|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 6 :) !
Mówię CI idź jutro i pogadaj. Im szybciej tym lepiej
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Pojde ale watpie czy to cos da..
|
|
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
No jak nic nie da to jesteś w czarnej d... faktycznie. Ja bym próbowała i tam gdzie umowę podpisywałam jak nie to centralnie do biura obsługi klienta a jak to nic nie da to Urzędu Ochrony Konkurecji i Konsumentów. Jak się nie da to faktycznie lipa
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to mam zawsze takie szczescie ...
|
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
Idę się kłaść bo to dziecko chce mamusię wykończyć dzisiaj. KArate kid normalnie we wszystkie narządy
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
A mi chyba rozrywa sie skora na brzuchu ;( dotknac nie moge tak strasznie boli
|
|
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
jezu najgorsza moja noc jak dotychczas... spać nie mogę z bólu pleców
aż wzięłam przed chwilą apap i czekam aż pomoże... czy to tak już będzie wyglądać ? jeszcze młody się strasznie rozpycha i kopie po pęcherzu , głowa z braku snu boli no tragedia.. zazdroszczę tym które normalnie sypiają... mój ból niedoopisania :/ tż wczoraj wymasował to trochę puściło ale w nocy znów się zaczęło |
|
|
|
#2168 |
|
Zadomowienie
|
malinka łączę się z Tobą niespaniem
jak jedna noc jest ok to druga do doopy , dziś nie śpie od ok 4 współczuje Ci tych bóli... póki co jeszcze tak mi mała nie doskwiera
|
#2169 |
|
Raczkowanie
|
Amelie- masz rację, z tego co i ja poczytałam podpisując umowę w salonie nie masz możliwości odstąpienia od umowy :/ jedynie na odległość jest u nich taka opcja, więc chyba pozostaje kara. Ew. przejdź się do salonu i dopytaj może jakaś szansa jest...
|
|
|
|
#2170 |
|
Zadomowienie
|
musi się dać odstapić od umowy , my jak wpierdz...śmy sie w Fun Packa w orange to mieliśmy 14 dni na odstąpienie umowy. babka nas źle poinformowała odnośnie działania tej usługi. A tym bardziej że powiedziała że w domu działa a faktycznie nie działa-to nie wywiązali się z warunków umowy.Będą pewnię męczyć pismami ale nie daj się, w końcu odpuszczą, ja już niejedną batalie z operatorami przechodziłam
nasze 2620 gram szczęścia Edytowane przez gosiek0388 Czas edycji: 2015-08-28 o 06:27 |
|
|
|
#2171 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie po koszmarnej nocy i widzę że nie tylko ja
ból brzucha mnie wykonczy :/ Brzuch mi ogólnie eksploduje,zrobiły mi się 2 nowe rozstępy :/ narazie czerwone tylko trochę ale cóż :/ a niby mam w pępku 99 cm przy 169 wzrostu -wnioskuję ze z lila albo miałam mniejszy brzuch albo raczej Anastazja się jakoś dziwnie układa na co bym stawiała. .. pominę juz to uczucie jakby mi ktoś od środka gmeral w ujściu szyjki macicy no boli jak nie wiem :/ tez tak macie? Pisałyście coś wczoraj o lozeczkach turystycznych itd -musze się zgodzić z tym ze dużo zależy od dziecka ale dobrze jest mieć opcje choćby pozyczenia takiego bo jeśli dziecko okaże się jednak ruchliwe to żaden bumper nie pomaga niestety -non stop rączki nóżki w szczebelkach i siniaki moja lila spala w turystycznym około 2 miesięcy kiedy to najbardziej się wiercila. Teraz kupiłam tez turystyczne ale to raczej z powodu mobilności i tego ze ma przewijak itd Zgaga nadchodzi ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
|
#2172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2173 |
|
Zadomowienie
|
Amelie noto lipa faktycznie.. ale mogłaś skorzystać z czegoś takiego jak wypróbowanie internetu w play na 7 dni. wtedy sobie normalnie bierzesz do domu, sprawdzasz gdzie chcesz. jak nie działa tak jak powinno no to oddajesz, bez żadnych kar, bez umów. no ale jak podpisałaś umowę w salonie to chyba faktycznie tylko zerwanie umowy wchodzi w gre :/
|
|
#2174 |
|
Wtajemniczenie
|
Juz chce zrobic pokoj moim dziewczynka
taki jest piekny <3
|
#2175 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki pomocy!! Czym smarować ranę po oparzeniu wrzątkiem?? Kilka dni temu wylałam na nogę gorącą herbatę..cały czas mam wielki czerwony ślad a za dwa tyg chrzciny i jak ja pójdę w sukience jak ślad na pół łydki
moze znacie jakieś sposoby? Dodam, że żadne bąble mi się nie zrobiły, szybko po oparzeniu polałam nogę zimną wodą, tylko ten ślad
|
|
#2176 | ||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Śliczny Aż pogadam ze swoim złotnikiem czy by mi nie zrobił czegoś w tym stylu...chociaż tak jak pisałam wcześniej, pewnie i tak będę nosić tylko obrączkę i od czasu do czasu jeszcze jakiś inny pierścionek. Ciekawe kiedy mi palce wrócą do swojego rozmiaru...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nawet bawełnianych nie prasuję jeśli są z gumką, ładnie się na materacu rozciągają ![]() Cytat:
![]() U mnie już w zasadzie nie odchodzi... No i ten brzuch taki dziwny...wcześniej pokazywałam Wam plamkę/cień koło pępka, teraz jest większa i jak była z jednej strony, tak jest w zasadzie na całek powierzchni wokół pępka, nie wiem co to za dziwoląg. Czekam na rozstępy w tym miejscu, to jedyne co mi do głowy przychodzi. ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Coś z aloesem albo nagietkiem by się pewnie przydało...ja to zawsze pytam w aptece o takie rzeczy, babki są bardziej oblatane w temacie niż google ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Ja to zawsze przy zachwycaniu się takimi pokoikami przypominam sobie moje dzieciństwo, gdzie królowały resoraki i rycerskie miecze i się zastanawiam co będzie jak moja wizja kącika dla dziecka się zderzy z NIECO inną wizją mojego dziecka
|
|
|
#2177 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nosze na codzien ale lubie tez duze bizuterie mam swoj jeden ulubiony ale nie do wszystkiego pasuje ![]() Kupilam sobie tez pierscionek ten co wchodzi tylko do polowy palca i o dziwo super wyglada i super wygodny ![]() Cytat:
ja zawsze prasuje posciel cala, milsza jest wtedy Cytat:
|
|
#2178 |
|
po drugiej stronie szafy
|
"mamo ja nie chcę królewny na ścianie, chcę samochód/smoka" i co?
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa zjadłam jedną kanapeczkę i mi nie dobrze :/ Nawet nie to, że zgaga, ale czuję sie przejedzona :/
Lenka dała mi czadu wieczorem..no tak mnie skopała, że tragedia
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
Hej... Nie tylko wy mialyscie koszmarna noc.. O 4 rano obudzilam sie zdyszana i spocona zasnac nie moglam...
Dzwonilam na infolinie i mi sprawdzili , ze mam taka opcje w umowie internet na probe i w ciagu 7 dni moge zrezygnowac. Kobietka powiedziala , ze faktycznie gdzie mieszkam to mi dzialal nie bedzie...oszusci w salonach !!! Jade zaraz do nich, ciekawe czy nie beda sie burzyc. Niestety bede musiala zaplacic aktywacje 39zl i jeden dzien korzystania, gdzie chodzilam po domu i lapalam zasieg... Ale lepsze to niz te 600zl |
|
|
|
#2181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne, że 39 zł lepsze..ale chore, że tak naciągają ludzi. Ja rozumiem, że mają prowizję od klienta no ale mimo wszystko.
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że też miałyście do du.y nockę
Cytat:
Ja pościeli nie prasowałam, bo po nocy wyglądała tak samo, ale chyba, bo ta alergia nasila mi sie w nocy i chyrlam, smarkam więc może wyprasowana będzie lepiej. Wczoraj tez isę zaczęłam dusić na nieco na SR a klima była włączona My z siorą obklejałyśmy szafki obrazkami takimi z gumy Turbo z samochodami
|
|
#2183 | |
|
wkręcona :)
|
Hej laski
![]() Miał być upał, a u nas ciepło, ale pochmurno i deszczyk popaduje ![]() Cytat:
Amelie nie daj się!!! idź do salonu, a jak to nie pomoże to pisz reklamacje mailową... niech się w łeb walną... skoro konsultant mówi,że działać będzie internet to powinien działać!!! Musisz gadać z nimi stanowszym tonem i być pewną siebie... bo jak będziesz taka niepewna to nic nie wskurasz... AgatkaSz śniałaś mi się dzisiaj Poszłam z Tobą na poród Twój bolało Cię bardzo, bardzo mocno, płakałaś krzyczałaś... a później dali ci dwie nospy i od razu ból przeszedł i tylko parłaś a po kilku minutach na świecie była Matylda
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podobno w aptece coś mozna kupić, tak mi pielegniarka mówiła jak pobierała krew. |
|
|
|
|
#2186 | |
|
wkręcona :)
|
Cytat:
|
|
#2187 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie lezac pod ktg
Nie wychodze dzisiaj do domu bo lekarz stwierdzil ze z moim wywiadem wola mmie jeszcze poobserwowac. Amelia oby udalo sie to zalatwic. A swoja droga to dupku z nich Kuoapouszka ja mam zgage min 2 razy na dzien
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jstem ost niewolnica zgagi i przejedzenia...mam wrażenie, że cały czas mi się uleje :/
A tak chciałam podjeść na weselu, a tu chyba dupa
|
#2190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej niech poobserwująCytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

aż wzięłam przed chwilą apap i czekam aż pomoże... czy to tak już będzie wyglądać ?
jeszcze młody się strasznie rozpycha i kopie po pęcherzu , głowa z braku snu boli no tragedia.. zazdroszczę tym które normalnie sypiają... mój ból niedoopisania :/ tż wczoraj wymasował to trochę puściło ale w nocy znów się zaczęło 

taki jest piekny <3

mam żółty, wygląda obłędnie
W ogóle się strasznie zaczęła wypychać auć :/