Wakacyjny wymiennikowy bazarek u Elsy
+ nie szukam nic konkretnego
+ preferuję większe wymiany
+ przesyłka za pobraniem, dobrze zabezpieczona
+ odpisuję z reguły wtedy, gdy coś mi się u Ciebie spodoba, nie miej mi proszę tego za złe
+ tym kolorem oznaczam produkt, którego już nie mam
+ tym kolorem oznaczam produkty zarezerwowane
PIELĘGNACJA:
+ Ziaja pasta do głębokiego oczyszczania twarzy; użyłam ją dwukrotnie, otwarta została na przełomie marca/kwietnia; termin ważności - maj 2017
+ Delawell olej z awokado 100% organic; zużycie widać na zdjęciu, otworzyłam go w maju; termin ważności - 2017
+ Lirene Youngy 20+, kremo-żel do twarzy z drobinkami, nieotwarty, do lipca 2016 (NIE MA GO NA ZDJĘCIU)
MAKIJAŻ:
+ Lovely puder naturalny w odcieniu 2; zużycie minimalne, otworzony przeze mnie w lutym; termin ważności - sierpień 2016
+ Dermacol puder w odcieniu 1; zużycie minimalne, mam go z wymianki; termin ważności - niepodany na opakowaniu
+ Manhattan podwójny róż zawiera kolory 39G Jungle Red i 39Z Sunset; zużycie minimalne, otwarłam go w grudniu 2014; termin ważności - 24 miesiące po pierwszym otwarciu
+ Revlon nearly naked podkład w kolorze 150 nude; zużycie widoczne na zdjęciu, otworzony przeze mnie w maju; termin ważności - 24 miesiące po pierwszym otwarciu
+ Essence baza pod cienie; zużycie znikome, mam go z wymianki (czerwcowej); termin ważności - 6 miesięcy po pierwszym otwarciu
+ Primark sztuczne rzęsy; opakowanie zawiera tubkę z klejem
+ Eceline celebrities eyeliner; otwarty przeze mnie w maju, ciągle płynny, użyty jeden raz; brak terminu ważności na opakowaniu
+ Manhattan mat effect 78X mat petrol; mam z wymianki
+ Manhattan multi effect 54G pinkalicious; mam z wymianki
+ Maybelline superstay 10h pomadka matowa w odcieniu 370 infinite mauve; użyta dwa razy, otwarta w marcu; termin ważności - 24 miesiące po pierwszym otwarciu
+ Manhattan lip lacquer lakier do ust w odcieniu 20 a eternal flame; kilkukrotnie użyta, otwarta pod koniec 2014 roku; termin ważności - 24 miesiące od pierwszego otwarcia
+ Astor soft sensation szminka w odcieniu 460; nieużywana, otwarta w połowie 2014; termin ważności - 24 miesiące od pierwszego otwarcia
+ Kobo color trends baza pod pomadkę; kilkukrotnie użyta, otwarta w lutym 2014; termin ważności - luty 2016
+ Makeup Revolution szminka w odcieniu the one; kilkukrotnie użyta, otwarta w marcu 2015
+ Avon matowa szminka w odcieniu starburst pink; kilkukrotnie użyta, otwarta w styczniu/lutym 2015
PAZNOKCIE (ewentualne zużycie widoczne na zdjęciach):
+ Sally Hansen żel do usuwania skórek
+ Manhattan pro mat matujący lakier nawierzchniowy
+ Avon vernis top coat lakier nawierzchniowy zostawiający satynowy efekt
+ Vipera top coat roulette 37
+ Astor fasfion studio odcień 109
+ Astor fashion studio odcień 137
+ Lambre odcień niepodany na opakowaniu, ale to ostry pomarańcz
+ Manhattan lotus effect odcień 81R
+ Astor lacque deluxe odcień 598 vip blue
+ Eveline minimax odcień 936
INNE (nie ma na zdjęciach):
+ tampony O.B. ProComfort Super - opakowanie osiem sztuk
+ tampony O.B. ProComfort Mini - w opakowaniu brakuje jednej sztuki, zostało siedem
STROJE & DODATKI:
+ płócienna torba zakupiona w Londynie kilka lat temu, jak widać na zdjęciu ma niewielkie otarcia od namiętnego używania i noszenia w niej książek; niemniej jednak jest solidna, wiele mieści; ma mocne paski
Edytowane przez Elsa_93
Czas edycji: 2015-08-29 o 10:03
|