2015-08-10, 13:22
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. II
Cytat:
Napisane przez candyyfloss
Kinga - wizyta o 16:30. Ale odezwę się dopiero jutro rano  Bo wątpię, abym potem komputer włączała.
|
za wizytę
Cytat:
Napisane przez hariett
Wczoraj znalazłam na olx [URL=" sprzedaży wózka Jedo Vedi[/URL] za... 220 zł 
Pisałam do sprzedającej ale wyjechała na 2 tygodnie - spotkamy się z nią jak wróci, obejrzymy wózek i jak będzie ok to bierzemy  Kolory mi odpowiadają ([URL=" ta wersja kolorystyczna[/URL]), jest bez fotelika no i cena...
|
bardzo fajny ten wózek 
Cytat:
Napisane przez hariett
WIesz, ja się tych egzaminów strasznie boję, nie jestem typem "z kierownicą mi do twarzy" tylko nad wieloma rzeczami muszę długo pracować i poprawiać i robię to prawko już raczej tylko dlatego, że przydałoby się mieć no i mnóstwo pieniędzy już na to poszło, więc zbytniej motywacji nie mam :/
|
Cytat:
Napisane przez Dotka90
Bo 15.08 jest wolne, wiec wiecej ludzi ma wolny weekend 
|
no właśnie 
my z TŻem mamy dodatkowo wolne 14, bo należy sie dzień wolny za święto w sobotę, wiec jest długi weekend Jedziemy na te 3 dni do fajnego hotelu odpocząć trochę od upału w naszym mieszkaniu 
[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;52363399]Witajcie dziewczyny, wpadam wraz z 20 tygodniem do Was Miałam weekend pakowania i żegnania Tż , więc nawet tutaj nie zaglądnęłam. Dzisiaj przebieram ubranka, które dostałam i dzielę na większe i mnieksze. Wydaje mi się, że prócz spodenek ala rajtuzek nie będę do "łażenia" po domu nic kupować, jedynie na wyjście. Kupiłam ostatnio za 60zl biały, polarowy z misia kombinezon na zimę i myślę że to wystarczy + kocyk, śliczny z uszkami na kapturku. Aa i rożek udało mi się dorwać w niskiej cenie
Z pozostałych informacji - 2 dni temu poczułam 3 kopniaczki pod pępkiem i nie szło tego pomylić z jakimkolwiek bulgotaniem itp. Czekam nieustannie na kolejne dzieciaczek wiedział kiedy dać znać i wesprzeć mame [/QUOTE]
najważniejsze ze wyprowadzę TŻa masz już za sobą, oby teraz było tylko lepiej 
Cytat:
Napisane przez medeline
No i jeszcze dorzucę, że jestem dziś podłamana. Biorę dowcipnie leki ostatni dziś dzień, a wczoraj jak siedziałam ze znajomymi 2H to owszem- brzuch mnie nie bolał jak na okres, ale twardy był i napięty nawet cały, taki okropny dyskomfort. Mimo brania Mg i No-spy... jak tylko się położyłam to zmiękł. Coś czuję że będę plackiem leżeć do końca i fajnie będzie jak choć wózek sobie na żywo pooglądam  bo już patrzyłam że spory wybór mają w Stalowej Woli, nawet lepszy niż w Rzeszowie pod względem Marek,które mnie interesują,tylko wszędzie trzeba tą godzinę dojechać
|
Cytat:
Napisane przez koktajlowa7
-----
Zdenerwowałam się na facebook'a chciałam zmienić nazwisko na aktualnie używane i nie mogę. Już dwa razy do nich pisałam o zmianę ale jak widać mają mnie w dupie 
|
a to trzeba gdzieś pisać teraz? ja z tego co pamiętam to sama sobie zmieniałam
U mnie zachmurzyło się, wieje i grzmi, może coś popada
|
|
|