Pantofelek, welon, kieca - za rok będzie wielka heca! PM 2016 cz. 35 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-31, 17:59   #961
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Dot.: Pantofelek, welon, kieca - za rok będzie wielka heca! PM 2016 cz. 35

Cytat:
Napisane przez sunny0 Pokaż wiadomość
Chciałam pooglądać jakieś piękne pierwsze tańce. Dobrnęłam do drugiej minuty: https://www.youtube.com/watch?v=NjStomIY72c
Nie wiem ile musiałabym się napić żeby coś takiego zrobić na własnym ślubie
Stary 2015-08-31, 17:59   #962
Stella275
Nawiedzona PeMa

Cytat:
Chciałam pooglądać jakieś piękne pierwsze tańce. Dobrnęłam do drugiej minuty: https://www.youtube.com/watch?v=NjStomIY72c
Co ja pacze

19/2017
7/2018

Stella275 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 18:03   #963
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Najlepsze zaczyna się po 6 minucie
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 18:03   #964
DontSaySorry
Zakorzenienie

Jaki badziewny pierwszy taniec... Nie ośmieszyłabym się tak za żadne pieniądze

My chcemy tańczyć do tej piosenki i wydaje mi się, że nie będzie problemu, żeby zrobić jakiś prosty układzik bez odstawiania wiochy
https://www.youtube.com/watch?v=UZp6dhheriM
Stary 2015-08-31, 18:05   #965
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Z tego ich tańca to w sumie tańczyli pod koniec 20 sekund najlepsze jest jak on udaje że śpiewa
Stary 2015-08-31, 18:07   #966
aguleekk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Nie bo mam w pobliżu i aptekę i sklep z takimi kosmetykami. Znaczy nie mają mydeł ale kosmetyki rosyjskie są i to mnóstwo.
Z takich rzeczy to miałam kiedyś tylko mydło Aleppo ale potem mi jakoś się znudziło, to co zostało to chyba dojrzało i już mi nie służyło.
No co Ty mówisz gdzie ten sklep jest?

Cytat:
Napisane przez BielinkaO Pokaż wiadomość
Goscie od strony panny mlodej byli usadzeni, a od mlodego nie, bo nie wiedzial jak usadzic swoich gosci.
Masakra

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 18:08   #967
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Dont - ja myślę że jak pobujacie się to będzie w porządku My się nie możemy zdecydować póki co

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-31, 18:14   #968
aguleekk
Zakorzenienie

My nie umiemy tańczyć i chyba nie będziemy się w ogóle spinać z tym pierwszym tańcem, pobujamy się, Tż mnie okręci kilka razy czy coś i tyle. Wszelkie wyuczone układy pewnie wyszłyby nam komicznie...

20.08.2016
Stary 2015-08-31, 18:18   #969
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

my tez sie pobujamy pewnie 2 na 1 to najbezpieczniejsza opcja choc i tak w domu przed będziemy musieli się rozruszać bo my jak nie tanczymy dlugo to nie mozemy się pozniej zgrac i nasze pierwsze chwile na parkiecie są okraszone takimi momentami jak "kwa znowu mi stanales na stopie!" "no mogłabyś w końcu się dać prowadzić a nie jak kij stoisz?!" itp
Tż był z tych "ja nie tancze bez wypicia wczesniej min. pol litra", ale przed moją studniówką chodziliśmy na kurs tańca. I nauczony jest jednego i tego samego w koło. A ja stety niestety zawsze miałam tańczących chłopaków/kolegów i przywykłam do urozmaicenia W każdym razie przez pierwsze 3 piosenki się zabijamy o siebie, później jest kłótnia, a w końcu na zgodę idziemy na parkiet i tańczymy do rana
Stary 2015-08-31, 18:19   #970
aguleekk
Zakorzenienie

No my pewnie też coś tam poćwiczymy w domu żeby się 'roztańczyć'

20.08.2016
Stary 2015-08-31, 18:22   #971
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
my tez sie pobujamy pewnie 2 na 1 to najbezpieczniejsza opcja choc i tak w domu przed będziemy musieli się rozruszać bo my jak nie tanczymy dlugo to nie mozemy się pozniej zgrac i nasze pierwsze chwile na parkiecie są okraszone takimi momentami jak "kwa znowu mi stanales na stopie!" "no mogłabyś w końcu się dać prowadzić a nie jak kij stoisz?!" itp
Tż był z tych "ja nie tancze bez wypicia wczesniej min. pol litra", ale przed moją studniówką chodziliśmy na kurs tańca. I nauczony jest jednego i tego samego w koło. A ja stety niestety zawsze miałam tańczących chłopaków/kolegów i przywykłam do urozmaicenia W każdym razie przez pierwsze 3 piosenki się zabijamy o siebie, później jest kłótnia, a w końcu na zgodę idziemy na parkiet i tańczymy do rana
U nas dokładnie to samo! Masakra jakaś przez pierwsze kilka minut. Ale jak się M. Rozrusza to tańczy z moja mama ciocia i reszta damskiego towarzystwa.. Ja tańczyć potrafię w miarę i ciężko nam się układało na początku naszych wspólnych imprez ale jest ok. chociaż wesela to się obawiam
xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-31, 18:23   #972
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
Gorszej tandety nie widziałam jeszcze a sporo już filmików przejrzałam masakra, niedość, że słabe jak nieszczęście to jeszcze jakie długie?! Przecież goście się zestarzeć zdążyli już! Ja bym swoim gościom nie kazała 10 minut czekać na tańce gapiąc się na takie badziewie... Nie lubię za długich pierwszych tańców bo to już nudne jest więc nawet pomijając sam pomysł i wykonanie (kwestia gustu) nie podoba mi się

Edytowane przez *piękna
Czas edycji: 2015-08-31 o 18:24
*piękna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 18:25   #973
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
U nas dokładnie to samo! Masakra jakaś przez pierwsze kilka minut. Ale jak się M. Rozrusza to tańczy z moja mama ciocia i reszta damskiego towarzystwa.. Ja tańczyć potrafię w miarę i ciężko nam się układało na początku naszych wspólnych imprez ale jest ok. chociaż wesela to się obawiam
ja też się wesela jednak boję A na początku naszego związku to ja byłam tak mega zawiedziona że on tańczyć nie umie ze aż mi się płakać na imprezach chciało Najgorsze jest to że on podczas tańca mi nie patrzy w oczy, a w klubie np. nie obejmuje podczas tańca ani nic Mega mnie to wkurza no ale cóż.. ten typ tak ma
Stary 2015-08-31, 18:25   #974
Stella275
Nawiedzona PeMa

Mamy podobnie. Może nie zabijamy sie o siebie, ale początki imprez bywają ciężkie tym bardziej że ja umiem i lubię tańczyć a mój TŻ momentami wypada z rytmu. Ale zawsze jakoś się dogadujemy i balujemy do rana

19/2017
7/2018

Stella275 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 18:27   #975
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
ja też się wesela jednak boję A na początku naszego związku to ja byłam tak mega zawiedziona że on tańczyć nie umie ze aż mi się płakać na imprezach chciało Najgorsze jest to że on podczas tańca mi nie patrzy w oczy, a w klubie np. nie obejmuje podczas tańca ani nic Mega mnie to wkurza no ale cóż.. ten typ tak ma
Mi też się chciało płakać bo mnie tata nauczył tańczyć jak miałam chyba 8lat i od zawsze jakoś mi to na luzie szło.. Ale M. Zawsze patrzy mi w oczy czasem na początku na nogi patrzył ha ha Ale jest ok. Teraz bawimy się do rana, A na studniówce mojej sam na parkiet mnie wynosił chociaż mnie już nogi bolały Ale jakoś wesela się obawiam.. I obawiać będę.

Edytowane przez xXBlankaXx
Czas edycji: 2015-08-31 o 18:29
xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 18:28   #976
*piękna
Zakorzenienie

A ja mam odwrotny problem do Was Moj jest tancerzem i ja czasem mam wrażenie, że jestem za słaba dla niego chociaż on nigdy nie narzekał i twierdzi, że "dobrze się prowadzę" i czuję muzyke i, że lubi ze mną tańczyć

Stary 2015-08-31, 18:30   #977
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez Stella275 Pokaż wiadomość
Mamy podobnie. Może nie zabijamy sie o siebie, ale początki imprez bywają ciężkie tym bardziej że ja umiem i lubię tańczyć a mój TŻ momentami wypada z rytmu. Ale zawsze jakoś się dogadujemy i balujemy do rana
o rytm to już w ogóle Tż nie ma żadnego poczucia rytmu! Kompletnie. Nawet jak mu się mówi raz dwa trzy raz dwa trzy to nie działa Kocham go ale no cóż każda miłość ma swoje granice

Ja się obawiam tego pierwszego tanca. Później już jakoś pójdzie
Stary 2015-08-31, 18:34   #978
sunny0
PeeMa

To ja z podobnych powodów chcę iść na jakiś ogólny kurs tańca przed ślubem Dodatkowo najlepiej mi się tańczy mimo wszystko z TŻem i muszę to ogarnąć, bo na własnym weselu będę tańczyć z każdym
sunny0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 18:38   #979
tetrikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wildDaisy Pokaż wiadomość
Dziewczyny co do wódki to mam jeszcze pytanie - kiedy będziecie ją podawać?

U nas przyjęło się, że jak goście wchodzą na salę to już stoją napoje, talerze do obiadu i właśnie wódka. I jest taka sytuacja, że ludzie ledwo co zeżrą obiad to już łapią się za wódę, polewają i piją, a przecież wiadomo, że nie każdy zje obiad w tym samym czasie, więc ludzie nie zaczynają pić równo. No i co najważniejsze, chciałabym, żeby ludzie zaczęli pić faktycznie po pierwszym toaście młodej pary, nie ukrywam to dla mnie dość ważne. Bo rozlewanie wódki i picie przed młodą parą uważam za niekulturalne i bardzo mi się to nie podoba

Myślicie, że można rozdać na stoły wódkę dopiero po zjedzeniu obiadu? Powiem zespołowi, żeby oczywiście uprzedził o tym gości i dał im do zrozumienia, że na chlanie przyjdzie czas, ale dopiero po pierwszym toaście, żeby on faktycznie był pierwszy.
Ja to w ogóle będę kazać czekac moim gościom. Planuję obiad, tort i dopiero wódkę Jeszcze będzie czas, żeby się napić.

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
A kto u was będzie roznosił wódkę? Świadek czy obsługa?
Na pewno obsługa. Nie wyobrażam sobie, żeby świadek miał się tym zajmować. Co to wtedy za zabawa jest jak ciągle trzeba patrzeć czy wódki nie brakuje. Poza tym wódka będzie w lodówce, więc pewnie w kuchni w restauracji, bo jak inaczej? Przecież ciepłej wódki nie podam

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku

Szkoda ze lecielismy z alfa star

bardzo mi przykro

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Fajna sprawa.

Dziewczyny - zmieniając temat,żeby za bardzo burzy nie było - będziecie swojej świadkowej sugerować sukienkę? W sensie,długa, czy krótka,czy kolor? Bo nie wiem totalnie,czy tak się robi,czy sama wybiera, czy ja powinnam uszyć ?
Ja trochę muszę. Jak swiadkowa ostatnio mi pokazała w jakiej chce iść to się zalamalam. Ta sukienka była zdecydowanie za krótka nie wyobrażam sobie iść na wesele w sukience krotszej niz do połowy uda :niee: swiadkowa się na mnie obrazila
Stary 2015-08-31, 18:59   #980
*piękna
Zakorzenienie

Zobaczcie co dostałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20150831_195717.jpg (99,0 KB, 45 załadowań)

Stary 2015-08-31, 19:05   #981
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

ale słodkie
Stary 2015-08-31, 19:05   #982
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
Napisane przez *piękna Pokaż wiadomość
Zobaczcie co dostałam
ale slodko
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 19:15   #983
Akkma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
..będziecie swojej świadkowej sugerować sukienkę? W sensie,długa, czy krótka,czy kolor? Bo nie wiem totalnie,czy tak się robi,czy sama wybiera, czy ja powinnam uszyć ?
Nie Może iść nawet w długiej, białej Choć ona z tych, które respektują zwyczaj nie przychodzenia w bieli na śluby :P

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
Dziewczyny świadkowa musi mieć bukiet?
Nie Moja będzie miała, ponieważ jej bukietem będę rzucała na oczepinach (swojego mi szkoda :P).

Cytat:
Napisane przez Katiaskaa Pokaż wiadomość
Ja teraz, jak miałam urlop, chciałam dać młodego na 2 dni, aby posprzątać i co siedzieliśmy razem 2 tygodnie
Marzy mi się mieć wolny weekend żeby gruntownie odgruzować chałupę Z małym glutkiem się nie da, bo co ja sprzątnę to ona wywali

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
My chcemy tańczyć do tej piosenki i wydaje mi się, że nie będzie problemu, żeby zrobić jakiś prosty układzik bez odstawiania wiochy
Zawsze jak słyszę tę piosenkę to mam ciarki Piękna!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-31, 19:19   #984
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Zakochałam się w tej stronie.. Już wiem co chcę na spóźniony prezent urodzinowy od mamy. Ciasteczka i Muffinki do kąpieli *-* I sole pieniące i w ogóle wszystko http://www.sweetbath.pl/index.html#sectionportfolio
Świetne są Ja nie lubię kąpieli więc nie kupuję:P

Cytat:
tak faktycznie, ale ja od dwóch dni tłukę się po łóżku jak głupia niby mi się spać chcę ale jak zamknę oczy to nie mogę i tak w koło
I nie, w okno w sypialni nie świeci księżyc więc to nie sprawka jasności w pokoju
A ja tym razem nic. Tylko, że trafiło mi pms, zaraz okres więc jestem padnięta zawsze. Może ale to ten księżyc i pms zrobiły ze mnie taką jędzę? Dziś już jest lepiej, choć i tak miałam ochotę zabić kogoś a do pracy wparowałam jak burza

Cytat:
Ja to nawet nie wiem co powiedzieć... jak to skomentować. No po prostu szok.

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
o masz! masakra, przykro mi...

też jestem tego zdania

nie wiem, ale nawet mi się podoba

to super! , zazdroszczę, i czekamy na foto

witam się poweselnie...
też mam conieco w temacie

1) brak szampana na toast. Mnie się to nie podobało. Niby młodzi nie chcieli, bo za dużo z tym roboty ( wypożyczyć kieliszki, rozdać to, a i tak niewiele osób go pije) ale jakoś tak dziwnie śpiewać sto lat młodej parze z pustymi rękami

2) brak winietek- błąd. Wesele było w remizie, jakieś 250 osób. Obok został postawiony namiot do tańczenia i jak młodzi przyjechali, to weszli do namiotu, a część gości (większa) poszła sobie zająć miejsce.
Skutkiem tego w namiocie była może z połowa ludzi, a później na sali okazywało się, ze koło kogoś (np koło nas) jest jedno wolne miejsce.
Dobrze, że nie wszyscy przyszli, bo by się w takiej sytuacji nie zmieścili.

3) na to nie mieli w sumie wpływu- pogoda- na sali nie było klimy, więc generalnie było ciężko tam wysiedzieć i większość ludzi albo spacerowała po dworze, albo siedziała w takim namiocie obok

4) 99% disco polo- nie wiem, czy to życzenie młodych (brat tej dziewczyny kiedyś na swoim weselu też tak miał, bo chcieli, więc może i ci państwo młodzi też) czy po prostu zespół miał taki a nie inny repertuar, ale jak dla mnie co za dużo, to nie zdrowo

Jedzenie było bardzo dobre, mieli swoją kucharkę, i w sumie dobrze im wyszło, bo wszystko było smaczne i dobrze doprawione.

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

dobra jesteś, ja nie dobrnęłam nawet do pierwszej
Tylko tego disco-polo bym nie przeżyła
Kiepsko z ta klimą. A u nas na sali nie ma... Już nie wiem co robić...

Cytat:
Najlepsze zaczyna się po 6 minucie
Dotrwałaś? Szacun

Cytat:
Napisane przez aguleekk Pokaż wiadomość
No co Ty mówisz gdzie ten sklep jest?

Masakra
W pasażu Chełmskim - od razu na początku jest, po lewej stronie, schodkami w dół, ten sklep z rosyjskimi kosmetykami a dalej w głąb pasażu jest apteka z naturalnymi kosmetykami i ziołami. Nie jest aż taki duży wybór ale Sylveco mają więc ja tam chadzam często

Cytat:
Rozwalasz mnie tymi tekstami Po prostu uwielbiam Twoje wypowiedzi
U nas jest podobnie z tańcem - kołyszemy się, depczemy i w ogóle jak pokraki:P Potem już się rozkręcamy:P

Cytat:
Napisane przez *piękna Pokaż wiadomość
Zobaczcie co dostałam
Ale słodko

M. wyraził aprobatę na sukienkę z H&M i chyba kupię jak nie okaże się kusa po samą pupę.

Czekamy na pizze

Przegadaliśmy sprawę wesela - jak M. chce to potrafi być poważny i do rzeczy. Uspokoił mnie. Dało się odczuć, że jest po mojej stronie i wierze mu. Choć i tak powiedziałam, że nim zrobimy spotkanie z rodzicami to chce mieć salę, foto i DJ zaklepanych.
Oboje zgodziliśmy się, że mamy dość tej atmosfery, zwlekania, że ani nas to cieszy ani nic. Odechciało nam się organizowania wszystkiego. M. powiedział, że chciałby iść do urzędy ze świadkami i wziąć ślub a nie tam takie bujanie się. Że chce stworzyć ze mną rodzinę i to się dla niego liczy. Rzadko rzuca takie wyznania
I wygarnęłam mu, że zbeształ moje wstążki Chociaż upchnę je może na krzesła nasze na mszy i na sali
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 19:21   #985
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

zwariowałam kupiłam sobie właśnie :

http://www.empik.com/the-best-smooth...82083,muzyka-p

http://www.empik.com/best-smooth-jaz...80002,muzyka-p

i jeszcze cz 2 i

http://www.empik.com/best-love-ever-...47542,muzyka-p

tyle że w media markt,tam są po 25 zł

nie dość, że i tak kupa wydatków, to jeszcze stówa spada mi "tako"

piękna zjesz cukierka? czy zachowasz na pamiątkę ?
grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 19:22   #986
Arya90
Zakorzenienie

Zapisałam się do klubu fitness. Fajna oferta, bo w cenie mam nieograniczoną ilość wejść w miesiącu i nie tylko siłownię, ale też zumbę, spinning, zajęcia na brzuch, tyłek,uda, kręgosłup, saunę itp.

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-31, 19:22   #987
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
Jaki badziewny pierwszy taniec... Nie ośmieszyłabym się tak za żadne pieniądze

Ej, też ją uwielbiam
Też o niej myślałam ale nie wiem. Za dużo piosenek, za mało pierwszych tańców
Stary 2015-08-31, 19:27   #988
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Cytat:
Świetne są Ja nie lubię kąpieli więc nie kupuję:P

Tylko tego disco-polo bym nie przeżyła
Kiepsko z ta klimą. A u nas na sali nie ma... Już nie wiem co robić...

Rozwalasz mnie tymi tekstami Po prostu uwielbiam Twoje wypowiedzi
U nas jest podobnie z tańcem - kołyszemy się, depczemy i w ogóle jak pokraki:P Potem już się rozkręcamy:P

M. wyraził aprobatę na sukienkę z H&M i chyba kupię jak nie okaże się kusa po samą pupę.

Czekamy na pizze

Przegadaliśmy sprawę wesela - jak M. chce to potrafi być poważny i do rzeczy. Uspokoił mnie. Dało się odczuć, że jest po mojej stronie i wierze mu. Choć i tak powiedziałam, że nim zrobimy spotkanie z rodzicami to chce mieć salę, foto i DJ zaklepanych.
Oboje zgodziliśmy się, że mamy dość tej atmosfery, zwlekania, że ani nas to cieszy ani nic. Odechciało nam się organizowania wszystkiego. M. powiedział, że chciałby iść do urzędy ze świadkami i wziąć ślub a nie tam takie bujanie się. Że chce stworzyć ze mną rodzinę i to się dla niego liczy. Rzadko rzuca takie wyznania
I wygarnęłam mu, że zbeształ moje wstążki Chociaż upchnę je może na krzesła nasze na mszy i na sali
pogrubione jakbym mojego słyszała
jeszcze śmiać mi się chce, bo wszystkie ciotki i wujkowie u niego w rodzinie chyba potrafią tańczyć, nie wiem jak to nazwać, tak na szybko, takie szybkie obroty, a nasze pokolenie już tak chyba nie potrafi i czasem dla śmiechu też tak szybko próbujemy, wyglądamy wtedy jak debile

fajnie, że już dogadujecie się z TŻ, teraz może i on zaangażuje się bardziej, a i oboje może będziecie mieli z tego frajdę zn ze wspólnych ślubnych ustaleń
Stary 2015-08-31, 19:27   #989
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
zwariowałam kupiłam sobie właśnie :

http://www.empik.com/the-best-smooth...82083,muzyka-p

http://www.empik.com/best-smooth-jaz...80002,muzyka-p

i jeszcze cz 2 i

http://www.empik.com/best-love-ever-...47542,muzyka-p

tyle że w media markt,tam są po 25 zł

nie dość, że i tak kupa wydatków, to jeszcze stówa spada mi "tako"

piękna zjesz cukierka? czy zachowasz na pamiątkę ?
Mam te płyty, kupiliśmy je X lat temu - bym Ci za darmo je oddała
Tak myślę, że to te ale wyglądają znajomo

Cytat:
Zapisałam się do klubu fitness. Fajna oferta, bo w cenie mam nieograniczoną ilość wejść w miesiącu i nie tylko siłownię, ale też zumbę, spinning, zajęcia na brzuch, tyłek,uda, kręgosłup, saunę itp.
Fajna oferta, faktycznie Ja bym gdzieś poszła ale tak - jak mam kasę to nie mam czasu a jak mam czas to nie mam kasy
Stary 2015-08-31, 19:31   #990
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Cytat:

spoko, fajnie
my z TŻ od października na basen

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
Mam te płyty, kupiliśmy je X lat temu - bym Ci za darmo je oddała
Tak myślę, że to te ale wyglądają znajomo

Fajna oferta, faktycznie Ja bym gdzieś poszła ale tak - jak mam kasę to nie mam czasu a jak mam czas to nie mam kasy

czekaj, jeszcze nie opłaciłam zamówienia
nie, no, żartuję. Weź no co Ty, serio pozbyłabyś się płyt?
Ja w życiu!
Lubię takie składanki, a dziś znajoma mnie zainspirowała tymi "the best love ever", no i dobrałam coś do koszyka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości