Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pantofelek, welon, kieca - za rok będzie wielka heca! PM 2016 cz. 35
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-31, 19:27   #988
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Dot.: Pantofelek, welon, kieca - za rok będzie wielka heca! PM 2016 cz. 35

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Świetne są Ja nie lubię kąpieli więc nie kupuję:P

Tylko tego disco-polo bym nie przeżyła
Kiepsko z ta klimą. A u nas na sali nie ma... Już nie wiem co robić...

Rozwalasz mnie tymi tekstami Po prostu uwielbiam Twoje wypowiedzi
U nas jest podobnie z tańcem - kołyszemy się, depczemy i w ogóle jak pokraki:P Potem już się rozkręcamy:P

M. wyraził aprobatę na sukienkę z H&M i chyba kupię jak nie okaże się kusa po samą pupę.

Czekamy na pizze

Przegadaliśmy sprawę wesela - jak M. chce to potrafi być poważny i do rzeczy. Uspokoił mnie. Dało się odczuć, że jest po mojej stronie i wierze mu. Choć i tak powiedziałam, że nim zrobimy spotkanie z rodzicami to chce mieć salę, foto i DJ zaklepanych.
Oboje zgodziliśmy się, że mamy dość tej atmosfery, zwlekania, że ani nas to cieszy ani nic. Odechciało nam się organizowania wszystkiego. M. powiedział, że chciałby iść do urzędy ze świadkami i wziąć ślub a nie tam takie bujanie się. Że chce stworzyć ze mną rodzinę i to się dla niego liczy. Rzadko rzuca takie wyznania
I wygarnęłam mu, że zbeształ moje wstążki Chociaż upchnę je może na krzesła nasze na mszy i na sali
pogrubione jakbym mojego słyszała
jeszcze śmiać mi się chce, bo wszystkie ciotki i wujkowie u niego w rodzinie chyba potrafią tańczyć, nie wiem jak to nazwać, tak na szybko, takie szybkie obroty, a nasze pokolenie już tak chyba nie potrafi i czasem dla śmiechu też tak szybko próbujemy, wyglądamy wtedy jak debile

fajnie, że już dogadujecie się z TŻ, teraz może i on zaangażuje się bardziej, a i oboje może będziecie mieli z tego frajdę zn ze wspólnych ślubnych ustaleń
grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora