Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-22, 13:57   #518
k a j a
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Industria - nie martw się to minie i tatuś znów będzie cacy😊

Chociaż... Za kilka miesięcy zacznie się lęk separacyjny... I może być taka jazda, że mamusia nawet na siku będzie musiał z dzidzią iść 😉

Ja nie mam wymagającego dziecka. Mam dziecko idealne. Bezproblemowe. Poza fochami na cyca id czasu do czasu. Ale to nie znaczy że nie mogę sobie czasem ponarzekać 😉 zwłaszcza jak mam dwóch na raz do ogarnięcia u obaj ryczą jednocześnie... To jest masakra wtedy. Ale co nas nie zabije to nas wzmocni.

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Franek nie marznie.

Owijam go w kocyk lub pieluchę do otulania i ewentualnie przykrywam kocykiem. Mamy śpiworki przeróżne po Leosiu ale na razie działa na niego to szczelne otulanie więc śpiworek odpada.

Kupię mu jakieś grubsze minky może...
Taa.. Blanka była idealnym niemowlęciem za to lęk przechodzila okropnie.. Aż się boję co to będzie teraz.. Tz boi się z nią samą iść na spacer i do tej pory nie był

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Marei ją uwielbiam ostre rzeczy i zastanawiam się czy mogę taki ostry sosik zjeść z papryczek chilli, ale taki że aż ryj wykrzywia
Mnie korci mega pikantny kurczak po jamajsku ale trochę się też obawiam bo też mordę wykreca :p

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Masija - juz mi sie nawet nie chce narzekac.. nie mam czasu na nic :/ wczoraj siostra nam obiad kupowala w garmazerce bo nie mialam kiedy zrobic, zadne spac nie chcialo.. wiem tez co mnie czeka jak patrze na syna. Jemu nie przeszlo, dalej jeczy i marudzi bardzo czesto.

Kupilam nowy smoczek, ostatni juz. Dominika sie krztusi, dlawi jak tylko jej dam :/ tylko cycek moze byc smoczkiem :/ a ona tak potrzebuje ssac, ciumkac....

Wróciłam ze spaceru i odebrałam paczkę ze smyka, zamówiłam sweterek na teraz, 62 ale chyba będzie na pozna jesień taki wielki, i sukieneczke ze sweterkiem na święta

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora