ich nie musi obchodzić
A Wy się nie dajcie tradycjom i rodzicom Mi się akurat mało która tradycja podoba, ja lubię nowoczesne rzeczy

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
ja roznie do tesciow mowie :P

dziewczyny promocja na bingospa.eu od 60zl dziala kod BINGOSPA777 i daje -50zl. wlasnie za 34zl z paczkomatem kupilam sobie 3 oleje i peeling kwasowy
Mam 4zł na koncie :/ Ale w sumie też mam to co mi potrzeba, też się kwaszę akurat i wreszcie moja cera zaczyna wyglądać normalnie.

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
Ja już sobie nie wyobrażam mieszkania z rodzicami/ z teściami tym bardziej.
Jednak już od roku mieszkamy sami (ale zleciało!) i choć w obu przypadkach mamy możliwość zamknięcia swojego piętra, to jednak nie chcemy.
My mieszkamy 1,5 roku i też już sobie innego układu nie wyobrażam. A zamiast mieszkania z teściową to wolałabym pod mostem

Cytat:
Napisane przez aguleekk Pokaż wiadomość
Znalazłam sobie w necie jakiś wykaz kościołów w Gdańsku odnośnie kursów przedmałżenśkich i jestem w szoku, że tak mało kościołów w ogóle te kursy robi, a jeśli już to dość rzadko. Musimy się chyba tym zainteresować bo wolę to zrobić np. teraz jesienią niż później na ostatnią chwilę.
My będziemy dojeżdżać na Przymorzę do tzw. Okrąglaka. Z polecenia wiem, że nauki są bardzo fajnie prowadzone, nie tak typowo po "księżemu". Mam też kontakt do poradni z jednym 2,5godzinnym spotkaniem. Nauki są teraz we wrześniu, ostatnie w tym roku. Nie trzeba się tam zapisywać (choć muszę to jeszcze sprawdzić dokładnie). Nauki trwają 4 dni od poniedziałku do czwartku po 2,5h chyba, nie jestem pewna. Na stronie kościoła wszystko jest, nawet jak wpiszesz okrąglak to znajdzie:P

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Broń Boże chodzika! Nie wolno! To obciąża kręgosłup i wcale nie uczy chodzić. Na roczek to mogą być duże puzzle, duże klocki albo takie coś KLIK. Olce kupiłam na roczek takiego pajacyka KLIK i długo się nim bawiła A najbardziej lubiła gryźć
Ja jestem chrzestną i ciotką kupującą tylko drewniaki albo edukacyjne Jak dla mnie - najwięcej pożytku

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;52266590]Tez tak mam z chrześniaczka :/ masakra

Spodobały mi sie w sklepie ale nie wzięłam bo bałam sie ze będę kiczowo wyglądać :/ chyba zostanę na cywilny przy komplecie z białego złota od Tż[/QUOTE]
No trochę jednak kiczowato

Cytat:
Napisane przez izk_a Pokaż wiadomość
dziewczyny do mojego pół etatu w SP dostałam dodatkowo 3 godziny tygodniowo na zastępstwo w gimnazjum
Fajnie, zawsze dodatkowa kaska będzie:P

Hej
Nadrobiłam Was pi razy drzwi:P
W pracy pierwszy dzień w sumie fajny. Trochę się stresuje bo jakiś tam główny koleś z budowy jest Niemcem i trzeba po angielsku gadać a ja to tak średnio z typowo budowlanym językiem. Poza tym brakuje mi tej śmiałości. I strój mi się nie podoba bo muszę być ubrana w robocze ciuchy, spodnie też:/ Będę wyglądała jak ufol bo takie spodnie w moim rozmiarze to tylko S a i tak wielkie:/
Mam przepustkę z fotką na której wyszłam jak ćpun
Jutro też muszę jechać i znowu 5:30 wstać:/ załamka. Spaliśmy dziś z M. Po 18 się walnęłam do niego i o 20 wstałam:P Obym jakoś zasnęła potem.
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora