2015-09-01, 10:29
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5
Cytat:
Napisane przez motylek825
Hejka witam sie z rana
U mnie wódkę bedzie roznosić obsługa
A dzis pierwszy dzien września, czas na zmiany! Wracam do treningów i zdrowego odżywiania 
---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------
U mnie tez jest tyle porcji 
|
U mnie tata, juz w 2 weselach wódke roznosił i raczej tego zaszczytu sobie nie odpusci
Cytat:
Napisane przez aguleekk
Ach, dziękujemy
Papaya, przeczytałam Twoje menu, jedzenie bardzo fajne, ale tego mięsa do obiadu to faktycznie meeeeeeeeega dużo, kto to zje? na pewno dużo zostanie.
Przypomina mi się komunia mojego brata ciotecznego. Na obiad było właśnie z 5 rodzajów mięs, do tego frytki, ziemniaki z wody, zapiekane, jakiś ryż, no mnóstwo żarcia. Wujek chciał wszystkim dogodzić ale aż przykro, że tyle żarcia się pomarnowało. Ludzie chcieli wszystkiego spróbować w efekcie mnóstwo żarcia się zmarnowało bo brali po 4 mięsa na talerz i nie dawali radę tego potem zjeść i wszystko szło do śmieci.
Ta golonka jak dla mnie wątpliwa, bo wiele osób nie lubi. Zwłaszcza, że to dość ciężkie danie i w nocy mało kto będzie miał ochotę, ale to moje zdanie. Na pewno nie brałabym flaków, bo np. mój tata uwielbia ale zdecydowana większość ludzi wręcz się tego brzydzi.
Witam się z rana 
Chyba mam znów zapalenie ucha, boooli 
|
Zgadzam sie mało osób lubi golonke
Cytat:
Napisane przez aguleekk
Masakra  śmiesznie, że tyle dziewczyn ma takie koszmary ślubne, podświadomy stres 
|
Ja jeszcze nie mam, do wesela 2 lata wiec jeszcze duzo czasu do koszmarów mam
Zdecydowaliśmy się na sale wkońcu. Musimy jeszcze wybrać pakiet za
130, 150 lub 170. Musze przekalkulować co mi się bardziej opłaca.
Edytowane przez Dona94
Czas edycji: 2015-09-01 o 10:34
|
|
|