2015-08-28, 09:48
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 6 :) !
Widzę że też miałyście do du.y nockę No tak się ropycha mała że tragedia. Nogi w żebrach, żołądku, wątrobie, przeponie nie wiem sama. Raz na pewno w żołądek kopa dostałam bo myśłałam że się zhafcę. No dole znowu tym łebkiem wali w pęcherz i szyjkę. W końcu normalnie zasnęłam po 6 a o 7 przed blokiem jeden wielki huk bo roboty trwają przy wyminie rur i układanie chodnika spowrotem więc przycinanie kafli
Cytat:
Napisane przez krolewna1986
Dziewczynki pomocy!! Czym smarować ranę po oparzeniu wrzątkiem?? Kilka dni temu wylałam na nogę gorącą herbatę..cały czas mam wielki czerwony ślad a za dwa tyg chrzciny i jak ja pójdę w sukience jak ślad na pół łydki  moze znacie jakieś sposoby? Dodam, że żadne bąble mi się nie zrobiły, szybko po oparzeniu polałam nogę zimną wodą, tylko ten ślad 
|
ALoes, sok z ogórka jest super na łagodzenie, możesz sobie robić zimne okłady z rumianku. W aptece to pianka Panthenol, ale na takie czerwone to bym stawiała na ogórka, sok z aloesu i rumianek
Cytat:
Napisane przez AgatkaSz
ja zawsze prasuje posciel cala, milsza jest wtedy
|
Ja pościeli nie prasowałam, bo po nocy wyglądała tak samo, ale chyba, bo ta alergia nasila mi sie w nocy i chyrlam, smarkam więc może wyprasowana będzie lepiej. Wczoraj tez isę zaczęłam dusić na nieco na SR a klima była włączona
Cytat:
Napisane przez elvegirl
"mamo ja nie chcę królewny na ścianie, chcę samochód/smoka" i co? 
|
My z siorą obklejałyśmy szafki obrazkami takimi z gumy Turbo z samochodami Ogólnie to miałam najlepszego kolegę i z nim graliśmy w państwa i miasta śrubokrętem na ziemi, podchody, latanie po drzewach. Jakoś nudziło mnie bawienie się laleczkami na kocyku z dziewczynami
|