Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październikowe 2015, część 6 :) !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-28, 09:48   #2182
mala29lll
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 6 :) !

Widzę że też miałyście do du.y nockę No tak się ropycha mała że tragedia. Nogi w żebrach, żołądku, wątrobie, przeponie nie wiem sama. Raz na pewno w żołądek kopa dostałam bo myśłałam że się zhafcę. No dole znowu tym łebkiem wali w pęcherz i szyjkę. W końcu normalnie zasnęłam po 6 a o 7 przed blokiem jeden wielki huk bo roboty trwają przy wyminie rur i układanie chodnika spowrotem więc przycinanie kafli

Cytat:
Napisane przez krolewna1986 Pokaż wiadomość
Dziewczynki pomocy!! Czym smarować ranę po oparzeniu wrzątkiem?? Kilka dni temu wylałam na nogę gorącą herbatę..cały czas mam wielki czerwony ślad a za dwa tyg chrzciny i jak ja pójdę w sukience jak ślad na pół łydki moze znacie jakieś sposoby? Dodam, że żadne bąble mi się nie zrobiły, szybko po oparzeniu polałam nogę zimną wodą, tylko ten ślad
ALoes, sok z ogórka jest super na łagodzenie, możesz sobie robić zimne okłady z rumianku. W aptece to pianka Panthenol, ale na takie czerwone to bym stawiała na ogórka, sok z aloesu i rumianek

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
ja zawsze prasuje posciel cala, milsza jest wtedy
Ja pościeli nie prasowałam, bo po nocy wyglądała tak samo, ale chyba, bo ta alergia nasila mi sie w nocy i chyrlam, smarkam więc może wyprasowana będzie lepiej. Wczoraj tez isę zaczęłam dusić na nieco na SR a klima była włączona
Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
"mamo ja nie chcę królewny na ścianie, chcę samochód/smoka" i co?
My z siorą obklejałyśmy szafki obrazkami takimi z gumy Turbo z samochodami Ogólnie to miałam najlepszego kolegę i z nim graliśmy w państwa i miasta śrubokrętem na ziemi, podchody, latanie po drzewach. Jakoś nudziło mnie bawienie się laleczkami na kocyku z dziewczynami