2015-08-22, 13:57
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
Cytat:
Napisane przez Irmusia81
Industria - nie martw się to minie i tatuś znów będzie cacy😊
Chociaż... Za kilka miesięcy zacznie się lęk separacyjny... I może być taka jazda, że mamusia nawet na siku będzie musiał z dzidzią iść 😉
Ja nie mam wymagającego dziecka. Mam dziecko idealne. Bezproblemowe. Poza fochami na cyca id czasu do czasu. Ale to nie znaczy że nie mogę sobie czasem ponarzekać 😉 zwłaszcza jak mam dwóch na raz do ogarnięcia u obaj ryczą jednocześnie... To jest masakra wtedy. Ale co nas nie zabije to nas wzmocni.
---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------
Franek nie marznie.
Owijam go w kocyk lub pieluchę do otulania i ewentualnie przykrywam kocykiem. Mamy śpiworki przeróżne po Leosiu ale na razie działa na niego to szczelne otulanie więc śpiworek odpada.
Kupię mu jakieś grubsze minky może...
|
Taa.. Blanka była idealnym niemowlęciem za to lęk przechodzila okropnie.. Aż się boję co to będzie teraz.. Tz boi się z nią samą iść na spacer i do tej pory nie był 
Cytat:
Napisane przez mehja
Marei ją uwielbiam ostre rzeczy i zastanawiam się czy mogę taki ostry sosik zjeść z papryczek chilli, ale taki że aż ryj wykrzywia 
|
Mnie korci mega pikantny kurczak po jamajsku ale trochę się też obawiam bo też mordę wykreca :p
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
Masija - juz mi sie nawet nie chce narzekac.. nie mam czasu na nic :/ wczoraj siostra nam obiad kupowala w garmazerce bo nie mialam kiedy zrobic, zadne spac nie chcialo.. wiem tez co mnie czeka jak patrze na syna. Jemu nie przeszlo, dalej jeczy i marudzi bardzo czesto.
Kupilam nowy smoczek, ostatni juz. Dominika sie krztusi, dlawi jak tylko jej dam :/ tylko cycek moze byc smoczkiem :/ a ona tak potrzebuje ssac, ciumkac....
|

Wróciłam ze spaceru i odebrałam paczkę ze smyka, zamówiłam sweterek na teraz, 62 ale chyba będzie na pozna jesień taki wielki, i sukieneczke ze sweterkiem na święta
|
|
|