Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój mąż dziwnie się zachowuje.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-19, 16:48   #213
Jall
Zadomowienie

Dot.: Mój mąż dziwnie się zachowuje.

Cytat:
Napisane przez niepewna87 Pokaż wiadomość
Moje Drogie, myślę, że teraz nie ma co już tego roztrząsać. Ogólnie zostałam tutaj, że tak powiem... Zgnojona za swoją nietolerancję, zaściankowość, zazdrość itp. I nie powiem, spodziewałam się innych odpowiedzi, ale też po to weszłam na forum, żeby poznać opinie innych ludzi, licząc oczywiście się z tym, że nie wszystkie będą zgodne z moim punktem widzenia. W każdym razie porozmawiam z mężem i wtedy zobaczymy, co on mi powie. Bo właśnie sobie zdałam sprawę, że on wróci raczej dzisiaj, bo musi wrócić. Jak nie do mnie, to do firmy, bo jutro ma podpisywanie nowych umów, a wszystkie dokumenty są w domu. Tak więc ta niezwykle trudna rozmowa odbędzie się pewnie dzisiaj wieczorem.
W takim razie wyłącz komputer, nie zerkaj na wątek, uspokój się i przygotuj do rozmowy z mężem.

Od siebie mogę powiedzieć tylko tyle, że w mojej rodzinie (linia: dziadkowie-wujostwo-kuzynostwo oraz rodzice i rodzeństwo) jesteśmy blisko. Wszystkie sytuacje, oprócz tego przytulania się i "kocham", są opisem naszych relacji. Właśnie mam na sobie biustonosz, który kupiła moja 10 lat starsza kuzynka, ubrała parę razy, ale to nie to, a na mnie pasuje idealnie. Niedawno wróciłam z krótkiego, spontanicznego wyjazdu z inną kuzynką - 13 lat starsza. Ona wzięła dwa stroje (bo ja nie pomyślałam... po co w mieście stroje kąpielowe? ), ja skarpetki (bo po co komu w lecie stopki?) oczywiście wymiana szła równo. Mam też ciocię, która parę dni temu przy mnie przymierzała stroje kąpielowe. I młodszego 19-letniego kuzyna, którego w drodze do nas poprosiłam o zakup podpasek (patologia ), bo nie miałam siły zejść do sklepu, który jest naprzeciwko. I drugi kuzyn w moim wieku, który użyczył mi swoich ciuchów (w tym skarpet), kiedy spontanicznie zostałam u nich na noc, ich mama, a moja chrzestna dała swoje majtki, a mój brat dostał cały komplet. W dzieciństwie też wymienialiśmy się ciuchami, starsze oddawało młodszym, nawet bieliznę... i chyba nam tak zostało Nie chcę ironizować, ale jak teraz sobie pomyślę, że ktoś mógłby powiedzieć, że mamy jakieś zapędy kazirodcze, to myślę sobie FUUJJJJ!!! Widzisz podobieństwa między relacją Twojego męża i kuzyna, a tym co opisuję? Bo ja mnóstwo

Kamil ma glejaka.
https://www.siepomaga.pl/kamil

11.12 stracił swoją szansę
Jall jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując