Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2017 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-18, 16:16   #2073
aankaa092
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5

Cytat:
Napisane przez kiss of night Pokaż wiadomość
Całą, z przerwami na płacz z bezradności. Ale dałam radę.

A imiona chociaż krótkie?
Anna Karolina. Karolina dość długa.

Cytat:
Napisane przez renia92 Pokaż wiadomość
A co to za piosenka?

U mnie na sali jest możliwość ustawieni przy słodkim stole różnych alkoholi, a goście mogą korzystać, kelnerzy robią drinki. Zastanawiam się czy warto bo barmana na pewno nie będziemy mieli.
Właśnie u mnie podobnie, ale kelnerzy nie robią drinków. Chciałam by każdy sam sobie robił drinki
Barmana olałam, 800zł za wlewanie do szklanek napojów? wolę wydać to na ładne, lepszej jakości obrączki.

Cytat:
Napisane przez butcher_girl Pokaż wiadomość
Tż właśnie mi oznajmił,że podjął decyzję i wyjeżdża.
Powiedziałam mu,że ja tego nie chcę,że się nie zgadzam żeby to tak wyglądało,to powiedział,że to niewazne bo on juz podjal decyzje.

Siedze i rycze.
Butcher_girl ja też płakałam jak mój były wyjeżdżał do Austrii, ale przeżyliśmy razem jeszcze 2lata (rozpadło się, bo był bardzo podatny na wpływy i jak wyrwał się spod moich skrzydeł, to siedział z siostrą, która mnie nie lubiła i trochę jadu w niego wstrzyknęła). Znam ludzi, którzy żyją ze sobą od 8lat w związku na odległość. Jedna z nich mówi, że jest ciężko, ale daje radę i jest szczęśliwa codziennie dzwoniąc do niego na Skype (on jest w Anglii).

Z innej strony zastanawiam się czy ma sens bycie z osobą, która nie patrzy się na twoje dobro, tylko na swoje "widzimisię". Może to jednak nie jest facet dla ciebie.
Niestety, ale decyzję podejmujesz tylko ty.

Edytowane przez aankaa092
Czas edycji: 2015-08-18 o 16:18
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora