Zakorzenienie
Przekupka: 147 pkt / 100% pozyt.
|
Wrzesień Zara,Mango, Simple, Mohito,By Insomnia, Risk
NIEAKTUALNE
Zapraszam do mojego jesiennego wątku.
Kilka zasad:
Wszystko, co mam na wymianę, jest w stanie co najmniej bardzo dobrym, jeśli jest inaczej, wyraźnie o tym piszę.
Część rzeczy jest wystawiona na innych portalach, więc mogą znikać.
Poza tym zasady jak u wszystkich, ale ponieważ mam w wątku rzeczy raczej drogie i bardzo zadbane, więc fajnie byłoby, gdyby wymiana obejmowała rzeczy o mniej więcej tej samej wartości- nie wymienię kozaków ze skóry naturalnej za buty z ekoskóry z CCC. Bardzo proszę, nie proponuj mi tego rodzaju wymiany.
Odpisuję w Twoim wątku, odpisz, proszę, w moim.
Jeśli masz mniej niż 20 przekupek- wysyłasz pierwsza.
Wysyłam listem poleconym ekonomicznym w bąbelkowej kopercie lub porządnie zabezpieczoną paczką- tego samego oczekuję od Ciebie.
Na poczcie bywam kilka razy w tygodniu, ale nie codziennie.
WISHLISTA
-miminalistyczne ubrania w zdecydowanych kolorach- kobalt, limonka, fuksja
-ubrania typu basics, dobrej jakości
-emulsja micelarna Cetaphil
-górnopółkowa kolorówka
-legginsy na siłownię i do biegania, ale jakieś odjazdowe,bo zwykłe czarne już mam
-kryjące legginsy do chodzenia na co dzień
-termoaktywne kolorowe longsleevy do biegania
Noszę rozmiar S, czasem XS/S, buty 36.
A na wymianę mam:
Medicine tweedowe spodnie baggy, M, stan idealny
By Insomnia Lola Pants czarne baggy dresowe, M, stan jw.- touchmeiamfamous
Glamdresy Risk Made In Warsaw, M, stan bdb minus (widać delikatne ślady użytkowania, niektóre wykończenia dziurek od guzików minimalnie się siepią)- touchmeiamfamous
Baggy Bershka, rozmiar 40 (14/170),jasny dżins, bdb minus, firmowe przetarcia i dziury
Boyfriendy Stradivarius, jw (wg mnie to 38)
Spodnie Simple 3/4, rozszerzane, nowe z metką, moje w kolorze śmietankowej bieli, rozmiar 38, ubiegłoroczna kolekcja letnia, kupione za 369zł- za coś naprawdę konkretnego, mogą być również kosmetyki z górnej półki typu meteoryty, hourglassy, etc.
Różowe rurki Simple, 38, stan bdb (jedna mikroplamka, na jednym ze szwów puszcza nitka- do zrobienia w każdym zakładzie krawieckim prawie za darmo)-Tassarinian
Dżinsy Mango model Alice, rozmiar 38, stan bdb, skrócone na wzrost ok. 160cm
Edytowane przez Pani Stettke
Czas edycji: 2016-01-17 o 17:48
|