Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O ciążę się staramy i o dzieciakach gadamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-08-31, 21:13   #1369
bazile
Zadomowienie

Dot.: O ciążę się staramy i o dzieciakach gadamy :)

Cytat:
Napisane przez konwalia39 Pokaż wiadomość
Hejka mogę się dołączyć? My z mężem staramy się o dzidzie 9 cykl.Dla mnie to strasznie długo. Byłam u gina ale powiedział że do 12 miesięcy starań to jest norma i nie należy panikować, kazał łykać kwas foliowy i przyjść po tych trzech miesiącach jak rzeczywiście się to nie uda lub wcześniej jak jednak uda sie zajść w ciąże. Robię od 3 miesięcy testy owulacyjne. Testy wskazują na to że równo 14 dni przed okresem mam owulację. Miesiączke mam co 28 dni jak w zegarku, a mimo tego że się staramy przed owulacją i w trakcie to i tak się nie udaje. Ja już wariuje. Tyle razy sobie powtarzam : odpuść! Ale nie umiem. To jest silniejsze ode mnie.
witaj
czasem podejscie ginekologow mnie powala,ja wiem ze czesto sie slyszy I mowi,ze do roku to nic... Kurcze to jest 12 miesiecy,ktore w naszych kobiecych glowach jest wiecznoscia.Wcale Ci sie nie dziwie,kazda z nas ma tu swoja droge staran,oczekiwan,testow i rozczarowan.Napisze Ci podobnie jak dla Katashka_89.
Sprobuj zrobic badania, troche odetchnac,a my bedziemy tu trzymac wielkie kciukasy za powodzenie.

CZARNA (nie moge na tej przegladarce uzywac usmieszkow i wszystkich funkcji,wiec sa duze litery) jak tam zyjesz?
Urlop Ci sie juz skonczyl,czy ominie Cie jutrzejszy nawal w pracy?
Ja mam wielka nadzieje,ze Szon mnie jutro pozytywnie zaskoczy.Choc nadal nie chce isc.

A u nas,lecimy do przodu,lato zlecialo-zdecydowanie za szybko choc te upaly daly w tym roku czadu. Szon coraz wiecej mowi,mamy kolejny sukces -kupa od kilku dni laduje w wc.Szon zaczal mowic ze chce i nie boi sie juz robic.A Adusia coraz wiecej bryka po swojemu,wykorzystuje swoje umiejetnosci obracania sie z plecow na brzuszek i na odwrot i polozona w chwile moment zmienia pozycje,takze tam gdzie byla glowa leza juz nogi rozpiera mnie duma :biggrin: i widze,ze zaczynaja sie pierwsze checi do unoszenia sie do siadu.Nie jest to takie typowe,ale ja juz to widze.Za tydzien skonczy 15 miesiecy,wiec chyba wystarczy juz tych obibokow

bazile jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując