Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię w sierpniu kilka kosmetyków; revitalash, vichy, uriage, mua, nyx
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-19, 21:00   #1
Sylwia00804
Zakorzenienie

Przekupka: 21 pkt / 100% pozyt.

w sierpniu kilka kosmetyków; revitalash, vichy, uriage, mua, nyx

Witajcie,

na wymianę w sierpniu mam:

- baza pod tusz PERFECT PRIMER REVITALASH, zakupiona wczoraj( dotarła dziś) na oficjalnej stronie revitalash , mam paragon, otworzyłam by sprawdzić szczoteczkę
- mascara VOLUMIZING REVITALASH, zakupiona wczoraj( dotarła dziś) na oficjalnej stronie revitalash , mam paragon, otworzyłam by sprawdzić szczoteczkę
-baza pod makijaż REVITALASH FINELINE PRIMER, zuzycie 10-15% maksymalnie, chociaz myślę, że mniej
- podklad URIAGE ROSELIANE, kryjący dla skóry wrażliwej, naczynkowej, trądzikowej, pozostało około 60%, kolor 01
- LAURA MERCIER baza pod makijaż, bezolejowa, matująca, pozostało nie mniej niż 85-90% - rozwazę oddanie tylko za coś extra, ewentualnie zrobię odlewkę,
- MAC żółty puder sypki korygujący zaczerwieniena- możliwa "odsypka" gdyz sama chyba nigdy nie zuzyję..
-paletka cieni MUA, zuzycie widoczne na zdjęciu
-paletka cieni do brwi NYX, zuzycie około 15-20%,
-pomadka BOURJOIS ROUGE VELVET EDITION kolor PINK PONG oraz NUDE IST, obie użyte około 2 razy więc zuzycie znikome (brak na zdjęciu)

Nie szukam niczego konkretnego, można kusić.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  CAM02798.jpg
Wyświetleń: 46
Rozmiar:  117,6 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Edytowane przez Sylwia00804
Czas edycji: 2015-09-07 o 08:51
Sylwia00804 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując